- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tokyo2 #11004 üzenetére
"... néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet." - melyik alapján? Én ezt az egyet találtam, ahol egy a szobában farmerdzsekiben és sapkában ülő "szakértő" kvartyog róla elismerően (ja a passzív membrán szerintem egyenlő a subwoofer-el). Itt pedig kitapossa belőle mind az 50 W-ot. Ahogy carl18 is írta, ez nagyon messze van az 50 W-tól. Szvsz. még a 10-et se éri el.
Nemrég vett itroh egy XSound Go-t 31 Eur-ért (~37$), ami tuti, hogy gyagyára veri ezt az Insma-t.Más: Érdekes, végül egy olyan Anker / Soundcore hangszóró kapott update-et, amire - én legalábbis - a legkevésbé számítottam: Soundcore Select Pro
Mondjuk a kötelező RGB led-esítésen kívül sok újdonságot nem látok, ill. a link-elt oldalon kívül nem találtam róla érdemi infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest