Hirdetés

2019. december 9., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-10-15 15:37:04

LOGOUT.hu

BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#759) urvadam válasza radi8tor (#757) üzenetére


urvadam
(újonc)

Nyilván, ezt az első olvashatatlan CD-nél megtanultam. Emlékszem, BASF CD-re írtunk zenét, amit akkor elég jónak gondoltunk, és ugye volt az a nézet, hogy 100 évig tökéletes marad. 3-4 év múlva elővettem, mert hallgatni akartam, kiderült, hogy nem szól. Szóval fontos dolgok legalább 2 helyen.

Egyébként 1 GB tárolása most merevlemezen a legolcsóbb, 2 TB-os HDD 20e ft körül van. Nekem elsősorban azért kell, mert saját felvételeket így FullHd minőségben tudok Blu-ray lejátszóval rendelkező ismerősöknek adni, kényelmesebb, mint pendriveon.

Minden másra jobb a HDD ma már a TV is lejátssza, szóval kényelmesebb is usb-n rákötni és úgy kiválasztani a filmeket. Adatoknál egyértelmű előny a HDD. Ha csak adattárolásra kell, akkor is jó, mert ha csak adatmentéskor használjuk, nagyon sokáig bírja, 10-15 év múlva meg lehet venni egy jóval nagyobbat fillérekért, és akkor át lehet arra másolni, ami itt volt. A hordozhatóság, ajándékozhatóság viszont a Blu-ray-t teszi meg jó választásnak.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.