- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem még volt egy külső - gyakorlatilag 100%-ban passzoló - doboz. Szóval, maga a hangszóró doboza teljesen érintetlen volt. Gyorsan lőttem két képet.
... de nekem nem most jött. Ha zavar és/vagy sérült a cucc, akkor szerintem kérdezz rá az eladónál. Hivatkozhatsz a képeimre, hogy régebben így jött tőlük ugyanaz a hangszóró. -
-
TMKKK
csendes tag
Annyiért még szerintem sosem volt. Azt hiszem 23-24 ezer volt eddig a legalja most egy 3 hete kb. Lengyel raktárról el is kapkodták elég hamar, nekem pár nappal később sikerült hozzájutni mikor lejárt az akció de még mindig adtak rá kedvezményt 26 ezer volt kuponnal. Csak ajánlani tudom! Ebben a kategóriában a legjobb vétel!
-
carl18
addikt
A Motion + mindenkép, sőt még jobb is sokkal jobban személyre szabható. Jelenleg a legjobban ajánlott hangszóró!
JBL Charge 5 vs Motion Plus and Sony XB33 - ultimate travel speaker 2021 🤗A videó alapján is motion+ a legjobb szerintem!
Még én is megvenném csak hát nekem már van egy Dockinom úgyhogy egyenlőre tárgytalan! -
carl18
addikt
A Motion + mérete alapján a Charge 4-5 vetélytársa.
A motion Boom inkább Xtreme ligában játszik.
A Többi rajtad múlik mi kell több mély basszus? Akkor a Motion Boom a te hangszóród.
A Xiaomi mi új 16 wattos hangszóróját én is láttam biztos nem rossz hangszóró de nincs vele tapasztalat így ez te tudod megéri-e így is kipróbálni. De a 2 anker amit írtál nyilván más ligában játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest