-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Érdekes azért, szerintem egy középfelső prémium autónak számos extra alap kellene legyen, ehelyett vehetsz egy szó szerint fapadosat 16M-ért. Ha lenne 16M-óm, inkább vennék egy "szerényebb" márkát/modellt full extrásan, mint egy sok kényelmi funkciót nélkülöző prémiumnak beállított autót.
De igazából nem szólhatok, mert az egészen más kereseti kategória. Ha lenne 16M-óm autóra, inkább vennék egy használt, újonnan 30+ milliósat.
Új árához képest alapvetően egész jó áron lehet venni nagyon csilli-villi használt BMW-ket is, olyanokat, amik sugallják is, hogy a gazdája (legalábbis, aki elsőre megvette) tehetős (volt). De mindig szem előtt kell tartani azt, amit itt többen is mondtak, ezek valamikor 16-20M-ba kerültek, szóval, ha van most "ugyanolyannak" látszó 2.5-ért, és 4-ért, az nem véletlen.Nekem pl. egy bi-xenon mindig is impozáns volt. (kis angel-eye-jal megdobva nagyon látványos) Ha jön valaki szembe BX-nal, legyen akár Opel, akár Mercedes, tudod róla, hogy nem költötte minden pénzét a modell alapárára. Meg mivel az Ötös széria kicsit "tucatautó" (valljuk be - azóta veszem észre, mióta nálunk is parkol egy) és neked xenonod van, míg a szembejövőnek halogénje, tudod, hogy ha egy kicsivel is, de a tied jobb, mint az övé. - Ezeket magamból indulva írtam ki, lehet egyedül vagyok vele.
Ui.: ez nem konkrétan neked szól, BeZol, csak erről jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest