- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
Nekem is van egy SAL PAR 220BT hangfalam 30-ba került, de a hangzása többet ér annál
Először nem tetszett a hangja úgy volt, hogy vissza küldöm mert nettről rendeltem. Nálam csúnyán szólt, otthon nem bírtam beállítani a hangzását sehogy se. A gyártó a távirányítóhoz nem ad elemet, ezért ki vettem a tv távirányítójából. És csak utána kezdett jó lenni a hangzása, azért mert a távirányítóval lehet a hangját is állítani. Nélküle nincs többféle hangzás mód amiből lehet válogatni. Különben nekem a sima normál hangzással a jó. A mély és a magas is 0-lán van. A mély kiemelőt nem használom mert ott brummog. Bár olyan zenéknél ahol nincsen sok basszus ott jó lehet.Szerintem jó hangja van ha nincsen elállítgatva. De nemsokára jön a teszt beszámoló a kollégától is, ami őszinte lesz mert nagy vita volt múlt hónapba. Aki követi a fórumot az tudja miről beszélek
-
József720
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9298 üzenetére
Sajnos nincsen olyan minőségi felvevőm amivel ezt kibírnám vitelezni. Hangerőre szerintem a jbl nyerne, de én még soha nem toltam fel maxra a Salt
Azért nem mert a hangerő nekem elég amit ad. A bútort és az ablakot félhangerőn vagy kicsivel fölötte simán zörgeti ha olyan a zene. Összességébe a partybox 300 teljesítményét hozza 80%-ba. Az aksi kiváló és olcsón cserélhető állítólag nagyobbra is. Különben se egy ligába tartoznak csak leírtam a véleményem. Inkább ár érték arányba verhetetlen a Sal. A Sal volt 30 ezer a jbl 120 volt fél éve kb. Ha valaki eljön valami jó kamerás felvevővel akkor csinálhatunk tesztet is Nagykőrösön
Talán lehet, hogy én jót fogtam ki és tényleg van szórás köztük ezt se vitatom.
-
József720
csendes tag
válasz
Viktor77 #9267 üzenetére
djfantom fórumtársnak szeretném megköszönni a tippet, hogy milyen bt. hangfalat vegyek. Csak azért írok mert pár napja nagy vita alakult ki a SAL 220BT-hangfalból eredően. Tényleg a sal középszerű cuccokat gyárt, de ez tényleg szépen és jól szól.Ezt úgy mondom, hogy van egy jbl partybox 300 is itthon. Én kb fél éve vettem és nem bántam meg, nincsen dobozhang és a magasai is rendben vannak. A gyereké a jbl ő márkahű, de azt mondta, ha nem lenne az a Salt-is megvette volna.
-
József720
csendes tag
válasz
Makszimusz #8048 üzenetére
Konkrét a jbl partybox 300 az szépen szól mondom úgy, hogy idáig egy jbl-t se vettem volna meg a hangja végett. Van rendes álló hangfalam a jobb féléből ezért tudok viszonyítani mihez. Szerintem jó cucc még így a műanyag ház ellenére is.
-
József720
csendes tag
Sziasztok olvasom, hogy sokan vagytok doss soundbox XL tulajok. Nálatok jelzi ha töltőre kell tenni ? Még nem sokat hallgattam,de az árához képest nagyon jól szól.
Nekem a tapasztalatom az, hogy a magasai rendbe vannak a mély se rossz. Nálam a mély hang akkor lesz tökéletes ha berakom a könyves polcra, de akkor minden hang rendbe van
Csak ajánlani bírom kb 20-ezerig.
-
József720
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb hangzásban?
Sony xb 30
DOSS SoundBox XLMost mindkettő akciós bár a Doss ra lehet, hogy vám is lenne?
[link]Hozzáértők válaszát köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest