Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
tranceplanet
üzenetére
Kevesebb mint 18 ezer volt a T6 Plus Update és adtak hozzá egy kb 4 ezret érő kemény hordozótokot, ennyit megér így is. Ennyiért mit ad a JBL? Többet meg kezdetnek nem akartam kiadni, nem létfontosságú, egy próbát megért. Meg amennyibe került nekem, szerintem könnyen el tudnám adni annyiért, de inkább megtartom.
(#9529) <Adamsky> Nem a bluethoot hangerőállítás van durva lépésekben, mert a telóról kezelve a hangerőt nagyon szép, apró lépésekben tudom állítani. A durva lépés magán a hangszórón van, ha pl kártyát dugok bele és a beépített lejátszót használom nem elég az hogy ugyanúgy susog+csipog, hiába nincs vezetéknélküli kapcsolaton, de már a legelső lépés is egyszerűen túl hangos legkisebb hangerőnek. Persze ha normál külső viszonyok között használnám, fel se tűnne, de éjjelre abszolút zavaró, egy szobával arrébb is hallani.
Egymástól függetlenül tudom állítani a telón és a hangszórón a hangerőt.(#9530) Williamgrant Félre értesz, nem azt mondtam hogy nem éri meg az árát. Nem fogok így se megválni tőle. Annyit mondtam csupán, hogy 2 zavaró dolog van vele, egyrészt bármiről megy a lejátszás (bt, usb, jack, sd), folyamatosan jelen van a susogás és sípolás, bár magasabb hangerőn ezt nem veszed észre. Másrészt meg ha külső eszköz nélkül használod, akkor nem tudsz igazán kicsi hangerőt beállítani. Bár nem is érdemes, mert akkor csak a zajok hallatszanának
Egy szó mint száz, mint írtam a legelső mondatban is, partira való, ha legalább 2 ember kicsit emelkedett hangerőn beszélget mellette, fel sem tűnnek ezek a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mikrotik routerek
- Mobil flották
- Gran Turismo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programozás topic
- sziku69: Szólánc.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi