-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
dízelracer #11668 üzenetére
4.1 ebben az állapotban, extrák nélkül 2.6.
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Ez jónak tűnik még úgy is, hogy külföldi papíros.
-
-
Vandit.
addikt
Ez ér ennyit? Kicsit fura az eleje. Normális, h ekkora rés van a motorháztető alatt?
-
Vandit.
addikt
válasz
dragonfx #10273 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
Kár hogy ótómata... -
Vandit.
addikt
válasz
tibi666 #9446 üzenetére
Ez most, h jött ide...
Ennek már a színe sem tetszik. Tehát teszem azt, ha megvenném, akkor már költhetnék rá egyből. Ha már hobbiautó, akkor az legyen már olyan, ami nekem tetszik. Másrészt emg tisztában vagyok vele, h sokba lenne, ergo akkor állnék csak neki, amikor a pénz nem számít. Ennyi.
-
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
fekeandras #9165 üzenetére
Hát ez az. Utána még csinál cifrábbat, sőt megjegyzést is ír közbe a vidin, h a másik sofőr a hülye... Rohadna meg az ilyen... 3:50-nél...
-
Vandit.
addikt
válasz
fekeandras #9162 üzenetére
Pedig 3 perctől vannak még érdekességek...
Ezt azt hiszi, h a NFS-ben van.
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
rootkiller #8642 üzenetére
Bármelyik seat ehhez az 5-ös képest igencsak matchbox kategória.
értsd: játékautó.
-
Vandit.
addikt
válasz
rootkiller #8640 üzenetére
Ja a bmw az már csak ilyen szarokat tud csinálni...
Bezzeg a matchbox seat az nagyon tuti.
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
rootkiller #8542 üzenetére
Amúgy a fasznak jössz ide és isteníted itt a szaros szeátodat egy bmw topikban...
Én például qrvára nem vagyok kíváncsi a szeátra, úh mehetsz is tovább, trollkodjál máshol... -
Vandit.
addikt
válasz
tibi666 #8453 üzenetére
Leszámítva a motor erejét még egy M5-ös sem nyújt olyan vezetési élményt, amely vetekedhetne azzal, amit bármelyik könnyű, 200 lóerős sportkocsiban tapasztalhatunk. Akkor meg minek erőlködni?
Azért ez kicsit...
Ergo egy Civic Type-R jobb, mint az M5 vezetési élményben. Igaz mivel egyiket sem vezettem, így ezt nem tudhatom, de kétlem, hogy annyira rossz vezteni az M5-öt.
mikor sorra kell majd kerülgesd az aknafedeleket, meg a kátyúkat, hogy maradjon valami a vesédből, és ezt minden reggel, este munkábamenet meg kell csinálnod, akkor rájössz, hogy ezeket nem ide tervezték.
Ebben igazad ven, de ettől még bármilyen autóval ugyanúgy kerülgetni kell és tönkrevágja ugyanúgy azt is.
-
Vandit.
addikt
válasz
tibi666 #8451 üzenetére
A két tonnás luxusautót te hoztad fel.
Amúgy meg lehet, hogy elvakult vagyok, de nem is tagadom.
Nekem tuti bmw kéne és nem csak azért mert bmw, hanem mert esztétikában számomra többet ad, mint egy merci v. akár ajudi. A kényelem meg mindháromban megvan szvsz, persze ez si relatív.Ámen.
-
Vandit.
addikt
válasz
tibi666 #8446 üzenetére
Mondjuk szerintem itt senki sem fröcsögött elvakultan, az másik topikokban szokás.
Meg, akkor miért hasonlítunk egy 335i-t egy 2 tonnás luxusautóhoz?
Az ötös egyszerűen nem kéne, semmilyen kivitelben, Hármas BMW-t pedig akkor vennék C Merci helyett, ha ugyan fontos a luxus, de a kényelem mellett ugyanannyira vágynék még a vezetési élményre is, és megengedhetem magamnak, hogy egy háromszáz lóerős, vagy annál is erősebb modellel ajándékozzam meg magam.
Ezt meg nem is értem.
Az ő olvasata szerint csak a 335i megy elég dinamikusan? Hát nem tom...
-
-
Vandit.
addikt
Szerintetek?
Mercit ne BMW-t! -
-
Vandit.
addikt
válasz
Integra #8399 üzenetére
nem kell bmw-t venni.
Na ez nem fog összejönni sajna.Sajnos én elvakult vagyok a bmw iránt és totálisan elvesztem a józan ítélőképességemet.
BMW001: Én a tankolást is beleszámoltam a fenntartásba.
Szvsz vegyes 15-el azért el lehet járkálni vele. Az adó meg a bizti van sokba, bár ugye ezt is meg lehet okosítani.
-
Vandit.
addikt
Aki még nem olvasta.
Elfoadnám csak ne lenne ilyen kibadrága fenntartani. -
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Az E46-ban jók a dízelmocik? Gondolok itt a 320d-re v. akár a 330-ra például. Érdemes v. felejtős?
-
Vandit.
addikt
Ez nekem nagyon bejön.
-
Vandit.
addikt
válasz
dragonfx #7998 üzenetére
Hát figyi. 1 éve kb pont néztem egy fehér 323 E46 coupe-t kevesebb kilóméterrel és már akkor olcsóbb volt ennél. Úh ez sok, hiába van válság. 2.5-nél többet nem ér szvsz.
Nagyon el vannak szállva mostanság és az újaknál is, ahogy mondtad, pont ma néztem én is. Egy 116i alapára 6.5 ?
Mire fel? 320 coupe 10.7? Normálisak ezek?
-
Vandit.
addikt
Ez bejön csak túl sokta tartja szvsz.
-
Vandit.
addikt
Ezért nem sok az 5.5?
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Videón a BMW M3 GT4
Aki még nem látta volna. -
Vandit.
addikt
válasz
tibi666 #7931 üzenetére
Jó ezt vágom, hogy a régieket semmi be sem veszik, bár az optika azért számít szvsz.
Én amúgy sem tüntetnék fel rajta semmilyen jelzést a teljesítményre utalva. ...vagyis de a 316-ot felrakatnám a vicc kedvéért.dragon: Hát jah. Vezetni is olyan volt, mint egy álom.
M-es felni, futómű kormány stb.
-
Vandit.
addikt
Ma volt szerencsém ezt a kocsit vezetni. ...hát mit ne mondjak
170 lovas benyás, automata. Ahhoz képest nem megy rosszul, nyilván jobb lenne kézivel. A hangja is nagyon bejött meg úgy az egész, a kényelem a hangtechnika stb. És uyge a riszpektet ne is mondjam.
Ez arra ösztökélt, hogy még idén intézzek vmit bmw ügyben.
-
Vandit.
addikt
Ennek kb. mennyi lenne a vége forgalomba helyezéssel együtt?
-
Vandit.
addikt
válasz
Gézengúz #7814 üzenetére
Cool a verda.
Ez rendben van? -
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Ehhez mit szóltok srácok? Tudom, hogy német papíros, de azon kívül.
-
Vandit.
addikt
Akkor ez sem ér 1.8-at.
A komoly az, hogy 1 éve is ennyire tartotta, azért elgondolkodhtana, hiába van karban tartva stb.
Ez sem ócsó' -
Vandit.
addikt
Ilyet láttatok már? Én még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Politika
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest