Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0318
csendes tag
válasz
carl18
üzenetére
Végre:) köszönöm a válaszod. Fontos a hangzás nagyon is és persze tudom hogy a boombox erősebb és több a mély benne, de végül sikerült nagyon jó áron hozzájutnom egy go&play hez szinte új. Az akksiról olvastam én is hogy nem egy örök darab, de ahogy látom 7-8 ezer ft ért már lehez kapni bele újat. Egyébként akitől vettem a harmant, neki van egy boombox 2-ese is meghallgattam azt is. Valóban nagyobb a hangerő és a basszus, de hangzásban messze tisztább a harman számomra. Ennek fényében úgy érzem jó vétel volt. És ennyi pénzért sehol nem láttam hasonlót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest