- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoory
csendes tag
Sziasztok!
Még tavaly augusztusban rendeltünk pár single SC-t a BFL-től. Eddig még sajnos nem kaptuk meg és bevallom őszintén nem is tudom, hogy mikor fogjuk megkapni. Egyértelmű időpontot sajnos a millió 1 forumból nem tudtam kiolvasni, kb. mindig mondanak valamit, amiről 1-2 hét múlva kiderül hogy marketing bullshit az egész.
A legnagyobb problémám az, hogy most már nem is válaszol a BFL a levelemre, ahol is azt szerettem volna megtudni hogy milyen pénz visszafizetési lehetőség van. Mivel én fizettem és lassan eltelt 1 év és teljesítés nincs mögötte úgy gondolom jogosan kérhetem vissza a vásárlás értékét ( ezzel is lenyelve az ebből származó kamat kiesést....de ezt most hagyjuk). Vagy rosszul gondolom? Illetve felröppentek olyan hírek is Jody-tól, hogy akik zaklatják email-en azokat hátrébb sorolják??? Nah ez már azért vérlázító, ezt nem csinálhatja meg egyetlen 1 cég sem...legalább is úgy gondolom ( hal és a cápa esete ) .
Szóval valakinek van arról infója, hogy mostanában mit kamuznak a single SC-k szállításával kapcsolatban, illetve bármilyen pénz visszafizetési lehetőségről? Bevallom eléggé megnyugodnék, ha legalább a pénzemet visszakapnám...mert abba nem is szeretnék belegondolni hogy a karácsonyfára fogom felakasztani az SC-ket dísznek, mert kb akkorra annyit is fognak érni...
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest