- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Én is ezt az egyet találtam ami alternatíva lehet. Tudom, hogy nincsen akksi, de talán az nem is annyira fontos egy ekkora dögnél, meg amúgy is kell kraft ezeknek, amit egy akku már nem feltétlenül tud kiszolgálni. Azt olvastam PB 300 is jobban teljesít ha 230 van dugva, ami teljesen érthető (HK Onyx Studio-t hallgatva döbbentem mennyit számít ez). Sajnálatos, hogy ebbe a kategóriába itthon nem nagyon van sok lehetőség. Kint azért van Aiwa exos-9, Soundboks 2, 3, DiamondBoxx XXL stb.. Nem csak hifi és egyéb elektronika de sok más területen is érezni azért, hogy sajnos még ez a jó öreg balkán ahol élünk. Persze tudom én, hogy lehet rendelni kintről, de mennyivel jobb dolog lenne bemenni egy üzletbe és mindet szépen meghallgatni és ott dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest