Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
2002es e39-be javítható a gyári bőr ülésben lévő ülésfűtés?
(Lassan melegszik, majd ha meg felmelegedett akkor elkezd szaga lenni.)
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #37697 üzenetére
Neked lesz a cooler, amit Ezredes említett?
-
whitezo88
nagyúr
Mitol lehet hogy neha, foleg melegen nehezen indul a motor? Gazt kell adni ilyenkor hogy “rakapjon”. Nem friss a dolog es ritka de azert erdekelne. M43 1.9.
-
Möhe
addikt
válasz szőröscica #37688 üzenetére
Ilyen sárgás a villany benne
-
MPowerPH
félisten
válasz H.Ezredes #37685 üzenetére
Azert jo latni, hogy nincs feketet fust, pedig aztan se DPF, se gyari soft, meg a hybrid turbo.
Igen, a tiltas eddig 5400 -nal volt, most ez maszott fel olyan 5750 -re. De nem akarom en forgatni, 5000 korul mar manualban is elszoktam 'gangolni'.
Gsx-rr: Kicsit soknak tunik, bar ugye megis csak 6.3L -es...
Möhe: Akkor normal hasznalatban olyan 15-16 a target? Durva azert, hogy az a plusz mennyivel tobb naftat ker. 40i -vel szemben. Azzal olyan 11-12l korul elvan az ember. Bar ugye hiaba kozel ugyan annyi ccm es V8, teljesen mas vilag.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Möhe
addikt
válasz MPowerPH #37684 üzenetére
A nők korát nem illik
Aksicsere után még nem tankoltam szóval csak 3/4 tank az amit mutatni tudok - 15.6 a mostani vegyes (nincs állatkodás benne) használattal. De valahol 14 az ahol megáll,több tank elfogyasztása után, pálya,város, állatkodással. Normál használattal alig viszem 2000 fölé. -
H.Ezredes
őstag
válasz MPowerPH #37676 üzenetére
6000 fölé nem illik forgatni meg tiltás is van benne ugye ( én 5500 fölé se forgatnám nagyon) . Egy jól megírt dízel egyébként 5-5500-as fordulaton is mehet és és lehet benne erő. Enyém így áll most tiltás tekintetébe [link]
(#37681) cOxeR
Össze fogjuk hozni
(#37682) Möhe
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
MPowerPH
félisten
-
malacka87
őstag
M54b22 ccv cseréje elég szopó mutatvány mi? Szívósort le kell venni hozzá gondolom nem sok hely van ahogy látom. Ez miatt füstölög az autóm.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
MPowerPH
félisten
Ezredes! Meddig foroghat el egy olyan diesel, mint az enyem, ami meg nem karos?
Csak mert ma mikor attoltam manualba, padloztam, es nem nyultam bele a fulekkel, tudvan 5400 korul automatan elvalt (sportban ez inkabb 5000). Hat nem tette, azt hittem valami megkotlott, mert tovabb ment. Vegul olyan 5700-800 kornyeken valthatott. Nem hiszem, hogy ezt annyira szeretne hosszutavon, viszont nem torpant, ugyan ugy huzott vegig. Nem mondtak, hogy allitottak a rev limiteren...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #37671 üzenetére
Hat bem tudom! De az ilyen mobilgarazsokba es ponyvakba a nagyfater szokta a Skodat rakni!
Arrol nem beszelve egy ilyen ponyva nem szellozik.
De mint mondtam szerintem a legnagyobb gond ,hogy tiszta levetel utan mehetsz tiszta ruhat venni! -
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #37669 üzenetére
Nem járok vele minden nap. Sajnos. Otthon és biznisz 10 perc sétára van. Beálló kb 50m-re van a bisznisztől. Felesleges lenne dízelt baszatni 1 km miatt minden nap illetve nem akarom kint hagyni. Nem fosok,hogy elviszik,de akárki nekimehet. Ez a hely amit találtam kurva jó és kurvára olcsó,csak fedetlen.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Gsx-rr
veterán
válasz MPowerPH #37667 üzenetére
Szemelyauto meg oke, de egy Nagyobb belefer?
Fireblade: hova kell? Kertbe? Ha van hely epitess egy autobeallot. Fabol pikk pakk megcsinaljak.
De amugy nem ertem minek ez az extra vedelem? Nem jarsz vele naponta? A ponyva szivas! Hova pakolod el? Meg ha fel es leszeded tiszta mocsok leszel!
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Igen, attol, ami egyebkent sem okozna kart benne. Ha dionyi, vagy nagyobb jeg esik, akkor csak a garazs vedheti meg az autot. Ismerosom a kozeledo jegeso elol vastag pokrocokkal takarta le az autot, ami azert joval vastagabb, mint egy ponyva, megis jegkaros lett az auto.
Van olyan ketreszes ponyva, aminek a felso reszere ragasztva van egy reteg habszeru anyag, az mar mukodik. Pl. ez. De az anyaga a ponyvanak a legrosszabb elkepzelheto. 1-2 szeles nap, es annyi a fenyezesnek.Az idojaras viszontagsagai ellen a legjobb vedelem a garazs. Ha az nincs, akkor pedig a megfelelo feluletkezeles. Gyurmazas, polirozas, zsirtalanitas, wax, vagy ami meg jobb, a keramia.
Vagy meg van egy, ismerosom egy mobil garazs mellett tette le a voksat. Alu szerkezetu, burkolata PVC, harmonika szeruen nyithato elorol, es pont akkora, amekkora egy rendes parkolohely. Csigahaznak szoktak hivni...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
FIREBLADE78
addikt
Ha a ponyva helyett lepedőt baszok fel a kocsira? Van egy rakás szakadt. Annyira nem érdekelne a mikro karc,de leakarjuk adni amikor kijön az új,mert rohadtul amortizálódik. Legszebb,hogy társasház ahol bérlem a beállót a két legkisebb kocsi foglalja el az épület alatti fedett helyeket . Kis yaris és 1-es bömös. Igazából csak a jégeső miatt féltem.
-
BeZol
őstag
válasz FIREBLADE78 #37654 üzenetére
Lesz, h nem a teljesen tiszta kocsira teszed rá. Ami retek van a kocsin, azt feltevéskor és levételkor is kicsit megmozgatod a fényezésen. Ez főleg télen cumi, ha havazás és latyakos sózott út után pakolod fel a ponyvát.
A fő problémám a ponyvával az, hogy egy idő után maga a ponyva is retkes lesz belül. Én már 2xer is megpróbáltam kitakarítani, de kb. kuka, mert a tiszta kocsira rátéve mocskot hagy maga után. Szerintem érdemes már csak a gumi elgyengülése miatt is 1 max 2 évente új ponyvát venni. Ja és ugye fixen elfoglal egy rekesznyi helyet a csomagtartóban a cucc. -
BeZol
őstag
válasz CharlieDrop #37653 üzenetére
Inkább hagyjuk
-
gali777
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz FIREBLADE78 #37654 üzenetére
Ez csak Toled fugg. Karcolodni mindenkeppen fog tole, azzal nem tudsz mit csinalni. Friss mosas utan meg okes, de aztan ahogy poros lesz, mar gond van, ami kb. 1 nap. Itt az a kerdes, milyenek az ingerkuszobeid a temaban. Ha nem erdekel a hajszalkarc, akkor mehet ra. De ugye a ponyva is olyan, hogy vedi az auto fenyezeset az idojaras karos behatasaitol vagy mi. Legalabbis ez az egyik celja. Kozben meg nagyobb kart okoz.
Don't Tread On Me
-
FIREBLADE78
addikt
Jól összezavartatok. Ha lemosom hetente,akkor sem ajánlott a ponyva? Igaz mínuszban nem fogom tudni mosni szerintem.
-
BeZol
őstag
Nekem van gyári ponyvám a kocsira. Télen jól jött németeknél, mert a 20+ cm-es havat pikk-pakk lerántottam a ponyváról, a ponyva alatt pedig nem volt befagyva a kocsi, ergo jeget sem kellett kaparni, ellenben a 2. évre a gumija kicsit elgyengült és egy nagyobb szél már felfújta a ponyvát a kocsi hátuljánál.
Az autóm csupa mikrokarc, de lehet azért, mert egy nyári nap papírszalvétával töröltem körbe róla a vizet -
MPowerPH
félisten
válasz FIREBLADE78 #37648 üzenetére
A jegtol nem ved a ponyva sem. Es semmikeppen nem tennek ra. Ha nem patyolat az auto, akkor egy szeles ido utan sokkot kapsz. Eleg egy kvarc szem is a fenyezes es a ponyva koze... Semmikeppen sem javasolnam, ha allergias vagy az olyan hajszalkarcokra, amiket lampanal latsz csak.(persze ezek miatt az auto sem csillog majd ugy, foleg ha elszaporodnak)
Don't Tread On Me
-
malacka87
őstag
Na kerékőr kulcs megjött 2 nap alatt. 3500ft volt.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
FIREBLADE78
addikt
válasz MPowerPH #37646 üzenetére
Erre nem gondoltam. Pláne a kocsi állandóan mocskos. Nincs időm hetente mosogatni. Kedvem se . Már szürke afelni a mocsoktól. Jól állna neki egy sötét felni Jégesőn,viharban inkább hagyjam kint meztelenül?
Hívtam c mobilt,elvileg létezik gyári ponyva is. Kíváncsi leszek rá. Mi lenne a megoldás? Sűrűn takarítani?[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #37644 üzenetére
Én meg is rendeltem, és tegnap jött meg, ami az első linken van.
Viszont nem vagyok annyira elégedett, mert a belső felülete egyáltalán nem puha.
Én is tartok a karcolástól...[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
FIREBLADE78
addikt
Néznem kell egy ponyvàt f15-re. Kültéri kellene. Találtam nagyon közel egy beállót 6000-rt havonta. Előző teremgaràzs fel akarja emelni 15-re,de ott irgalmatlan állapotok vannak amúgy is. Itt legalább kamera is van és csak 3 autó van rajtam kívül. Amit találtam https://www.withcar.hu/jegesoellen-vedo-autoponyva-meret-xxl
http://www.metroman.hu/termek/auto-takaro-ponyva-xl-meret-mammooth-perfect-suv-cp10028
Gagyik vagy jók lehetnek? Sorry telefonról vagyokMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #37641 üzenetére
Azaz a kézi nagynyomásút használom. - úgy is minden nap ott haladok el. - porszivo meg van a munkahelyemen
Csináltak egy újat a tecsó parkolóban is, de az nagyon vicc áron van... hiába lenne ideális. (mosókefe es miegymás)[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #37634 üzenetére
En a madarasteszkó benzinkútnál szoktam mosni kézzel a kocsikat. Van ott kézi mosó is, meg a temetőnél, egyiket se próbáltam mondjuk. A másik kocsival meg begurulok sima gépire, azt nem féltem.
-
majnkopf
tag
válasz Leonardo91 #37612 üzenetére
Köszi. Csomagtértálcát is rendeltél vagy csak utastér szőnyeget?
-
CharlieDrop
veterán
válasz FIREBLADE78 #37636 üzenetére
Anno mikor e36-om volt jártam EzWashnál, na ők jók voltak kívül és belül is
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #37634 üzenetére
Ok,de a belső tisztításról van tapasztalatod? Arra vagyk kíváncsi,hogy jól végzik e a munkájukat. Ok,ez cég függő,de...
-
^Boss
őstag
budafoki úti shell-nél van egy jó kézi mosó, eddig 2/2x hibátlanra csinálták, 5500
-
CharlieDrop
veterán
válasz FIREBLADE78 #37633 üzenetére
küldő mosásról nem is beszéltünk.
Amúgy meg ja, itt csepelen sem nagyon van rendes kézi mosóCsak nekem nincs saját mosási lehetőség, elvihetem ilyen saját mosós helyre, de ott meg nem szeretik, ha saját cuccokat is viszek... nem könnyű, na
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #37632 üzenetére
Gyári bmw-s cuccot vettem. Először kiszívom a mocskot,utána szoktam nedves ronggyal áttörölni és utána ezt a löttyöt a hozzá kapott szivacsokkal viszem fel,ennyi.
Attól tartok,hogy múltkor is elvittem egy külső mosásra,állítólag rakott vmi waxot is rá,de még le sem mosta a felnit rendesen. Fizettem v 5-6 ezret. Nem szívesen viszem sehova,ennyi erővel én is megcsinálom így.[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz FIREBLADE78 #37629 üzenetére
Ha ápolót használsz, akkor csak olyat, amiben nincs méhviasz, én Sonaxot használtam régebben, most szövetbelsős az autóm
Mielőtt kitörölgeted jól ki kell porszívózni, nincs nagy trükkje
-
Acheron
őstag
válasz FIREBLADE78 #37627 üzenetére
De... Csak nem a mobil nézetet kell használni. De mindenki úgy fórumozik, ahogy jólesik
-
FIREBLADE78
addikt
Bőr belsőt mivel takarítjátok? Érdemes elvinni egy autókozmetikába vagy magunk csináljuk? Szappanos vizet írnak utána bőrápolóval kenjem be,de úgy érzem nem az igazi. Ki-beszállás már kezd látszani,ráncosodik a bőr.
-
FIREBLADE78
addikt
kösz,telón 1ik sem látszik
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz FIREBLADE78 #37624 üzenetére
H.Ezredes aláírása választ ad a kérdésedre. Vagy kereső.
-
aero.
veterán
válasz CharlieDrop #37619 üzenetére
-
H.Ezredes
őstag
válasz CharlieDrop #37619 üzenetére
Vékonyabb a gyárinál de magasabb ugye így nagyobb felület . Jobban leadja a hőt és könnyebben is lehűl. Lehet a képen nem látszik de a lamellák is nagyobbak könnyebben megy át rajta a levegő is.Full alumínium van súlya is rendesen elvezeti a hőt Számban így most nem tudom kifejezni mennyit dob. Leginkább majd a melegebb/meleg időben fog rengeteget számítani.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
Itt a REV1 coolerem most módosításon van belekerül még egy sor így 8 soros lesz nagybátyámnak meg 9 soros lesz. A gyárival 10C körül hőmérsékletben gyakorlatilag mindig tűzforró a cooler ( sportos használat mellett ) míg a új coolerrel langyos/meleg volt csak.
Ez pedig az egyik kedves fórumtársunké.... Bővebben majd ha kész....
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz MPowerPH #37616 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Még semmim, de most nagyon úgy néz ki, hogy 530d lesz, viszont a kormánnyal nem vagyok kibékülve, M-es ez is, de nekem kicsit olyan öreges kinézete van. Most kaptam egy ajánlatot egész jó áron, az újabb típusra amihez fülek is vannak (igazából nekem az nem is kell annyira) aztán azért kérdeztem.
-
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
megtudná valaki mondani, hogy automata F10-hez amihez gyárilag nem volt F1 váltó, ha a gyári kormányt lecserélem egy F1 váltós M-es sport kormányra akkor a váltófülek működni fognak? Vagy további eszköz szükséges hozzá.
Egyáltalán facelift előtti F10-el kompatibilisek ezek az M sport kormányok?
-
Nehaiu
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani Budapesten működő kipufogószervízt? E46-om (N46B18A) hátsó dobját szeretném megnézetni, mert hidegindításkor van egy elég fura és hangos hangja. A szerelőm szerint nem feltétlenül kell még cserélni a dobot, lehet, hogy elég a javítás, ehhez keresek hozzáértő szerelőt.
Köszi előre is!
-
majnkopf
tag
Sziasztok, faceliftes e46 sedanba szeretnék gumiszőnyeget. Ezt néztem ki magamnak [link] Valaki rendelt már ilyet vagy innen? Esetleg valami jobb tipp? Peremes szélű gumiszőnyeget preferálnám elsősorban aminek van rögzítőpontja is.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz CharlieDrop #37607 üzenetére
Nem a turbos motor kormolodik le, hanem a kozvetlen befecskendezeses.
-
fungi
aktív tag
válasz CharlieDrop #37607 üzenetére
Sajnos az E87-81 N43B20 motorja is kokszosodik /pár hónapja van egy ilyen a családban, amúgy meg nagyon tetszik/ de az F20-ról nem találok sok infót, /amúgy az a 170Le 18i nekem is szimpatikus/
-
fungi
aktív tag
Elméleti kérdés. Benzinmotorokban E87 vagy F20 a jobb választás? E87 nem problémamentes, menyire igaz ez a turbós F20 motorokra, azok megbízhatóbbak hosszabb távon?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #37604 üzenetére
Mindegy is. Geciség.
-
CharlieDrop
veterán
válasz FIREBLADE78 #37603 üzenetére
ezt az előfizut akkor sem értem, itt sem ír semmi ilyet
Jah, hogy BMW ConnectedDrive-hoz kell előfizu
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #37602 üzenetére
Ma nem mentem a kocsival. Carplay előjött,sirit kellett bekapcsolni. Valszeg nem fog menni,mert fizetni kell a 300 dolcsit,ezt írták szifon topikban. 36 hónapra ennyi.
-
CharlieDrop
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
válasz molnarpeter #37599 üzenetére
Megvan,controlcenterben kiszúrta a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest