- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Ma volt egy kis időm felkerekedtem és több helyre elmentem nyoma sincsen sehol JBL PB 100 vagy 300 nak. Nem baj ami van azt meghallgattam. Sony GTK XB60, XB90 ezek egyszerűen nem szólnak sehogy. Sony MHC V11, V42D na ezek már jobban szólnak egy fokkal itt már megjöttek a mélyek is, a mostani sláger zenékkel elboldogul, de pl Pink: Just Giv Me A Reason számától darabokra hullott a hangkép, nem szól sem jól sem szépen ami nem diumvisum zene. Valamint meghallgattam a SAL PAR 220BT ami az XB párosnál jobban teljesít és olcsóbban valami akcióban nem lenne rossz vétel. Amire kíváncsi lettem volna, de nem volt sehol az sem kitéve Samsung MX T50/T70 bár szerintem azok köröket vernek ezekre amiket ma hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest