Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem tápon, házon, monitoron nem érdemes spórolni. Gyakorlatilag ezek azok az alkatrészek, amiket egy gépcsere/bővítés során meg lehet tartani. A többi fogyóeszköz. Legalábbis nálam.
VGA-ról. Sokszor a bányászatra használt VGA-k jobbak, mint a játékra használtak. Ugyanis játéknál folyton felmelegszik és lehül a VGA és ez nyírja az alkatrészeket és a folyamatos hőingadozástól a nyák összehúzódás-megnyúlás tönkre is teszi a többrétegű paneleket. Másrészt játéknál nagyon sokan túlfeszelnek és pörgetik a VGA-kat, míg bányászatnál a minél kevesebb hőtermelés, alacsonyabb zaj miatt inkább alulfeszelnek. Hiába a 7/24 használat, mégis sokszor jobb állapotban vannak a bányászós videókártyák, mint a játékosok. Ezt tapasztalatból mondom. Én is először játékos kártyákkal próbálkoztam, de folyamatos üzemnél jöttek elő hibák. Melegedés, zizegés, memória hiba. BTC esetén ez annyira nem gond, de scrypt alapú mining esetén kizáró ok. Vittem is vissza. Aztán vettem néhány bányászatra használt 5xxx kártyát és tökéletesen mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Ubuntu Linux
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest