- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sajna ez nem így megy. Elvileg lesz valami módja, hogy ők intézzék (legalábbis valami ilyesmit olvastam), de ha nem, akkor neked kell leszurkolni. És itt az egyik rossz lesz, hogy nő az ár, a másik, hogy a szállítási idő fog szvsz. rettenetesen megnyúlni.
#11069 carl18
Sajna - ahogy ezt más is írta - egy EU-s jogszabály. Az más kérdés, hogy ugye nálunk "elég ütős" az Áfa ...#11073 B1T3
"A bluetooth hangszórókat eddig sem érte meg EU-n kívüli raktárból rendelni ... "
Ez igaz, de nekem már elég sok minden jött Kínából (és eddig elég jól megúsztam a dolgot ...) Még bt. hangszóró is (igaz, ilyen kisebb méretű). És pont az olyan filléres apróságok miatt kár ezért, ami itthon tényleg sokkal többe kerül v. egyszerűen beszerezhetetlen.#11074 borbar
" ... És hogy ne ugorjanak, ugorjatok bele ... "
Jaja, vágom, csak erről jutott eszembe, hogy míg régebben simán megérhette bekockáztatni (pl. egy fejhallgatóval), addig most már egy egyszerű egérpadot (legutóbb ez jött) is le fognak vámolni. Agyrém!De, hagyjuk is az OFF-ot. Ebben most nincs több. Majd meglátjuk, mit lépnek a kínaiak
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest