- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
Akkor tisztázzuk pár dolgot:
- 33 éve motorozok, nyugodtan be lehetne tőlem tiltani az összes nem gyári kipufogó dobot az utcai gépeken. Az ilyet használók nagy része egy bunkó gyökér, akik szarnak mások életére.
- a mentős példád béna
- csak egy bunkó tuskó üvöltözik éjszaka pl az utcán, sőt akár otthon pl a párjával is.
- a gépjárművek hangjelzéseinek használata a KRESZ szerint szabályozott, attól hogy sokan ezt leszarják.
- a felszálló gépek zaja szintén szabályozott. Aki reptérre mellett él, azért tudhatta mire számítson. Én sem hőbörgök hogy hangos a vonat, itt volt olcsó a telek.
- a munkagép szintén béna példa.
- a kutya és gyerek példa még szánalmasabb.De térjünk vissza nyugodtan az eredeti témára, attól hogy valami egy korosztályban divat lett, ne legyen már kötelezően elfogadott bármekkora tahóság is. Ha te kint az utcán a válladon vagy kezedben üvöltő hangfalat viszel, az semmivel sem jobb mintha téli torokból üvöltenél ugyanott. Ilyet ugye csak egy bunkó gyökér tesz, aki ezért simán pofont érdemel ha már a kedves szülei nem tanították meg a társadalmi együttélés minimális szabályaira, és egy ilyen ostoba kretént engedtek az emberiségre. Mivel te nem vagy ilyen ember, légy szíves ne vedd már magadra az ilyenek felé irányuló kritikát. Köszi.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
"akkor a motorosokat is,
a mentőket is, a S Imprezákat is, ahangosan beszélőket is, az ugató kutyákat is, a dudálókat is,a felszálló gépek pilótáit is, amunkagépek vezetőitis, akukásautókat"
A rossz tételeket kihúztam.Más aki a munkáját végzi, pláne egy mentő, meg egy idióta, aki bömbölteti a szarját az erdőben.
-
carl18
addikt
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
Itt a kukás autó nagyon hangos, de a fűnyíró is elègè áthalatszik. + A szomszèd gyereke is folyton sikit.
Szóval minden honnan jön a zaj mèrgezès. El kell fogadni az èlej hangal jár. Ameddig nem korlátozza az èletem nincs gond.Fiatalok is persze hangoskodnak, lázadó korszakukat èlik. Egyszer mentem haza aztán valami kis JBL go szerű hangszóróról hallgatták a zenèt ès nèztèk a reakciómat xd. Èn magamba gondoltam na ha most itt lenne az enyèm.
Meg számít a zene ha jó zene szól amit ismerek mèg oda is szólok vedd hangosabbra. De hát nincs abba több szufla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged