- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
A szépre multkor azt mondtad széthajtott és drága,,,meggondoltad magad?
Igen eztmultkor is mutattad nem rossz.
Van egy zöld 98as 320i limo fenn hétvégén néztem..nézd meg lusta vok megkeresni.e36os.csudri>>vazzee hogy leheta szemetes mellé állni ezzel?

bubu>>loll..látom neked előbb szúrta a szemed..

-
csudri
őstag
Na Goddykám, a gyúrós topik után ide is visszatérek. Ezt most fényképeztem a munkahelyem előtt. Szép-szép, meghajtanám egyszer-kétszer, de mindennapi használatra azért sok lenne egy ilyen. (meg gubbám sincs rá
)Azért ennyit megérdemel:

-
Vandit.
addikt
Találtam egy szép példányt
viszont a kiszemeltem olcsóbb lett.
-
Vangelis
félisten
Miskolcon a bmw szervizben ismerőse.. ?? Mert senki nem tud rájönni, hogy mi zúg a verdámban.
THX
-
MPowerPH
félisten
Böszme állat.
pfúúú, el se tudom képzelni, hogy egy ilyet milyen vezetni.Dragon: persze, meg lehet az 535i -t chippelni, de az dupla annyiba kerül mint az MPS mazda.
Persze sokkal jobban is néz ki, meg mindenben jobb... 
De a BMW is állíthatna már az OPC Opeleknek, meg az MPS -eknek ellenfelet. Abba 320 -ba beletolnának egy turbot, vagy esetleg 2 -őt, és már mindjárt ott is lenne konkurencia. Az 5 -ösből meg csinálhatnának 525i -ből turbosat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
<NewL>
addikt
Az öregnek az egyik ismerőse volt egy ilyennel az előbb itt! Gondoltam berakom nektek,megnéztem a mociját,meg ennek már tényleg szép a hangja! Lomha egy dög

A dieseleknek is szép a hangja,turbó füyül,sipol én meg azt szeretem
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem odalépett, mert végignéztem az összes videot róla, és egyik se tudott jobban felgyorsulni.
Na de az új benzines RS... Megchippelték, 268 loerővel asszem a 270 -et elhagyta a mutató.
Az nem volt semmi!A BMW miért nem gyárt kis benzines turbokat?

Én még egy Mazda 6 MPS -t bevállalnék.Azt megchippelni, bőven 300 lóerő fölött vagy. És az már mindenre elég. Az még a 535i -t is megeszi.
-
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az tök mindegy, mindegyik autoban ugyan olyan motor van.
Szerintem egy 320D simán lelépi mindegyiket. 
Ez az a típus. Hidd el, hogy az chippelve volt. Úgy még a 250 se kizárt.
-
hoby36
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem is ez van!

-
bagyulajuve
addikt
itt a kocsim

-
dragonfx
veterán
Srácok hagyjátok ezt abba!!úgy érzem ide a bmw funok /tulajok jönnek csak a jó hangulatért., Newl ha nem fikázol írjál, de a bmw igazából a benzinesekben van otthon attól függetlenül bival y jó dízelei vannak, itt a angytöbbség a 4000+ fordulatot szereti..ami dízelnél nem lehetséges.
A fogyi meg benne van aki megveszi a bömit tudja nem fog 5-6 lityóval eljárni.
Senki enm mondta xar az opel,de itt münchen preferáció van ezt értsd meg.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Eijjj bakker - szépséges

<NewL>: Nincsen dízel ellenesség, annyiról van szó, hogy a benzines gépek rendelkeznek valamivel, ami nagyot dob a vezetési élményen - ez a hangjuk...
Sport, vagy sportos autót pedig nem tudok elképzelni traktor motorral - mit szólnál egy dízel Ferrarihoz, vagy Lamborghinihez? A 6-os bömbi sem bevásárlóautó...Politikát pedig a poltopikba, ha szabadna kérni, a világon semmi keresnivalója itt...
-
dragonfx
veterán
nem hinném tuning nélkül az octavia fej fje mellett lenne az 530d-vel..bivaly az a motor nagyon.meg lovak is eléggé többen vannak.
A 320d-t chippelve valszeg lelépi.De én azért örülnék ha csak egy olyat kéne terelgetnem.
Amugy nekem nem kéne 3 bmw..egy e36 m3 kéne és kész
...de egy 335ci is elég lenne. 
Vangelis>>be akarta számítatni a kocsidat
..vagy csak járni vele.
..mér nem még1 "autót" vettetek?neki is egyet....
...újgazdagék 
-
<NewL>
addikt
Oké akkor menny el a BMW gyárba és mond meg nekik,h úgy merjenek diesel motort gyártani ,hogy segberugod őket.A 6os bömbikbe meg abszolut nem,remélem raknak a Z-s szériákba is
Én csak beraktam egy szép bömbit,azt nem tudtam ,hogy ez a topic japán/olasz/francia/spanyol és még diesel ellenes is
Na azért ezt nem így vettem észre,csak a benzines a jó.Kinek a pap kinek a papné.
De itt egy szép kocsi--> Orbán Viktor Kitt hangja -
-
<NewL>
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az rs octaviának milyen szinü a műszere? zöld?
a 850i az a bukólámpás? debrecenben van egy gyönyörű piros

Igen szép ez a 6os white horse

-
Bubu79
addikt
Teljesen érthető a rajongásod

Ha megtehetném állna a garázsban egy M6 hétvégére, egy 335i futkosós autónak és egy 850i ünnepnapokra

<NewL>: Akad itt a városban is egy - szintén piros. Egyetlen szépséghibája van csak, hogy nem az enyém

A V12-es motor iszonyat gyönyörűen dorombol, szerelmes vagyok a hangjába és a aksztnijába, álomgép

Bár én inkább kékben tudnám elképzelni magamnak, vagy feketében

-
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem, ez még a jó öreg PDTDI.
Szerintem amit te néztél megvolt chippelve. Mert a Passatok ugyan ilyen motorral 180 -nál kifulladnak, onnantól már csak erőlködés van egészen 230 -ig, asszem annyit mentek vele. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez az?
Én csak PD TDI Octavia RS -t ismerek.

Vangelis: Ha megfog, isten bizony lecserélem. De ehhez a gyári adatokhoz képest sokat kellene javulnia.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Új Octavia.
Nem PDTDI, hanem CR.Gyári minden, 5ezer km-el.
Nem lelépte az 530d-t, hanem fej fej mellett gyorsult vele. Lehet automata volt, lehet rosszul váltott a faszi, nem tudom.Nagyon vagány ez az Octavia, sokkal jobb, mint egy passzát szerintem.
Mondom most fog új elektronikát kapni. -
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem vagy a 150 lovas 320d volt az ellenfele, vagy a 163. Azok azért gyengébbek. És lehet a régi elsőszériás diesel E60 -as volt a másik ellenfél, ami ugye csak 218 loerős, 450Nm -el.
Amúgy ugyan ez a motor van a Passatokban is, nem? Mert Passatot már próbáltam, de nem jött be. És a tulajnak se, mert gyorsan eladta. Annyi nyűgje volt a motorral, hogy többet állt a szervizben mint a parkolóban. És amúgyis, a PD TDI -knek már befellegzett, a VW nem gyártja őket tovább, és leállítja a fejlesztéseket is. Egyszerűen nem jött be ez a típus.
Amúgy abban az RS Oktaviában valszeg chip volt, csak úgy tudta lelépni az 530d -t. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Papíron gyengének tűnik a Skoda, de hidd el, nagyon megy.
Valamit tudnak ott a VW mérnökök. Ráadásul most fog kapni új vezérlőelektronikát. Egy faszi csinálja, aki raliautók motorait szokta programozni.Én csak annyit tudok, hogy Bangle designos 530d volt, és fej fej mellett gyorsultunk.
A 320d meg érzetre jóval gyengébb volt. -
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig a skoda csak 170 lovas, 350NM -el.
A 320d meg 177 lóerős és szintén 350NM a nyomatéka. Mondjuk ezt már volt szerencsém próbálni, és eszméletlen mit tud. 
Szerintem egy újmotoros 530d -t egyik se ver el, de még a közelébe se érnek. Ott van 236Le, meg 500NM.
De egy 530i 272 lovas motorral lenne még állat.
-
MPowerPH
félisten
Na, ma jönnek le nagynénémék, majd megrugatom az 1.9 CDTI -t. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy megy a gép.
Bubu79:
-
Bubu79
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
Ha azt írta volna, hogy 6l -el járkál, azonnal elhiszem neki, és talán még azt is odaírom, hogy respect, mert azért az ekkora motortól már nagyon jó. De a 4l -t kicsit eltúlozta, mert a DCI Smart eszik annyit.
És mivel végigolvastam az összes 1.9 -es népítéletet, és mindenhol 6l -t írnak, ha takarékosan vezetsz, és a családon belüli tapasztalat is erről árulkodik, nem hiszem el amit leírt.
De az is lehet, hogy ez valami limitált kiadású dieselmotoros opel, ami azért különleges, mert keveset eszik, mivel különlegesen jól sikerült a legyártása
. Olyan mint a GPU -knál is szokott lenni. A rosszul sikerülteket eladják olcsóbban, lebutítva. 
-
Vangelis
félisten
Képzeljétek volt kispolszkim és megvette 1,5litert----
de volt hogy többet is.Ha már nagyotmondó napunk van.
Jah emg volt fiat uno-m az már szinte termelte a benzinz.
Alig győztem eladni az üzemanyagot. -
MPowerPH
félisten
-
Vangelis
félisten
Fent vannak az uj fékek.
fognak mint az állat.
-
Bubu79
addikt
Nem tudtam végignézni...
-
Gyok2
senior tag
Az 535i az 6 hengeres volt, az uj 530 volt V8, meg az 540.
-
kisninja
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem első kocsilesz bár már mindenki tudja..... de mások meggyőztek hogy 525 legyen.
Ugyanaanyit eszik mint az 520 de több paci van benne, -
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
535i V8
-
MPowerPH
félisten
Lehet ám azzal csalni rendesen. Mondjuk nem nullázod le.
Engem nem versz át, hiszem ha látom. Csak azt nem értem, hogy nagynénémnek ugyan ilyen Astra kombija van, 1.9 -es, 150 lovas, és ő átlagban 6,5l -eket megy vele, néha sikerül a 5,5l is, de az ritka, főleg nyáron a klíma miatt. Pedig ő azzal az autoval még 120 -nál gyorsabban soha nem ment. Na, ezt magyarázd meg nekem.
És azt hogy lendületes kigyorsítás, nem is ismeri.

-
kisninja
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Motor 525 legyen.. az az aranyközépút.
birka1337: lehet összetévesztetted a két német márkát és nem bmw-d van hanem trabantod.
(még egy topicromboló) -
<NewL>
addikt

Ez legalább vigasztal
ha már nem megy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
faxoma lényega 318is-sel és a 320szal is jól jársz
..hisz mind2 bmw 
én ugy tpma 89-92es is az 137 lovas 1796cm3, a 92-98 közti is meg141 és 1897cm3..16V persze.
upss most nézem a listát szerintme multkor elnéztem egytraffit..pont eger után van és ott nyomtuk meg neki pont
..sötétbe le tudvenni?
..160-170 körül milyne csekket kaphatok? 
-
dragonfx
veterán
tiszta vizetöntsünk pohárba e36 318i 116 ló, 318is 141 ló, 320i 151 ló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Jövedelem
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

..sötétbe le tudvenni?