Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Jim74 #11068 üzenetére

Sajna ez nem így megy. Elvileg lesz valami módja, hogy ők intézzék (legalábbis valami ilyesmit olvastam), de ha nem, akkor neked kell leszurkolni. És itt az egyik rossz lesz, hogy nő az ár, a másik, hogy a szállítási idő fog szvsz. rettenetesen megnyúlni.

#11069 carl18
    Sajna - ahogy ezt más is írta - egy EU-s jogszabály. Az más kérdés, hogy ugye nálunk "elég ütős" az Áfa ...

#11073 B1T3
    "A bluetooth hangszórókat eddig sem érte meg EU-n kívüli raktárból rendelni ... "
    Ez igaz, de nekem már elég sok minden jött Kínából (és eddig elég jól megúsztam a dolgot ...) Még bt. hangszóró is (igaz, ilyen kisebb méretű). És pont az olyan filléres apróságok miatt kár ezért, ami itthon tényleg sokkal többe kerül v. egyszerűen beszerezhetetlen.

#11074 borbar
    " ... És hogy ne ugorjanak, ugorjatok bele ... "
    Jaja, vágom, csak erről jutott eszembe, hogy míg régebben simán megérhette bekockáztatni (pl. egy fejhallgatóval), addig most már egy egyszerű egérpadot (legutóbb ez jött) is le fognak vámolni. Agyrém! :(((

De, hagyjuk is az OFF-ot. Ebben most nincs több. Majd meglátjuk, mit lépnek a kínaiak ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés