- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
mjani1172 #9583 üzenetére
Más aki a munkáját végzi, pláne egy mentő, meg egy idióta, aki bömbölteti a szarját az erdőben.
Láncfürészes, vagy Oluv most a téma?
Azért Oluvnak ez hobbin túl mutat.(#9585) Wendelke
Én is azon lepődtem meg Városiak kerékpároznak, és Charge 3 a hátizsákban is úgy hallgatták a zenék. Ilyen 25-30 év körüliek, azt nem mondom zavar csak meglepett.
Azért az igazolom egy Xtreme 1-2 már valóban elég nagy hangerőt képes magából produkálni.
A kerékpározásnál azért még van 1 indok a hordozható hangszórók mellet, Sajnos füllhallgatóval elég életveszélyes kerékpározni.
Szóval sok opció nincs zene hallgatásra, engem konkrétan annyira nem zavar ha egy értelmes társaság elteker mellettem egy Charge 3-Xtremet hallgatva.
"Sokkal jobban felhüdit mikor pár "Erőforrás" A telefonjukról bömböltették a dögös robit. Ilyenkor inkább érzem magam feszélyezve és kelletmetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- World of Tanks - MMO
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest