Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
carl18
üzenetére

Ha ketten összeálltok, és egy-egy 10 Gbps USB kábellel együtt veszitek a Motion+-t, akkor így nézne ki a kosár. (Igaz ugyan, mindegyik tétel ingyenes szállítás, de Kínából!)Az alis akciók naptára meg elvileg itt nézhető:
https://promossale.com/aliexpress-sale-dates-calendar-2021-events/#.X-jvoFovRlM.facebook -
borbar
tag
válasz
carl18
üzenetére
Az Ali születésnap 04.02-ig tartott. Akkor 82 USd-ről indult a Motion+.
A szülianp után visszatették 99-ra, de szinte rögtön indult a Brand Fest. Ekkor megint levitték 85-körülre, ami az ankeres strore és a 7 USD-os Ali tech kuponnal (ami csak a Brand fest idején volt felhasználható), a végső ár hetvenegykettő USD-ra jött ki. (És akkor még nem is említettem a 6 % kedvezményt, ha négy bármilyen terméket vásárolsz az Ankertől. - fentebb írtam már róla, hogyan. Na meg, 149 USD-os cechnél nem 5 USD a store kupon, hanem 9, szóval nem reménytelen 70 alá menni sem.)
Szerintem napokon belül indul az újabb akció. Érdemes sűrűn ellátogatni az Alira. De az itthoni rendeljünkkínait oldalakra is, mert onnan jöhetnek újabb kuponos ötelet. A lengyel raktáruk is töltik rendszeresen, azt mindenképpen várd meg, ne Kínából hozasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gitáros topic
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest