- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Ma volt egy kis időm felkerekedtem és több helyre elmentem nyoma sincsen sehol JBL PB 100 vagy 300 nak. Nem baj ami van azt meghallgattam. Sony GTK XB60, XB90 ezek egyszerűen nem szólnak sehogy. Sony MHC V11, V42D na ezek már jobban szólnak egy fokkal itt már megjöttek a mélyek is, a mostani sláger zenékkel elboldogul, de pl Pink: Just Giv Me A Reason számától darabokra hullott a hangkép, nem szól sem jól sem szépen ami nem diumvisum zene. Valamint meghallgattam a SAL PAR 220BT ami az XB párosnál jobban teljesít és olcsóbban valami akcióban nem lenne rossz vétel. Amire kíváncsi lettem volna, de nem volt sehol az sem kitéve Samsung MX T50/T70 bár szerintem azok köröket vernek ezekre amiket ma hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Razer kaira pro ajándék ledes-töltős fejhallgató állvány.
- Zotac amp rtx 2060 6gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest