Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
gyökér..glanc csapató autónak tartja gondolom otthon meg figyel a 645ci...
Ilyenek télleg nem érdemelnek bmw-t.miattuk alakul ki az a nézet a bimmeresekről ami...
Én pl:vízen nem tudok megcsúszni téli gummával..kivéve ha padlóval megyek bele magas fordulaton..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #798 üzenetére
Bevallom őszintén rosszabbra számítottam a hátsókerékhajtás miatt, de kellemes meglepetésként ért az, hogy ha az ember nem tiporja ész nélkül a gázt, meg a féket, akkor ugyanúgy kézben tartható, mint egy elsőkerekes gép
A soproni nagyfiúkat hagyjuk - azóta is összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy milyen idiótaság miatt tört össze annak a jó kis ACSchnitzer E36-nak az orra A Z3 Annyira nem hatott meg - talán a színe miatt ( a bilikék valahogy nem passzol ahhoz a géphez, de talán semmilyen autóhoz sem ) - viszont az ACS-t sajnáltam ( a gazdáját nem - eszméletlenül hidegen hagyta, hogy lezúzta azt a szépséget )
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
dragonfx
veterán
Így van így is veiselkedik cska kik ugye szetlenül mintpl.sopron belvárosika nyomják azonak még jég mege ső meg hó s ekell anélkül is gépészkednek össze vissza...és ők perzse félnek megijedneka csapadéktól..normálon vezetve a bmw se semmivel másabb mint más auto...
Nekem autoplyán volt oylna 4irányból 3 bmw volt körülöttem..2 e46 1 e36...érdekes sztu volt...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bubu79
addikt
Szívet melengető látvány fogadott ma a házunk melletti parkolóban - ugyan nem egymás mellett, de ott állt egy E46-os 320d touring, egy E34 touring ( ezen nem láttam arra utaló feliratot, hogy vajon mekkora motor lehet benne ), valamint a saját E36 318i-m - mindhárom fekete
Elmentem kicsikét megjárattam a jószágot - örömmel konstatáltam, hogy pöccre indult, ahogy szokott és mindenfajta hezitálás nélkül tette a dolgát, nem kis megelégedésemre
Itt-ott találtam egy-két jégbordás szakaszt - ezeken észnél kell lenni, de egyébként egy álom volt, ahogy viselkedett a kicsike
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
God Vazzeg
veterán
Csapattam ma mint állat, nagyon keményen csúszik erre felénk, pici gáz és már riszál is
-
Bubu79
addikt
-
csudri
őstag
Fel-fel!!!
-
csudri
őstag
válasz dragonfx #786 üzenetére
Nézegettem még az éjjel mindenfelé és megakadt a szemem egy Twin Loop nevű érdekességen. Anno a Mugen csinálta direkt Hondákhoz, de van belőle univerzális. Videók alapján nagyon szép hangja van és ebay-ről postával együtt sem kerülne többe, mint 15ropi. Látott már valaki ilyet élőben?
-
dragonfx
veterán
én egy e36 320on láttam remus dupla véggelpassz nemtom 60-70 vagy 90es volt, de tök lazán vezetett a csávó de olyna szép mély hangja volt....
35k körül van oylan remus, cska ki kell fogni a jákcíótttt ....Azta magnumot akartam pont ajánlani...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
csudri
őstag
válasz dragonfx #780 üzenetére
Akárhogy klikkeltem nem adta ki a dinamitot. Látom van 2x90-es, az pont jó lenne a mostani helyére. Fura, hogy azon is Magnum felirat van, ugyan alatta oda van írva picivel, hogy Supersprint, de akkor is érdekes.
Ja és megfogadom a tanácsod, hogy univerzális Remusban is gondolkodjak, anyagilag mindenképp jobban jövök ki és a hangja biztos annak is fasza lenne. Ha már annyira hypolják, olyan szar nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
mondjuk kicsit trükkös de a képrekattintasz látod a kép melyik oldal tárheyléről van, és ott is van.
Remusból típusazonost ne vegyél mert fél milákából ninc smeg egy rendszer, univerzális dobot is fel tudnak rakni, ugyanitt ahola link van.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
csudri
őstag
válasz dragonfx #778 üzenetére
Most csak Remus árakból tudok kiindulni, de abból ha csak hátsót vennék már az ennyibe fáj.
Majd kérek pár helyről ajánlatot erre a Supersprint-re, azzal foglalkoznak itthon páran, Bastuck-ot nem találtam, de írtam a bmwpower-re, hátha tud valaki.
(racing-bazáron meg van Supersprint-akció [link]. Azt írjáék kinálatot lásd a honlapon, de hol? Néztem a racing-shop.hu oldalon, de ott nincs semmi, ami kipufogó.)
-
-
dragonfx
veterán
Hát figyi a legtöbb német BMW-n márpedig hazai verdára pláne ahol van pénz nem sjanálják a bajorok...BASTUCK van....ebayen van.
A supersprint selehet gyenge.
amelyik olcsóbb azt vedd..a abastuck átlag 230euro kb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
csudri
őstag
Most vagyok fiatal, hang kell.
Majd ha pár év múlva már családapa leszek, akkor csöndes gép lesz, addig meg hadd szóljon.
Szóval várok ötleteket! A Remus már kapott pár szavazatot, de youtube-on nézegetett videók alapján valamelyiknek nagyon szar hangja van. Esetleg más gyártó terméke, ami kapható itthon vagy ebay-en?
És mennyire fontos a típusazonos cucc, esetleg az univerzális is jó választás lehet-e?
(ha már kérdeztem ezeket, akkor bocs, rövid az agyam )
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #772 üzenetére
Biztos velem van a baj, de ezt a lámpakombinációt így ahogy van elfogadnám a sajátomra is
Hangosságosság: bírom én is a morgós-hörgős üvöltést, mégis inkább valami halkabb, gyári jellegű megoldást kap a gép - egyrészt mert erősen város közepén lakom, ahol én is rühellem hallani hajnalban a 60-asnak gúnyolt rendszer repedtfazék hangját ( van pár tuningverda a környéken - olyanok, hogy optika van rajta, meg hang is van ezerrel, akkora diffúzorral a hátsóján és akkora spoilerrel az elején, hogyha rendes motor lenne a gépben a leszorítóerő elásná a gépet pl. Suzuki Swift 1.0-n - persze nem az újon ), másrészt hosszabb úton nem jó a hörgést-harákolást hallgatni - szigorúan szvsz
-
dragonfx
veterán
a hátsó detto ugyanez
már megijedtem magyaron lenne és nem lenen egyedi az enyém....de nem az.
Amugy multkro egy fekete 316on e36on láttam olyat amit emlegettél...ledes de kristály króm hátteres hátúl..eléggé üt...erős javaslata tidérecsudri>>jujj ne király isten aza zene...Kim Sozzi- Break up(cascada remix)....régebben egyik kedvencem...mind1 ízlések pofonok...
Szerintme pedig a remusnak vana legszebb hangja...meg ugye a 10 év gari se piskóta"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
csudri
őstag
válasz dragonfx #769 üzenetére
Nem rossz, csak a zene nagyon hányinger...
Tudna valaki valami infóval szolgálni, hogy mivel lehetne valami nagyon állat hangot előcsalni a gépemből? Most Magnum van rajta nem rossz, nem rossz, de jobb kéne. Remusra nem áldoznék, szerintem aránytalanul drága, egy havernak Zeus van, nagyon baba, de amiket hallottam a weblapjukon az nudli.
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #769 üzenetére
Ezt biza én is örökbefogadnám
Lámpák - valami dereng...
Mintha egy piros jószágon láttam volna hasonlókat, csak ott az első nem fekete hátteres, hanem króm, a hátsó pedig full világos, nem piros
-
dragonfx
veterán
Bubu nem ismerős az első/hátsó lámpa?
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #766 üzenetére
Kitekinték az ablakon és mit látok? Csöpög az eső... Hogy a Jóisten szorítsa magához mindazokat akik esőért rimánkodtak...
Pedig olyan tuti volt beleülni délután - nem volt szutykos az oldala, tiszta kilátás, jólesett ránézni - de ennek lőttek
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #764 üzenetére
Szépséges Egyszer szívesen betenném az ülepem egy ilyenbe
Ma lemosattam a verdát és örvendeztem vala, hogy tiszta lett - aztán felvilágosítottak a kollégák, hogy éppen jókor jutott fejembe eme remek ötlet, ugyanis eső várható...
Ez van, amikor az embert már kiskorában megbélyegzik és az óvodában a szivattyút kapja jelnek
-
dragonfx
veterán
Ne halljon már le atopik baxxa meg.
Tegnap láttam egy ilyet[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Jó nyomon jársz - ez is egy bevásárlóközpontnál csapta ki nálam a biztosítékot: a dunaújvárosi spórnál... Elkezdtem kanyarodni - egy darabig ment is a dolog - aztán felúsztam a lefelé csordogáló vízen és szépen megcsúsztam... Mégcsak nem is száguldoztam... Azt hiszem csuklott rendesen a vezető tervező kedves édesanyja...
-
Bubu79
addikt
"Utálom az esőt, de reggel olyan jó volt ránézni a Drágámra, előjött a piszok alól." - ez kész... Meglepő látni ahogyan előragyognak a színek, az biztos...
A szekér szalad, de az ördög pörkölje meg azt az autóút építő antitálentumot, amelyik kitalálta a fehéres felüleű aszfaltot - kap egy kis vizet és ha nincsen mákod, akkor cseszheted az ABS-t, ESP-t, téligumit, anyámkínját az autó arra megy amerre akar...
Most pedig megyek és megnézem mi a bánatért rohangálnak a mentők egész nap a környéken - elgurulok hátha én is jól járok...
[ Szerkesztve ]
-
csudri
őstag
Mi ez a kuss már két napja? Remélem szaladnak a gépek ezerrel!
Utálom az esőt, de reggel olyan jó volt ránézni a Drágámra, előjött a piszok alól. Ilyenkor mindig újra és újra beleszeretek!
-
Vangelis
félisten
válasz dragonfx #753 üzenetére
Hanyagolja a fne, csak nincs időm használni, de ha egyszer lesz!!!!!!
Tegnap a mitsuval voltam hegyes dombos vidékenm, full hó meg jég...
de jó gumival tudtam nyoni 70-80al... adrenalin volt bőven
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
csudri
őstag
Fasz kivan a sok bénával. Este jöttem haza az Egér úton, szépen tolom magam egyenesen Budaörs felé, erre elémkanyarodik egy fasz Colt-os, de úgy, hogy nem egy sávot, hanem kettőt foglalt el. Nyomtam egy padlóféket, de láttam kevés lesz, gyorsan tükör-jobbrólsenki-kormány elránt. Ja meg persze feküdtem a dudán, hátha észreveszi magát, de nem nagyon izgatta, hogy majdnem ronggyátört a barom!
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #753 üzenetére
Elhanyagolja Még azt is eltűri megtorlás nélkül, hogy holmi robogók összezúzzák szegény Bömbi oldalát
Ma egy kicsit megjárattam a gépet - megtömtem a bendőjét, le is mosattam ( bár mostanra talán már nem is látszik ) és egy kicsit kocsikáztam.
Szeretné tolni a farát a drága, oda kell figyelni rendesen, hogy ne legyen baj - a csúszós utak nem lesznek a kedvenceim, az biztos - bár kétségtelenül mókás tud lenni időnként, ahogyan a tohonya orrát tolja
Egészen addig ez nem is baj, amíg nem a forgalomban kezdi el - de szerencsére kézbentartható a jószág kis odafigyeléssel[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Vangelis #751 üzenetére
Csudrival nem próbáltál meg egyeztetni? Ugyan Neki 318-a van, de hátha akad manualja, ami Neked is hasznos lehet
-
Bubu79
addikt
válasz Vangelis #748 üzenetére
Mi a helyzet kolléga? Órát sikerült már beállítani?
Dragon: Nemsokára tesztelek én is kicsit a géppel, remélem megúszom én is, meg a gép is Csórikámat le kéne mosni, mert ahogy most kinéz ettől a sok trutyitól, amit összeszedett...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #745 üzenetére
A 318-as srácot? Pár szót váltottam Vele a találkozón, tök szimpatikus volt a figura
Miközben próbáltunk bejutni a kempingbe, folyamatosan elnézést kért a kavarodásért mindenkitől, fullra rajta volt az ügyön, hogy ne legyen gáz
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv mindenkinek! Gondoltam ide is írok. Igaz nekem nincs BMW-m, csak olyan rendszámom
-
Bubu79
addikt
Jó is az - én is alászaladtam egy jégbordás résznek - kellett nekem a Duna parton kocsikázni...
-
csudri
őstag
Ma jól megtáncoltattam a seggét a verdának. Bent BP-en 1°C-ot mutatott a kocsi hőmérője, nem is csúszkált. Szépen kimásztam Budaörsre, de nem figyeltem a hőmérőt, egy körforgalomból kifelé riszált is egyet a kocsi. Rápillantottam a kijelzőre -3,5°C!
Faszkivan, hogy itt mindig hidegebb van a sok hegy miatt, megreked a levegő.
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #738 üzenetére
Igen, az sem egy utolsó szempont, hogy nem kell tataroztatni a verdát más hülyesége ( és persze a sajátom ) miatt
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #736 üzenetére
Úgy nézem a tél megteszi hatását és végre talán valami rend jelleg próbál meg kibontakozni az utakon.
Ma egészen kevés eszement idiótával találkoztam - mindenki nyugodtan, megfontoltan próbált meg közlekedni, figyelve másokra és saját magára is.Még a végén a jóidő megteszi azt, amit a rend éber őrei nem képesek megtenni - világosságot gyújt a fejekben, hogy mindenki halandó
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Vangelis
félisten
esett a hó...... nálunk is.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #730 üzenetére
Érdekes volt látni, ahogyan megszeppentek a notórius gyorshajtók is - a melóba vezető úton mindig találkozni különösen siető egyénekkel, de tegnap valahogy senki nem akart elhúzni ezerrel mellettem
Finoman kezelve a gázpedált és ésszel rángatva a kormányt azért el lehet boldogulni
-
dragonfx
veterán
hóba se gáz ha jól felméred aféktváot jégen ovatosan nagyon pláne onosesőbe halál d eott ugy emindneki meghal autóval...
Én még egyenlrőe jeget nem kapargattam mert leolvadt avgy fedtt helyne álltam..
a driftel jégne vigyáézni mert kontrálatlan terület de egy havas focipályára majd be kell kérdeztkedni idáén..remélem még ez évben
Én csak befagyott jeges pocsjába fagytam bele de kikapartama földet...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bubu79
addikt
Tegnap este már teszteltem kicsit a gépet - este 8 után elmentem vásárolni - meglepő volt ahogyan túrta az orrát a drága a jeges szakaszokon - észnél kell lenni vele
Reggel az általad már vázolt jégkapargatós figura játszott - kicsit könnyítettem a helyzetemen jégoldóval, úgyhogy az sem volt túl nagy kihívás...
Az egyik kolléga kérdezgette hogyan boldogultam a hátsókerék hajtással - a végén kiderült, hogy ő sem járt jobban az elsőkerekes renault-jával, csúszkált cseppet a gépe
Kövérgázt mellőzve el lehet boldogulni a géppel jeges szakaszokon is, rosszabbra számítottam
Viszont Holle anyó bekaphatja - beújíthatna már valami szöszmentes dunyhát a mostani helyett - nem túl nagy élmény letakarítani az autót a hisztis párnarázása után...
-
Eagl3
veterán
Hali!
Megjött az idei első lefagyás Székesfehérváron
Reggeli utam: Jégkaparással kezdődött, kis hő söprögetés a kocsiról, közben belül fűtés... Végigtáncoltam az utat a városig, elég vicces volt, ahogy a tükörjégen ide-oda ugrált a segge a kicsinek Benzinkútra menet sikerült túlmennem, hálisten a megfordulással nincsen gond Barátnőmet kiraktam az iskolánál, nah mondom pont nincs forgalom, itt egy jó kis kanyar, lássuk mennyire csúszik a gép. 2-es padló kormány be csúszok 4kerékkel oldalra a kanyarba, mitadisten mivan a kanyarból kijövet? Tüntetők, rándörségi biztosítással... nah mondom ezek most mit fognak szólni? Végül semmit, csak néztek tág szemmel, h. mit csinál ez a hülyegyerek. Fel kell mérni valahogy az útviszonyokat nem?
Biztos utat márkatársaim! Tegye össze a kezét akinek van ASR !
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Ma feltraktam az olcsón vett téli gumikat....
Jól tapadnak
pedig méregdrága 4e volt darabja.... de az alufelniomat lehet hogy görgőztetni kellFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
dragonfx
veterán
e46 coupéból simán csinálsz olyat amire rámondják m32 ajtós külső belső pakk mehetrá...tán a 4es kipuf. vég árlja el mondjuk csak egy 320ci M-poackról van szó..de talán azt is rá lehet rakatni gyárilaga 4 csöves kipuf.ot..és voiláá... 320 ci@M3
-
csudri
őstag
válasz dragonfx #717 üzenetére
De valami kell, mert ami most van az nudli. Most előszőr van "normális" autóm, hadd nézzen már ki valahogy. Az meg hogy megszól-e érte valaki, hogy "Nézd már a köcsögöt, 1.8-as ra rakja a 17-est!" nem érdekel, nincs rajta szám. Egy M felirat van rajta, amit még az osztrák tulaj (R.I.P.) rakott rá, pedig minden normális autóbuzi tudja, hogy az E46-osból nem volt négyajtós M.
-
Bubu79
addikt
Nem kell ámokfutónak lenned ahhoz, hogy egy szerencsés mozdulattal akár 50-es tempónál is lezúzhasd a peres gumikkal szerelt felnijeidet
Pesten nem nehéz olyan utat találni, ahol tankcsapda méretű kátyúkat szakítanak meg holmi útdarabok - bár ha jól belegondolok annak ellenére, hogy sok helyen felújítanak, az országban is elég sok sz@r út van még...
Eszméletlenül tetszenek nekem is a nagy felnik, de sajna engem visszatart az, hogy valószínűleg nem sokáig örülhetnék felhőtlenül nekik
-
Bubu79
addikt
Szerintem a legjobban akkor jársz, ha profi gumissal egyeztetsz ez ügyben - megkérdezni nem kerül semmibe ( akár többet is ) és a lehető legtöbbet hozhatod ki a futóművedből anélkül, hogy 5000-enként kellene gömbfejet, lengőkart, egyebeket cseréltetned rajta
A 18-as kerék szépen tud mutatni, csak nagyon bután tud kinézni az aligfelni ( a'la M6 style gótikus jellegű felni, ami Winkler szavaival élve megvalósítja a fényből és levegőből való építészetet ) mögött a gyári nem éppen kicsinek mondható, ámde a 18-as felni mellett annak látszó féktárcsa - szvsz...
És persze azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a nagyon peres guminál nem sok kell ahhoz, hogy a rettenetesen jól karbantartott útjainkon lezúzd egy kátyúban a szép felnijeidet...
-
dragonfx
veterán
Szeritnme 17"es az egészséges, a gyári M-es tuti bírja amugy meg et 40 környékit szerintme be lehet fel kell próbálnia verdára nekemis ezt mondják mindig.
amugy 18*8-9es kell kb szerintem.Ha én nem írok akkor hal le
-
csudri
őstag
Na mi van srácok, lehal a topik, ha nem írok?
Na akkor segítsetek nekem! Milyen széles 18-as kereket lehet felrakni az E46-ra? Hozzá kell-e nyúlni a futóműhöz vagy bírja a sima gyári cumó a 18-ast?
-
Bubu79
addikt
válasz God Vazzeg #707 üzenetére
Nem kell szórakozni azzal a fránya gáz/benzin váltó kapcsolóval
Szólj ha kell segítség - elnyomjuk a kiscsírát, mint sörszagot az orbit
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #707 üzenetére
benzinpumpa?gyújtás?
Amint lehet én is szerzek valami dobot rá, nyáron összejött volna de akkor nem lehettem volna ott sopronba ...hátsódob vs bmwfeeling 0-1"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
God Vazzeg
veterán
-
csudri
őstag
válasz God Vazzeg #705 üzenetére
1. jöhet a videó
2. nagyobb motorból könnyebb szebb hangot kicsikarni
3. rohaggyál meg köccsög -
God Vazzeg
veterán
Én 6k-ért (nem elírás!) vettem duplacsöves épített auspuffot az enyémre, teljes savállóból van, és olyan a hangja, hogy vááááá Majd akarok videot csinálni a drágámról, meg lehet hallgatni
Ma voltam zöldkártyáztatni a gépet, nem akarta a szerelő elhinni az értékeket, azt mondta 100-ból 1 ilyen jó Az én kis Picikém mmmmm :szerelmesszmájli:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest