Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro01

újonc

Nagyon keveregnek bennem még az infók, sok külföldi oldalon jártam már infógyűjtés miatt. Poolban bányászáskor gyors a blokktalálás. 25BTC/blokk. Gyakorlatilag amennyit beleszámolok az adott blokkba annyit kapok majd, ugye ? Semmi extra BTC hogy megtaláltunk egy blokkot? Illetőleg ez a lottósdit nemigen értem.... Pusztán ha a számítást veszem alapul, akkor lehet bármekkora háttérkapacitás, a bányászat addig nem éri meg, míg nem szerzik ingyen az áramot. Elműnél 40ft/KWH fogyasztás mellett meg szinte 0 a profit.
    Külföldi vidiket nézve, természetesen 1-2 hetes vidik friss hozzászólásokkal! ilyen 2W/Ghs fogyasztású gépekkel nyomják... valamiért csak megéri nekik. A leírt fogyasztások nemtudom mennyire tükrözi a valós fogyasztást, bár általában a falnál mérve írják ki a fogyasztásukat. Meg ugye a túlhúzott gépek még többet esznek+a többlet hűtés is kell rá.
    Szóval valahogy én a profit rejtelmeit keresem a dologban :)

Ti mekkora számítási képességű gépekkel csináljátok ? Illetve, hogy a különböző márkájú gépek között, azonos teljesítmény mellett lehet különbség? Gondolok mondjuk kettő 1 Ths-s gépre.
    Ti milyen gépeket használtok ?

Új hozzászólás Aktív témák