- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Aki egyszerűen akar venni BTC-t hitelkártyával, annak szívesen ajánlom ezt az oldalt.
Én már vásároltam náluk még a régi oldalukon és most az újon is pár BTC-t. Akár minimális mennyiséget is lehet vásárolni. Ami gond lehet az a hitelesítés, hogy meggyőződjenek a kilétedről. Ez nálam régebben elég nehézkesen ment, mert ami oldalt meg adtak erre, az kis hazánkat nem ismerte. Végül facebookon és egyéb dolgokon keresztül "befogadtak"
Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).A másik egyszerű megoldás az új magyar oldal lenne, de itt meg alig akad eladó és az árak is eléggé elszálltak tudnak lenni.
Sajnos amíg nem vagyunk euró övezeti tagok, addig ez van, szopunk rendesen az eurós utalásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Motoros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Seagate Exos X20 20TB SATA3 (ST20000NM007D) HDD
- Aspire Go 15 (AG15-32P) 15.6" FHD Core 3 N350 8GB 256GB NVMe magyar bill új akku gar
- Western Digital 3.5" 4TB Nasware HDD
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).