- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors beszámolót szeretnék megosztani veletek. Szerettem volna egy tenyérnyi, övtáskába elférő hangszórót, mivel van pár nagyobb méretű, az Anker soundcore minit meg odaadtam fateroméknak, mivel a sajátjuk leugrott 2 méter magasról, aztán megszűnt a mély létezni benne. :D Szóval kinéztem a House of Marley No bounds hangszóróját, mivel hozzá lehet jutni 12 ezerért. Némi utánajárás alapján jó vételnek tűnt. Sajnos a meghallgatás 5. percében kiderült, hogy ez nagyon nem az, amit keresek. A hangszóró baromi hangos tud lenni a méretéhez képest, szobában 50% fölött már bántó volt. Ez abból adódott, hogy nagyon harsányan szól, a mélyeket teljesen mellőzve. A zene hallgazása közben hiányérzetem volt és rendkívül fárasztó volt hallgatni. Másnap vissza is vittem. Kár érte, mivel a dizájn és az anyaghasználat kiemelkedő. Podcast és telefon kihangosításra biztos kiváló, de zenehallgatásra alkalmatlan. Többet vártam volna a típustól. Talán Jbl clip szint, de annak kevésbé fárasztó a hangja. Az Anker soundcore mini hangminőségben fölötte/ük van. Végül gyorsan vettem egy Sony XB12-t nagy bánatomban, ami a méretéhez és árához képest a mélyekkel is ügyesen operál és max hangerőn megfelelően hangos. Ugyan 40%-ig suttog, de annak is biztosan meg van az előnye egy hálószobában este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest