- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drosan
tag
válasz
lorcsi #27510 üzenetére
A költségeket tekintve nem hiszem, hogy nagy különbség lenne, pl a 120d-320d motorikusan ugyan az, nyilván az 1-es dinamikusabb adott motorral. Két személynek tökéletesen elegendő az 1er, és ha jön a baba, akkor se kell feltétlenül azonnal lecserélni.
Kintről behozni nem olyan bonyolult mint azt sokan beállítják, német nyelvtudás azért nem árt, nekem 1 óra alatt megvolt kint az ideiglenes rendszám+biztosítás. Lábon hazahoztam, itthon megkötöttem rá a magyar biztit, elvittem a Mozaik utcába honosításra, aztán a vámhivatalba a regadó miatt, befizettem amit ott megállapítottak nekem, okmányiroda, német ideiglenes rendszámot és forgalmit leadod és a magyart átveszed némi pénz kicsengetése után.
Azért az nagy segítség, ha van kint ismerős, aki meg tudja nézni az adott kocsit, esetleg le tud rakni egy foglalót érte. Amúgy a mobile.de-n van lehetőség előzetes átvizsgálást kérni, vmi 100 EUR, és 24 óra alatt megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged