- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Sikerült Auchanban. Nagyon más dimenzió! Eszméletlen mennyivel komolyabb az eddigiektől, minden műfajt ügyesen közvetít hangerő és minőség minden nagyon rendben van és amit a többi nem tud halkan is remekül teljesít. Még szeretném az SB 300-at meghallgatni mielőtt döntök. Az kompaktabb cucc, de úgy is azt veszem amelyiknek a hangja jobban tetszik.
-
dethroner
veterán
T6 plus update van egy hete nekem. Ha valaki ilyet venne, javaslom egyből hozzá egy powerbankot is, mivel a gyártó által belengetett akár több mint 15 órás üzemidő 7,5 óra valósan. Utána elkezd csipogni, kb egy órán keresztül még, de az már nem nevezhető zenélésnek, amikor 2 percenként figyelmeztet.
-
Greg-77
aktív tag
Ma volt egy kis időm felkerekedtem és több helyre elmentem nyoma sincsen sehol JBL PB 100 vagy 300 nak. Nem baj ami van azt meghallgattam. Sony GTK XB60, XB90 ezek egyszerűen nem szólnak sehogy. Sony MHC V11, V42D na ezek már jobban szólnak egy fokkal itt már megjöttek a mélyek is, a mostani sláger zenékkel elboldogul, de pl Pink: Just Giv Me A Reason számától darabokra hullott a hangkép, nem szól sem jól sem szépen ami nem diumvisum zene. Valamint meghallgattam a SAL PAR 220BT ami az XB párosnál jobban teljesít és olcsóbban valami akcióban nem lenne rossz vétel. Amire kíváncsi lettem volna, de nem volt sehol az sem kitéve Samsung MX T50/T70 bár szerintem azok köröket vernek ezekre amiket ma hallottam.
-
-
wolfman
veterán
Elnézést, gyorsan írtam mert siettem, ezért véletlenül kimaradt az irományomból, hogy jelenleg van nekem egy Dockin Dfine-om, csak a sztereo meg aptX miatt szeretném cserélni a + 2-re. Specifikációban belenéztem, tán picit gyengébb sub van benne de a magas hangszóró meg erősebb lett pár wattal. Akksi is 11 óráról 16-ra növekedett (talán 6600mAh-ról 9600mAh-ra). A kivehető, cserélhető akksi nem tudom mivel lenne kényelmesebb, mert tutkóra valami speckó akkumulátor kell bele amit semmivel nem tudod helyettesíteni (ha más nem a mérete miatt).
Imádom ezt a sima Dfine-t is, ha kiküldetéses melón vagyok, este a pihenőben a laptopra kötve szoktunk mozizni és az élményt hozza jó helyre pakolva. :)
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #9592 üzenetére
Na most láttom írtál, igy megpróbálom leirni a véleményem.
BlitzWolf BW-AS3 kb ugyan az mint a Tronsmart T6 Max, csak drágábban más márka név alatt. Szerintem nem kell tőle túl sokat várni, amúgy ha Dockint akarsz és jó áron szerintem még mindig remek vétel az sima Dockin D Fine 105 Euro+ szállitásért szerezhető be. Nekem is az alap D Fine van, és nagyon jó a hangja, és az akku is jól birja. A D Fine +2 annyival nem jobb mint amenyivel többe kerül.
Tronsszutyok és blitzretek helyet a D Fine teljesen megállja a helyét.
(A 2X Dockin D Cube = 1 Dockin D fine)
Minden esetre nekem nem volt csalodás ez a hangszóró, nagyon jól szól és zenét is imádok raja hallgatni.Én is hallottam T6-ot, T6 Plust, és a megát. Inkább tartom marketingnek mint sem valódi minőségnek. 3 közül a T6 plus a legjobb, de nagyobb hangerőn az is elvérzik.
Spanom akinek a T6 plus van, 25E Ft-ért vásárolta. A Dockin 40-42E körül kijön szállitással emlékeim szerint, de az biztos a Dockin vagy 5X jobban szól. Jobb basszus, jobb hangkép, klasszisokkal jobb hangszóró. Most T6 Max van neki, majd átugrok és viszem a Dockin azzal is össze mérni.Azzal én is egyetértek a tesztek nagy része fizetett sponzoráció, ezért is tartottam elentmondásosnak egy bízonyos magyar videós tesztját.
A Tronsmart termékeket csak dicsérte, de mikor a JBL Xtreme jutott a kezébe az már kevés volt meg többet várt. Mikor az is klasszisokkal másabb ligában játszik mint bármelyik Tronsmart. -
milu
aktív tag
válasz
wolfman #9592 üzenetére
Nekem Dockin Cube hangszóróim vannak (párban)!
Nagyon elégedett vagyok a típussal és a hangzással!Szerintem jó ára is van a hangzásához (és hasonló árú, más termékekhez) képest! Nekem eddig Bestbuy!
-
wolfman
veterán
Engem most pont az hozott ide, hogy ez a BlitzWolf BW-AS3 milyen lehet. Pont BT hangfal vásárlás előtt állok, de én a Dockin Dfine+ 2-t szeretném, csakhát 120eFt sztereo szettben, szóval várok egy jó kis Black Friday időszakra.
Nade ráakadtam ma reggel erre a BW-AS3-ra, aztán csak szuperlatívuszokban beszélnek róla mindenhol. De mivel én nem tartom magam egy hülye embernek, rögtön feltűnt, hogy tesztekből is csak olyat találni, ahol rögtön meg is tudod venni helyben a terméket, szóval semmi negatívat nem fogsz róla hallani vagy a tetőtéri szoba-hangmérnök, laikus, botfülű szelfinfluenszerek videóit találni, ahol az a hangteszt, hogy a 20eFt-os mobiljával felveszi a különböző hangszórók hangjait, hogy abból majd kihallani bármiféle értékelhető prezentációs hangot (mintha készítenél egy fotót, azt kinyomtatod, majd megint lefotózod és megint kinyomtatod és elvárod, hogy ugyan olyan szép legyen mint az a táj amit elsőre lefotóztál élőben). Meg ugye az ominózus poharat mellérakom és nézzük, hogy az ugrál, csakhogy itt is az erő mellett a mély tisztasága már nem fog átjönni.
Szóval most hogy ide feljöttem, olvastam pár kommentet tisztázódott, hogy valszeg nem olyan jó cucc mint beállítják, csak az ára ami megtetszett, meg hogy sztereóba lehet kettőt kötni. De maradok a Dockin-nál és várok egy jó kis akcióra.
-
-
B1T3
Topikgazda
Szépen kérek mindenkit, ne menjünk bele indirekt személyeskedésbe sem. Szerintem mostanra mindenki kifejthette az álláspontját az utcai bömböltetéssel kapcsolatban, térjünk vissza azokhoz a vitákhoz, amelyek konstruktívak és vezetnek is valahová!
Pl. hogy komolyan ajánlott lett a 40k-s kategóriában egy SAL cucc?
Azért remélhetőleg gyűlik még tapasztalat a PAR 220BT-ről, aztán BF környékén nyugodtabban lehet beleugrani a vásárba, ha esetleg beesik 40 alá.
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #9588 üzenetére
"pofont érdemel" Ezen jót nevettem. Minden esetre abba nem menjünk bele ki mit érdekel. Sajnos a világ ilyen tahók vannak voltak lesznek, ezen nem lehet változtatni.
Kispesten van élet
Ez a videó neked ajánlott, tökéletes példa a te irásodra. De oda ment hozzá valakI? Nem! Mert neki valaki pofont adni? Nem! Ameddig nincs ellene felépés nem is fog a helyzet változni.
Minden esetre elmennék egy ilyenre meghallgatni mit szólnak ez élőbe!
2018 All Classic Boombox Mini Meet, Venice Beach
Ez se rossz! -
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
Akkor tisztázzuk pár dolgot:
- 33 éve motorozok, nyugodtan be lehetne tőlem tiltani az összes nem gyári kipufogó dobot az utcai gépeken. Az ilyet használók nagy része egy bunkó gyökér, akik szarnak mások életére.
- a mentős példád béna
- csak egy bunkó tuskó üvöltözik éjszaka pl az utcán, sőt akár otthon pl a párjával is.
- a gépjárművek hangjelzéseinek használata a KRESZ szerint szabályozott, attól hogy sokan ezt leszarják.
- a felszálló gépek zaja szintén szabályozott. Aki reptérre mellett él, azért tudhatta mire számítson. Én sem hőbörgök hogy hangos a vonat, itt volt olcsó a telek.
- a munkagép szintén béna példa.
- a kutya és gyerek példa még szánalmasabb.De térjünk vissza nyugodtan az eredeti témára, attól hogy valami egy korosztályban divat lett, ne legyen már kötelezően elfogadott bármekkora tahóság is. Ha te kint az utcán a válladon vagy kezedben üvöltő hangfalat viszel, az semmivel sem jobb mintha téli torokból üvöltenél ugyanott. Ilyet ugye csak egy bunkó gyökér tesz, aki ezért simán pofont érdemel ha már a kedves szülei nem tanították meg a társadalmi együttélés minimális szabályaira, és egy ilyen ostoba kretént engedtek az emberiségre. Mivel te nem vagy ilyen ember, légy szíves ne vedd már magadra az ilyenek felé irányuló kritikát. Köszi.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9586 üzenetére
Még jó pár éve majd nem elütettem magam mikor füllhallgató volt a fülembe, azóta megfogadtam kerékpározás közbe nem fogom használni.
Hát beszélgetéshez háttérzajnak jó tud lenni a bluetooth hangszóró, még fél éve mikor össze áll a társaságom billiárdozni akkor jó lett volna egy kompakt hangszóró.
Earfun go ezért jó, kicsi kompakt jól és nem extra a hordohatósága is. -
<Adamsky>
nagyúr
Szeretek zenét hallgatni. Itthon, munkahelyen (fülessel), autóban, de kerékpáron egyszerűen még nem vitt rá a lélek. Ha most kerékpártúráról beszélünk, akkor ott - én legalábbis - 98% nem egyedül megyek. Akkor pedig inkább beszélget az ember (tudom-tudom, ez elég ósdi dolog, de mi még a haverokkal így kommunikálunk
). A füles - ahogy írod - eléggé veszélyes, azt pedig, hogy egy hangszórót bömböltessek én cikinek érzem.
Sokszor egyébként - elnézve ezeket cigó-hifi-vel vonulókat - az az érzésem, hogy ez az egész egy színjáték. Ők igazából nem zenét hallgatnak, hanem mutatják a külvilágnak, hogy jönnek, és hogy mennyire menők." ... és Charge 3 a hátizsákban ... " - na, az már önmagában is egy sportteljesítmény.
-
-
carl18
addikt
válasz
mjani1172 #9583 üzenetére
Más aki a munkáját végzi, pláne egy mentő, meg egy idióta, aki bömbölteti a szarját az erdőben.
Láncfürészes, vagy Oluv most a téma?
Azért Oluvnak ez hobbin túl mutat.(#9585) Wendelke
Én is azon lepődtem meg Városiak kerékpároznak, és Charge 3 a hátizsákban is úgy hallgatták a zenék. Ilyen 25-30 év körüliek, azt nem mondom zavar csak meglepett.
Azért az igazolom egy Xtreme 1-2 már valóban elég nagy hangerőt képes magából produkálni.
A kerékpározásnál azért még van 1 indok a hordozható hangszórók mellet, Sajnos füllhallgatóval elég életveszélyes kerékpározni.
Szóval sok opció nincs zene hallgatásra, engem konkrétan annyira nem zavar ha egy értelmes társaság elteker mellettem egy Charge 3-Xtremet hallgatva.
"Sokkal jobban felhüdit mikor pár "Erőforrás" A telefonjukról bömböltették a dögös robit. Ilyenkor inkább érzem magam feszélyezve és kelletmetlenül. -
mjani1172
addikt
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
"akkor a motorosokat is,
a mentőket is, a S Imprezákat is, ahangosan beszélőket is, az ugató kutyákat is, a dudálókat is,a felszálló gépek pilótáit is, amunkagépek vezetőitis, akukásautókat"
A rossz tételeket kihúztam.Más aki a munkáját végzi, pláne egy mentő, meg egy idióta, aki bömbölteti a szarját az erdőben.
-
carl18
addikt
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
Itt a kukás autó nagyon hangos, de a fűnyíró is elègè áthalatszik. + A szomszèd gyereke is folyton sikit.
Szóval minden honnan jön a zaj mèrgezès. El kell fogadni az èlej hangal jár. Ameddig nem korlátozza az èletem nincs gond.Fiatalok is persze hangoskodnak, lázadó korszakukat èlik. Egyszer mentem haza aztán valami kis JBL go szerű hangszóróról hallgatták a zenèt ès nèztèk a reakciómat xd. Èn magamba gondoltam na ha most itt lenne az enyèm.
Meg számít a zene ha jó zene szól amit ismerek mèg oda is szólok vedd hangosabbra. De hát nincs abba több szufla.
-
Cyborg
őstag
válasz
Williamgrant #9579 üzenetére
Gyerekkorunkban mi is ezt csináltuk szerintem, csak lengyel piacos két kazis magnóval, amit teletömtünk góliát elemmel
Engem is zavar sokszor, mikor extreme 2-őt bömböltetve tekernek a csicskalángosok, de aztán eszembejut, hogy én is azt csináltam
...ami jobban zavar, hogy lilg, meg egyéb szutykokat játszanak, bár mostanában nincs is rendes zene piacon szinte -
Fuvaros
senior tag
válasz
Williamgrant #9579 üzenetére
akkor a motorosokat is, a mentőket is, a S Imprezákat is, a hangosan beszélőket is, az ugató kutyákat is, a dudálókat is, a felszálló gépek pilótáit is, a munkagépek vezetőit is, a kukásautókat is....tudod a szomszádban van két kutya, a másik szomszédban 3 kislány, őket is el kéne verni...elintézed?
-
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Williamgrant #9558 üzenetére
jó jó de milyen a hangja? szerintem nem nyomja el bicajozáskor a környező zajokat...ahhoz túl kicsi nem?
-
Greg-77
aktív tag
Én is ezt az egyet találtam ami alternatíva lehet. Tudom, hogy nincsen akksi, de talán az nem is annyira fontos egy ekkora dögnél, meg amúgy is kell kraft ezeknek, amit egy akku már nem feltétlenül tud kiszolgálni. Azt olvastam PB 300 is jobban teljesít ha 230 van dugva, ami teljesen érthető (HK Onyx Studio-t hallgatva döbbentem mennyit számít ez). Sajnálatos, hogy ebbe a kategóriába itthon nem nagyon van sok lehetőség. Kint azért van Aiwa exos-9, Soundboks 2, 3, DiamondBoxx XXL stb.. Nem csak hifi és egyéb elektronika de sok más területen is érezni azért, hogy sajnos még ez a jó öreg balkán ahol élünk. Persze tudom én, hogy lehet rendelni kintről, de mennyivel jobb dolog lenne bemenni egy üzletbe és mindet szépen meghallgatni és ott dönteni.
-
mcs
veterán
válasz
Greg-77 #9573 üzenetére
Samsungból az MX-T70et ajánlom. Akksi nélküli, de a PB300nál komolyabb teljesítményű. A ,,Dynamic Bass Boost" kiemelése nélkül finomabb zenei stílusok is kellemesen tudnak megszólalni rajta, annyira kiegyenlítetté válik így. Kell neki némi terület, mert egy nagy bumszli dög.
-
-
Greg-77
aktív tag
Most nézegetek én is nagyobbacska bt hangfalakat, csodálkoztam, hogy sehol sincs már szinte PB 100 sem 300, van bármilyen szóba jöhető alternatívájuk ezeknek? Sony-kat hallgattam eléggé siralmas mind. Látom van LG, Samsung, Pioneer, Panasonic és Mac Audio, de ezeket nem nagyon lehet meghallgatni, sem teszt nincsen róluk. Mit tudtok ajánlani?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #9567 üzenetére
" ... telefonevő repülő pomogácsok."
Velük még nem találkoztam, de a meleg, műszaki eszközökbe (PDA, telefon) okozott hatásával már igen.Tapasztalatom szerint nem a hosszú élet titka.
(#9563) sunone
Nézted - izé, hallgattad - a link-elt videót? Ez bejáratás után se lesz jobb (annyival). De, megnézheted / hallgathatod a PB 300 vs XB90-et is. -
mcs
veterán
válasz
Williamgrant #9568 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy vérbeli vallató eszköz.
A budipapír membrános hangszóróival semmi értékelhetőt nem tud kiadni magából. Fél perc után lekapcsoltam, annyira kitérített a hitemből. -
mcs
veterán
válasz
<Adamsky> #9561 üzenetére
,,Érdekes ez a "COVID-19 hatás". Sose gondoltam volna, hogy a kézfertőtlenítők után a JBL Partybox-ok fognak eltűnni a polcokról (főleg úgy, hogy előbbieket azért most már kapni)."
Tudomásom szerint a 100 gyártását már be is fejezték, és utódjaként egy fogantyús Partybox On The Go érkezik.
A 100 drasztikus fogyásában itthon az Euronics is jó nagy lapáttal tett rá, amikor 68ért vesztegették. -
-
-
válasz
<Adamsky> #9560 üzenetére
"Lehet a telefontartó részt és a lámpát külön állítani?"
Nem lehet, éjszaka ne a telefont nézegesd, hanem az utat figyeld magad előtt."Kicsit más, de az előbbihez kapcsolódóan: ti nem féltitek a telefonotokat így kitenni a kormányra? "
Nem, nem járnak felénk telefonevő repülő pomogácsok.Tokban van amúgyis.
"Egy szó, mint száz, én biztos nem "rotyogtatnám" a kormányon a telefont."
Akkor te akár ott is tarthatnád a telódat, ahol enélkül a cucc nélkül tárolnád. Így csak 6 funkciót tudnál kihasználni a 7-ből. -
mcs
veterán
válasz
<Adamsky> #9561 üzenetére
A Sony valamiért csak kisebb hangszórókban tud értékelhetőt produkálni. Eddig akárhány nagyobb party hangszórójukat hallottam az XB5től kezdve a legdrágábbig, mindnek rettenetesen szétmosott, természetellenes hangzásképe volt, a basszusukban pedig az a hatásvadász löket se volt meg, mint ami a JBL Partyboxokra jellemző.
-
Cyborg
őstag
válasz
Erre van linked?
Ennyire komplett bringás mittudoménmiez-t még még nem láttam -
sunone
aktív tag
srácok, azt azért ne felejtsétek, hogy egy véglegesnek mondható hangképhez legalább 100 órát kellene hajtani egy hangszórót;
egy dobozból kivett nullkilométeres hangeszközről nem illik se jót, se rosszat mondani. -
tranceplanet
addikt
válasz
Williamgrant #9559 üzenetére
Köszönjük!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #9559 üzenetére
"Jaj nekem.
"
Jaj bizony!
All-in-all - ha jól értelek, akkor - a Somogyi beleesik a #9530-ben vázolt esetek közül az elsőbe (főleg, ha az ember nem kényszerűségből veszi, és van lehetősége megkeresni a legkedvezőbb árú beszerzési forrást).Érdekes ez a "COVID-19 hatás". Sose gondoltam volna, hogy a kézfertőtlenítők után a JBL Partybox-ok fognak eltűnni a polcokról (főleg úgy, hogy előbbieket azért most már kapni).
XB60: hát ezt a Sony-nak érdemes lenne visszahívnia, annyira erőtlenül szól egy Partybox 100-hoz képest. Ja, és - ezek szerint - egy SAL PR 220 BT-hez képest is ....
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Már elnézést, de ez ki érdekel?! Várjuk a beszámolót a Somogyiról
Tárgytalan!Komolyra fordítva ...
Ez tényleg ennyire "ultimate" - világít, zenél, kihangosít, tartja a telefont - cuccos lenne?
Így ránézésre nekem egy dolog hibádzik. Lehet a telefontartó részt és a lámpát külön állítani? Azért kérdem, mert adott esetben előfordulhat, hogy a telefont kicsit jobban magam felé dönteném, míg a lámpát meg mondjuk lejjebb / előrefelé.Kicsit más, de az előbbihez kapcsolódóan: ti nem féltitek a telefonotokat így kitenni a kormányra? Nem feltétlen az esetleges perecelésre gondolok, hanem arra, hogy azért ott elég meleg tud lenni. Én a sajátomat amennyire csak lehet (nem 3-6 havonta cserélek mobilt) óvom (autóban pl. nyáron ráirányítom a klímát). Egy szó, mint száz, én biztos nem "rotyogtatnám" a kormányon a telefont.
-
A hosszú előjáték:
Céges rendezvényünkre kellett hangosítás, fogtam a jó öreg ION Blockrockert, gondoltam feltöltöm az akksit, nehogy egy áramszünet vagy táp problémát egy lemerült akksival fogjak ki. Tölteni tölt, áramot felvesz, viszont egy mukkot sem szólal meg. Gyorsan szétkaptam, valahol az erősítő tájon lesz a gubanc, mert a szokásos kondi kisülő hang sincs a bekapcsoláskor. Elég ideges lettem, mert nem volt időm hibakeresésre, a program viszont vészesen közeledett. Fogtam magam, elrongyoltam az Euronicsbe, megnéztem mi az ami raktáron van (jbl partybox 300, xb90, xb60) és egy csomó asztali cucc. Ugye a méret alapján egyedül az xb60 maradt. Beröffentette a csávó, letöltöttem a Sony appot amivel buzerálni lehet. Az app amúgy csecse, nagy kár hogy kétféle hangot tudtam belőle kicsiholni: szar és fos. Mondtam az eladónak hogy ezt nem veszem meg, átmegyek a médiába. Megtörtént. Ott ugye xb72, xb90, xb60 és sal volt dobozos, mivel leltárra készülnek valamelyik nap, csak dobozos cuccot lehetett venni. Itt is rámentem az xb60-ra, sokkal jobban szólt mint az Euronicsben, de nem voltam itt sem elájulva. Szóltam az egyik MM srácnak, hogy bontsunk már ki egy dobozost hogy az is ilyen ótvar-e. Mondta hogy hát azért van a kiállított darab, nem kéne, meg úgyis ugyanolyan stb. Szóval végül némi rinya után bontottunk egy újat. Na és itt történt a csoda: kb. 2x szebben és tisztábban szólt, mint a bemutató darabok. Ami azért elég rossz hír, mert ugye az ember nem azért vesz egy partihangszórót, hogy kímélje és Chopin szonátát hallgasson rajta negyed hangerőn.
Azért adtam rá kakaót is, és kb. 80-90%-nál teljesen szétesett, dinamika, közepek és a magas hangok egy része is távozott, zongora betétek pl. majdnem teljesen eltűntek. Átpattantam az xb72-re, sokkal szebben muzsikált. Viszont nem volt belőle dobozos és jóval drágább. Ugye anno már egyszer próbáltam a SAL-t, akkor sokan is voltak a MM-ban, és főképp közepes hangerő mellett. Most nem voltam ilyen finom és max volume BT-n, max a hangfalon is.A rövid teszt:
Szóval nekiestem max hangerőre tolva mindent nézni különféle hanganyagokkal, majd fokozatosan vettem visszafelé a terhelést. Na itt pont fordítva van mint a legtöbb hangfalamnál. Max hangerőn ugye torzít, viszont 90-75%-ig visszavéve egész jó hangképe van! Őszintén meglepett. Már teljesen belelkesedtem, mire lejjebb vettem a hangerőt és eltűnt minden ami szerethető volt benne. Már egy amúgy elégé hangos beállítás mellett is ritka szutyok hangokat présel ki magából. Közepek elvesztek, a mély gyakorlatilag egy zörgő brummogás (xbass nélkül, azzal használhatatlan), egy szuperhangos t6 szintje kb. Próbálgattam még pár beállítással és dallal kvázi az egész MM üvöltött a spotify és tidal miatt. Egyszer odajött egy másik dolgozó és megkérdezte miért nem alacsonyabb hangerőn tesztelem, levettem a hangerőt, mondtam hallgassa. Otthagyott. Nem tudom milyen anyagokból készült a hangszóró membránja, de kb. mintha uzsonnásdoboz műanyag lenne. :D Egyszerűen iszonyat áramnak kell a tekercsen folyni ahhoz hogy megmozduljon. Viszont ha már mozog, egész tűrhető szintet produkál. Most nem a vifa hangképzésére kell asszociálni, hanem mondjuk egy partybox szerűre. A csiricsáré fények amiket produkál max bekokózva élvezhető, szerencsére kikapcsolható, sajnos nem jegyzi meg a kikapcsolt állapotot. A BT modulja kicsit összetojta magát az MM-ben, alig lehetett rácsatlakozni annyira jammelt volt a frekvenciasáv más BT képes cuccokkal (pl. TV)… Szóval ott álltam a MM-ben már egy órája, a választék a következők voltak: közepesen szóló drága nagy böhömök, szarul szóló sony-k és pár szebben szóló új drága sony és az olcsó és nagy hangerőn stabil középszintet hozó SAL. Itt nagyon megijedtem és elkezdtem telefonálgatni. Az egész országban hiánycikk a PB100-as, de kiderült hogy Szegeden az auchanban van 3 db dobozos, „potom” 90k-ért. Ugye a webshopok nem játszanak, mert ott valójában egy büdös darab sincs rakin. Állítólag 1 hét alatt beszerzik, de ugye egyrészt az is késő, másrészt kamu is lehet mert a nagykereknél sincs. Így nagyot sóhajtva, képletesen a levegőbe köpve és aláállva megvettem 52k-ért a SAL PAR 220 BT-t. Ami ugye annyiért drága is ráadásul (42-47 között mozog máshol), de itt legalább polcról levehető volt, plusz ugye céges számlára megy, hát kinemszarjale. Az rendezvényünkön kivittem a terület szélére a hangfalat, odavertem neki kb 85% hangerőre, kb mindenhol ugyanúgy lehetett hallani az anyagot 20-30m távolságról. Egyre nagyon kell ügyelni: a lejátszó eszközöd vagy bedugva legyen (ami amúgy szerintem érthetetlen módon szarabbul szól mint a BT) vagy közel a hangfalhoz. Sajnos csak SBC van, elmész kb. 10m-re a faltól és olyan borzasztó „tömörített hangja” lesz mindennek hogy hányinger kerülget. Viszont arra a célra amire most nekünk kellett, megfelel. Sőt, jól megfelel.
A szubjektív konklúzió:
Ha nem akarsz a hangfaltól eltávolodni a BT-s telefonoddal, ha szereted a kurvahangos zenét, ha igazi parti felhasználásra keresel egy robosztus cuccot, ha szereted amikor a kakaó oda van verve a bögréhez, ha nem akarsz 80-90k-t adni egy partyboxért, ha nem akarsz halk háttérzenét max zörgést alacsony hangerőn: álmaid hangfala a SAL PR 220 BT neked való! 42k-ért ennél szerintem ilyen célra csak szarabb cuccok vannak. Lehet hogy 1 évben max 2x fogom használni és kihasználni hogy egy ilyen cucc elérhető, de megtartom. Sosem fogom félteni hogy valamelyik vendég vagy kolléga belerúg, feldönti, leönti stb. Kb. 70k-ig inkább PB100-ast vettem volna, de mivel nem volt így ez maradt. Majd megnézzük mit produkál néhány zúzósabb házibuli után. XB60-at nem érdemes venni, ezek szerint nem bírja a strapát, ha minőségibb igény van plusz pénzért pb100-at érdemesebb lőni, ha nincs, akkor meg nem éri meg az árát, mert a sal nagyobb hangerőn többet tud. Főleg hogy a dobozból kibontott és a nyüstölt polcon lévő között akkora az eltérés hangképben.
Jaj nekem.
-
válasz
Fuvaros #9556 üzenetére
Tudom hogy cucchalmozó vagyok, de nekem erre egy sokkal jobb megoldásom van (szerintem).
Ami miatt kényelmes:
- Telefontartó, ráadásul tökéletesen rálátsz a kijelzőre, masszívan fogja. Ha nagyon süt a nap, max zsebbe teszed.
- Digitális csengő (ami egy baromságnak tűnik elsőre, de amúgy nem az), nagyon kényelmes hogy nyomsz egy gombot és üvöltő retró csengőhangot hall a környéken mindenki.
- USB player (pendriveről zenelejátszás)
- Külső táp (beépített akku terhére tölthető vele tetszőleges usb eszköz, pl teló)
- Bluetooth zenelejátszó (hangerő, léptetés, beletekerés funkciókkal)
- Nagy fényerejű lámpa (két brutál cree led van benne, nagyon jó szolgálatot teljesít éjszaka)
- Bluetooth kihangosító. Tökéletes minőségben lehet vele menet közben telefonálni, volt hogy hárman tekertünk egymás mellett és kvázi konferenciabeszélgetésben voltunk a barátainkkal. Mindhárman beszéltünk, a másik oldal jól hallott mindent, mi is frankón őket.
Egy Balaton körbetekerést kibír ha nem töltöm róla a telefont (nekünk az 3 napos, kocsmázós, beszélgetős program). -
B1T3
Topikgazda
A SAL témára visszatérve nekem annyi bajom van velük, hogy nem annyira tudok bízni a termékeik tartósságában, a korábbi tapasztalataim alapján hagy némi kívánnivalót maga után a minőségellenőrzésük. Persze simán lehet, hogy ez közben javult, és én is kíváncsian várom a beszámolót a SAL PAR 220BT-ről. Hasznos lenne, ha lenne ebben az árkategóriában is egy ajánlható „partybox”.
-
carl18
addikt
válasz
poncso86 #9552 üzenetére
Ha már kompakt méret és ha az árához képest kell jó hangzás akkor Earfun Go. Mostanság számitógépre kötve használom, teljesen megállja itt is a helyét.A tévé gyári hangszórójától is sokkal jobban szól, még filmet nézni is lehet vele. A régi JBL Charge 2+ is felül múlja, szóval szerintem teljesen jó cucc és csak 430 gramm.
Nem rossz az XB 12 de ahogy elnéztem 15-16E forint a bolti ára, anyiért meg már jobbat kap az ember ha a ár-érték arányt nézzük. -
B1T3
Topikgazda
válasz
poncso86 #9552 üzenetére
Az ilyen mikro méretű cuccoknál nekem a HUAWEI CM510 volt meglepően korrekt élmény, ráadásul támogatja a TWS-t is. A MM-ban most beesett az ára 5000 Ft alá, el is gondolkodtam rajta egy pillanatra, de rájöttem, hogy nem igazán van olyan alkalom, amikor a Flip 3 nem férne be bármilyen táskámba.
-
poncso86
csendes tag
Pontosan, ennyi pénzért elnéző az ember. Főleg, ha jobb, mint a jbl go és clip. Egyébként volt még egy kiszemeltem, ami olcsóbb is: Creative muvo play. Nagyobb teljesítmény és elvileg jobb basszus (teszt videó alapján). Csak az már nem az igazán kicsi kategória. Érdemes ránézni, hátha kedvet kap hozzá valaki.
-
József720
csendes tag
Nekem is van egy SAL PAR 220BT hangfalam 30-ba került, de a hangzása többet ér annál
Először nem tetszett a hangja úgy volt, hogy vissza küldöm mert nettről rendeltem. Nálam csúnyán szólt, otthon nem bírtam beállítani a hangzását sehogy se. A gyártó a távirányítóhoz nem ad elemet, ezért ki vettem a tv távirányítójából. És csak utána kezdett jó lenni a hangzása, azért mert a távirányítóval lehet a hangját is állítani. Nélküle nincs többféle hangzás mód amiből lehet válogatni. Különben nekem a sima normál hangzással a jó. A mély és a magas is 0-lán van. A mély kiemelőt nem használom mert ott brummog. Bár olyan zenéknél ahol nincsen sok basszus ott jó lehet.Szerintem jó hangja van ha nincsen elállítgatva. De nemsokára jön a teszt beszámoló a kollégától is, ami őszinte lesz mert nagy vita volt múlt hónapba. Aki követi a fórumot az tudja miről beszélek
-
poncso86
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors beszámolót szeretnék megosztani veletek. Szerettem volna egy tenyérnyi, övtáskába elférő hangszórót, mivel van pár nagyobb méretű, az Anker soundcore minit meg odaadtam fateroméknak, mivel a sajátjuk leugrott 2 méter magasról, aztán megszűnt a mély létezni benne. :D Szóval kinéztem a House of Marley No bounds hangszóróját, mivel hozzá lehet jutni 12 ezerért. Némi utánajárás alapján jó vételnek tűnt. Sajnos a meghallgatás 5. percében kiderült, hogy ez nagyon nem az, amit keresek. A hangszóró baromi hangos tud lenni a méretéhez képest, szobában 50% fölött már bántó volt. Ez abból adódott, hogy nagyon harsányan szól, a mélyeket teljesen mellőzve. A zene hallgazása közben hiányérzetem volt és rendkívül fárasztó volt hallgatni. Másnap vissza is vittem. Kár érte, mivel a dizájn és az anyaghasználat kiemelkedő. Podcast és telefon kihangosításra biztos kiváló, de zenehallgatásra alkalmatlan. Többet vártam volna a típustól. Talán Jbl clip szint, de annak kevésbé fárasztó a hangja. Az Anker soundcore mini hangminőségben fölötte/ük van. Végül gyorsan vettem egy Sony XB12-t nagy bánatomban, ami a méretéhez és árához képest a mélyekkel is ügyesen operál és max hangerőn megfelelően hangos. Ugyan 40%-ig suttog, de annak is biztosan meg van az előnye egy hálószobában este.
-
válasz
Williamgrant #9539 üzenetére
Jöhet a beszámoló, de csakis az igazat! Akkor is, ha fájni fog
Úgy sejtem, nem teljes áras vásárlás volt ez, hanem valami "sos eladó harmadáron" -
mcs
veterán
Itt ezt sajnos katasztrófális mértékűre lőtte be a Sony. Nem egyszerűen gyengíti, hanem szinte totálisan levágja a basszus tartomány alsó részét. Míg az XB30 kisebb szoba sarkába téve pofásabban szól kiemelés nélkül, az XB33 kis túlzással Sokolba megy át Staminában. Utóbbinál inkább jobb bekapcsolva hagyni a kiemelést, és ekvalizerrel finomítani rajta, ha éppen túl soknak érzed egy adott helyre, például kisebb szekrénybe téve. Amúgy a DSP szabályozásán gyengítettek közép feletti hangerőn, így nem annyira veszi el a basszust max közelében, mint a 30nál.
-
mcs
veterán
válasz
Én is hallottam már, és szerintem is partyképes cucc a maga kategóriájában. Nekem a basszusa személy szerint kicsit búgósabb, mint ahogy szeretem, de sok hasonló árú és nagyobb méretű kopogós Orion, Muse, OK! stb. szirszarokat lazán elkalapál.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Nagyon várjuk, mert nézegettem én is, ismerősnek kellene.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Akasztják a hóhért?
Na, kíváncsi leszek ...ui: egyébként a vásárlás körülményei is érdekelnének, mert ezt kicsit úgy írtad, mintha előző este úgy beba**tál volna, hogy nem emlékszel semmire, ma meg csengetett a futár, hogy hozta az új hangszóródat
-
Hát ezen betojtok, vettem egy SAL PAR 220BT hangfalat.
Beszámoló később. -
mcs
veterán
Én nem bántam meg a Sony XB33 43 ezres árát.
Bárkinek ajánlom, aki a régebbi elődökről váltana, mert hangzásban határozott az előrelépés, és ez főként a közép tartományban mutatkozik ki. XB30hoz viszonyítva az Extra Bass kiemelése is tisztábban, sokkal kevésbé búgósan emeli a basszust, ráadásul kevésbé érzékeny az elhelyezésre is, így többféle helyre téve is érezhető az ereje. Küllemre nálam első látásra szerelem lett a Sony weboldalán nézegetve, élőben pedig mégdögösebb.
Egyedül a Stamina módot tartom egy hasznavehetetlen hulladéknak, mert csúnyán levágja a mélyebb basszus tartományt, így pedig nagyobb hangerő mellett is erőtlenül szól.
XB30nál az Extra Bass kikapcsolása közel sem herélte ki ennyire. -
zsiz
őstag
válasz
dethroner #9532 üzenetére
Ez nekem is gond volt a DOSS Soundbox XL-nél. Mármint az, hogy a legalacsonyabb hangerő is hangos éjszaka, alapzajjal nincs gond, szerintem nincs is, vagy legalább is biztosan nem zavaró. MicroSD-ről hallgatok zenét (így nem is hiányzik az USB nekem, sőt még jobb is a kártya, mert a pendrive akármilyen kicsi, akkor is kilógna), mert így nem merül a telefon, meg nem áll meg a zene, ha otthagyom a hangfalat.
-
válasz
dethroner #9532 üzenetére
Értettem elsőre is amit írtál, azért válaszoltam amit. Szóval az a hangszóró ennyit tud, viszont olcsó. Amit én hallottam mindegyik zajos volt, egyszerűen a vevőközönséget nem érdekli.
Valószínűleg továbbfejlődtél közben mert érdekel a téma, vagy mert használod rendszeresen.
Én pont azt javaslom amit nem akarsz: add el és vegyél egy szebben szóló eszközt. -
-
carl18
addikt
válasz
DrJános #9531 üzenetére
Hát akkár hogy nézzem nem igazán van más riválisa a Soundcore Motion +-nak.
Charge 3-4 van a JBL részéről, Sonynál most jelent meg a SRS XB33 de még kezdő ára miatt elég drága. Esetleg 30-32E körül van SRS XB32 ami már kicsit barátságosabb.
Doss SOUND XL van még, De az már sokkal nagyobb nehezebb darab. (2kg)
Ha meg nagyobb hangerő teljesitmény kell akkor W-king D8/Esetleg Dockin D fine. -
dethroner
veterán
válasz
tranceplanet #9528 üzenetére
Kevesebb mint 18 ezer volt a T6 Plus Update és adtak hozzá egy kb 4 ezret érő kemény hordozótokot, ennyit megér így is. Ennyiért mit ad a JBL? Többet meg kezdetnek nem akartam kiadni, nem létfontosságú, egy próbát megért. Meg amennyibe került nekem, szerintem könnyen el tudnám adni annyiért, de inkább megtartom.
(#9529) <Adamsky> Nem a bluethoot hangerőállítás van durva lépésekben, mert a telóról kezelve a hangerőt nagyon szép, apró lépésekben tudom állítani. A durva lépés magán a hangszórón van, ha pl kártyát dugok bele és a beépített lejátszót használom nem elég az hogy ugyanúgy susog+csipog, hiába nincs vezetéknélküli kapcsolaton, de már a legelső lépés is egyszerűen túl hangos legkisebb hangerőnek. Persze ha normál külső viszonyok között használnám, fel se tűnne, de éjjelre abszolút zavaró, egy szobával arrébb is hallani.
Egymástól függetlenül tudom állítani a telón és a hangszórón a hangerőt.(#9530) Williamgrant Félre értesz, nem azt mondtam hogy nem éri meg az árát. Nem fogok így se megválni tőle. Annyit mondtam csupán, hogy 2 zavaró dolog van vele, egyrészt bármiről megy a lejátszás (bt, usb, jack, sd), folyamatosan jelen van a susogás és sípolás, bár magasabb hangerőn ezt nem veszed észre. Másrészt meg ha külső eszköz nélkül használod, akkor nem tudsz igazán kicsi hangerőt beállítani. Bár nem is érdemes, mert akkor csak a zajok hallatszanának
Egy szó mint száz, mint írtam a legelső mondatban is, partira való, ha legalább 2 ember kicsit emelkedett hangerőn beszélget mellette, fel sem tűnnek ezek a hibák. -
DrJános
aktív tag
Üdv Hölgyek és Urak!
Williamgrant ajánlására megnéztem pár Alan Ross videót, nagyon köszönöm
Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem! Nem gondoltam volna, hogy egy JBL vagy egy Sony így "elvérzik" egy nálunk nem is vehető ismeretlen márkával szemben.
Az Anker Soundcore motion+ bár sokszor volt dicsérve, de meglepett!
Charge 3 vs 4 nél
A Charge 3 legalább Vokálban jó volt. Míg a 4 Max a hosszabb üzemidővel dicsekedhet, de hangba közelébe sincs az elődjének. Amit hallok az alapján még majdnem azt is mondanám, hogy némi doboz hang is hallatszik belőle...Anker Soundcore motion+ gyönyörű telt hangokkal operál miközben még hangosabb is ha arra van szükség.
De ami igazán durva volt az a JBL Xtreme 2 vs Sony XB40
a Két jóval drágább hangszóróból A Sony hangja nekem jobban bejött a Vokál és Basszus is rendben volt, de ugyebár már rég nem kapható, a JBL meg hát inkább csak ott volt, de semmi kiemelkedőt nem mutatott.Vicces, de nem éreztem azt, hogy a Soundcore "rosszabb lenne" pedig elvileg a két neves márka képviselőjének egyértelműen győznie kellet volna. A Szép telt hangja megint lenyűgözött, és hangerőben is több mint korrekt volt.
Szóval kérdésem az lenne, hogy van értelmes riválisa a Soundcore motion+ nak?
Vagy bármennyire is preferálom a hazai beszerzést marad az Amazon?Bár már lehet késő, szerintem beleszerettem a hangjába
-
válasz
dethroner #9527 üzenetére
Mindenhol azt írják hogy ár / érték arányban jó. Lefordítom mit jelent:
- Ha a termék nagyon olcsó: ennyiért ennél jobban szólót nem kapsz, ennél egyes drágább termékek sem jobbak. Ha nincs pénzed, vagy nem szánod rá mert nem kell minőségi hangzás, jó választás.
- Ha a termék ára középkategóriás: kiemelkedik a mezőnyből, néhány nagy márkás terméknél jobb, ajánlott ha nem akarsz sokat költeni, de egy picit azért igényes vagy.
- Ha a termék ára felső kategóriás: mocskos drága, de legalább iszonyat jól szól. Ezt vedd ha tele vagy mint kutya bolhával, és képes lennél akár ennél többet is költeni egy márkás cuccra. Kvázi prémium cucc, de talán egy feketepiaci vesénél olcsóbb.Te vettél az elsőből, ne várj többet. Jobb minőségű alkatrészekből nem lehet ilyen áron építeni semmit.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
dethroner #9523 üzenetére
Szerintem (!) Anker Soundcore 2, Tribit XSound Go és Tribit MaxSound Plus-al nem lenne ilyen (alapzaj) gondod. Mindhárom hangszórót próbáltam (utóbbi maradt csak).
A hangerő kérdésre pedig "egyszerű" a válasz. Sajnos van, amikor a bluetooth hangerőállítás lépései "túl durvák". Ezt igazából a média-hangerő esetén is megtapasztalhatja az, aki érzékeny erre. Nem véletlen lehet főzött ROM-ok, ill. Xposed esetén (vagy csak ha root-olt a készülék, a build.prop szerkesztésével) a hangerő állítás lépéseit beállítani, ill. növelni. Mind1, hagyjuk, hosszú sztori ...
Egyet érdemes megpróbálnod: abban az esetben, ha most a hangszórón történő hangerő állítással párhuzamosan látod, hogy a telefonon is változik a hangerő, akkor aktív a "bluetooth absolute volume". Vagyis a két eszköz hangereje szinkronban van.
Ha szerencséd van, akkor telefonodon / tablet-eden a Developer Options-ben találni fogsz egy ilyen: "Disable absolute volume". Ez alapból ki van kapcsolva. Ha bekapcsolod, és újrapárosítod az eszközzel a telefonod, akkor a két eszköz hangereje független lesz egymástól, és így finomabban tudod állítani a hangerőt. Így elvileg kisebb minimális hangerő is elérhető.
Persze az alapzajon és az esetleges gyengébb minőségű alkatrészeken ez nem segít ...(#9525) Kobold666
Esetleg próbáld ki a NewPipe-ot, ha nem akarsz a YouTube Vanced / MicroG telepítéssel bajlódni. -
dethroner
veterán
válasz
Williamgrant #9524 üzenetére
Ami csak most így utólag tűnik fel, hogy sehol, egyetlen cikkben se esik szó ezekről a zajokról. Vajon miért? Mert mindenhol csak nagyobb hangerőn használják, senkinek nincs igénye a nagyon kis hangerőn, éjjel használni?
-
-
dethroner
veterán
Én is Tronsmart T6 plus update masinával küzdök tegnap óta. Sajnos saját káromon jövök rá, hogy ezek bulieszközök. Vagyis vidd el egy házibuliba, kerti partira, és csavard rá a hangerőt, ott tényleg meglepően jól, sok basszussal zenél, de kis hangerőn, csendes környezetben nem használható. Éjjelre akartam amolyan nagyon kis hangerőn, elalváshoz nyugis zenéket hallgatni. Teljes mértékben alkalmatlan erre, mert már a legkisebb (értsd 1 kattanás) hangerő is túl hangos, de ennél is zavaróbb a folyamatos susogás és a statikus zaj. De ezek a zajok nem csak a BT kapcsolatra korlátozódnak, ugyanúgy, ugyanolyan intenzitással vannak jelen akkor is, ha jack csatlakozón érkezik a jel, sőt, ami még megdöbbentőbb, ha pendrive-ot dugok bele, akkor is. Hát mi a tököm ez? Azt meg végképp nem értem, hogy ha BT-n csatlakozva van a teló, akkor néma csendben van, de amint elindítom a lejátszást, előjönnek ezek a zajok és amint megállítom, abban marad. Akkor mégsem a kapcsolódás ami a zajt kiváltja, hanem a ráérkező adatfolyam?
Nagy kár érte, de tényleg csak akkor érdemes ezt venni, ha legalább 1/3-ad hangerő a cél és valami picit zajosabb környezetben kell helytállnia, erre nagyon jó, szépen szól. De sajnos nekem nem ez volt a cél amikor megvettem. -
válasz
Laszlo0109 #9519 üzenetére
Az hogy jelzi a töltöttséget, nem jelenti azt hogy tölt is, esetleg a cella zárlatos. Tegyél rá egy árammérőt, hogy kikapcsolt állapotban mennyit vesz fel (tölt-e valójában).
-
carl18
addikt
válasz
dethroner #9520 üzenetére
Hát ez az alkatrészek minőségétől függ (Minden kinában gyártanak)
Minden esetre ezt úgy tudod kiküszöbölni ha a telefonon kimaxolod a hangerőt, és a hangszórón szabályzod mikor hallgatod.
Nekem az alapzaj úgy jött elő a Tronsmart esetében, ha a hangszórót kimaxoltam de a telefonon levettem. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Minden bluetooth hangszóró, fejhallgató ad ki valamennyi alapzajt (susogást, pici elektronikai sípolást), vagy ez csak az olcsóbb termékekre jellemző? És lehet-e tenni valamit ez ellen? -
Laszlo0109
friss újonc
Sziasztok. Van egy JBL boomboxom, és a minap nem volt nálam a töltője és kollégámnak boombox 2 oje van elkertem tőle, megneztem ugyan az a töltője,egyforma!! Nos töltöttem egész nap a boxot közben persze szólt végig a zene. Este ahogy pakoltam össze csak kihuztam a boxbol a töltőt úgy hogy szólt a zene is közben, ki húztam, akkor azonnal el is hallgatott és meg sem szólal akksirol. Az akksi nem szállt el mert jelzi a toltottseget és tölti is. De egyszerűen nem szól akksirol. Természetesen vissza dugtam és töltőről mintha semmi nem történt volna ugyanúgy szól. Esetleg valami ötlet? Pl hogy tudok bejutni a service portba, és mit lehet ott találni?! Valaki segítsen pls. Előre is köszönöm üdv!: Laci
-
válasz
szpeti40 #8953 üzenetére
Na közben ahogy időm engedte elmentem és megkérdeztem, csak úgy tudják megmondani, hogy mi lehet, hogyha felpostázom pestre vagy felviszem, olyat meg most nemtudok sajnos
Közben szétszedtem és a a hangszóróban a réz szinű kis kábelt ha mozgatom, akkor abba marad a sistergés.
Valakinek van esetleg ötlete hogyan lehetne esetleg megcsinálni? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stefi81 #9514 üzenetére
Ne már! Ez komoly? Ott van benne a bt. vevő, és ilyen külön alkalmazással kell vacakolni?
Egyébként (nálam) az első hozzászólás:
- Its connecting but isnt outputing audio to my headphones, any idea why?
- Not every Sony TV have Bluetooth A2PD - its sad but sometimes even new TV might not support audio via Bluetooth.Update (egy gyors keresés után): Hi @mehboob1011 KD55XF7596 only supports Bluetooth mouse and keyboard. No audio (A2DP) support. (forrás)
Szóval, ez nem fog így menni. Ha muszáj, vegyél egy bt-s vevőt az Ali-ról. -
stefi81
tag
Tudna valaki segíteni hogy tudnám össze párosítani a Sony tv-t (KD-55XF7596) a Motion + -al?
Ez alapján is próbáltam már... -
törölt tag
Nos. Megtörtént a meghallgatás. Még csak blútuszon
, de vélemény már alakult ki.
Ugyanaz a hatás: kellemes méllyekkel operál, nem sistergő, nem sivitó magasokkal. Bejáratatlanul is jól szól, kiváncsi leszek párszáz óra után. Ha csak leülsz mellette beszélgetni, simán azt az érzést kelti benned, hogy egy vintage doboz szól annak minden jóságával, annak negativumai nélkül
Még nem hallgattam meg az LG v40-el az aux bemenetéről, Tidal-lal...holnap erre is sor kerül, most csak bluetooth youtube-n...ez is hallgatható.
Mindez a Marshall Kilburn 2-ről lett irva -
Gardo
tag
Sziasztok!
Az ez ügyben tapasztaltabbaktól érdeklődnék, kerti/otthoni felhasználásra melyik Bluetooth hangfalat (Party box) ajánlanátok olyan ~40-70Ft körüli ársávban? Nem komolyzenét hallgatnánk rajta, többnyire grillezés, esti iszogatás mellé kellene elsősorban... akkumulátorost keresek mindenképp. Rádió sem hátrány, jó ha van benne.
Amiket így első körben néztem:
- Mac Audio MMC750
- Mac Audio MMC850
- Panasonic SC-TMAX10E-K
- Sal Par 220btEzek közül esetleg melyik? Természetesen bármi másra nyitott vagyok, ami könnyen beszerezhető és ár/érték arányban veri a felsoroltakat!
Köszönöm a segítséget!Üdv!
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #9509 üzenetére
Nem figyeltél! Nem a reklámmal van gond, hanem a hangerővel
Egyébként érdekes jelenség. -
-
Kobold666
tag
Sziasztok! Adott egy Partybox 300-as. Ha youtube-t használok és vált reklám után a következő számra leveszi a hangerőt magától a felére. Mitől lehet ez?
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Williamgrant #9500 üzenetére
Ez a faszi másabb beállításokat használ a Soundcore Motion +-hoz.
A közepe is rendesen fel van tolva.
Na majd kipróbálom, ha nem felejtem el. -
DrJános
aktív tag
válasz
Viktor77 #9501 üzenetére
Köszi az infót
Az Angollal nem vagyok túl jóba, de attól még megnézem majd a vidit. hátha segít így is
Illetve van Charge 3/4 és Anker Soundcore Monition + tesztje is.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy az Anker fog nyerni sok jó vélemény van itt róla a topicba. Kár hogy csak külföldről lehet rendelni. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #9500 üzenetére
" ... az utolsó frissítés rontott rajta ... " - és ezt nem jelezte senki a JBL felé, ill. 1 év alatt nem lett javítva? Háááát ... ez nem vet valami jó fényt a márkára.
Egyébként a kommentek alapján úgy látom, hogy azért van lehetőség a downgrader-re ..."Na ez a faszi úgy készít tesztet, ahogy KELL." - jaja, és az a jó benne, hogy oda szokott figyelni az ilyen fw. frissítésekre is. Kicsit szokni kell a stílusát és a beszédét
, de egyébként tényleg lehet arra támaszkodni, amit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest