- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Aki egyszerűen akar venni BTC-t hitelkártyával, annak szívesen ajánlom ezt az oldalt.
Én már vásároltam náluk még a régi oldalukon és most az újon is pár BTC-t. Akár minimális mennyiséget is lehet vásárolni. Ami gond lehet az a hitelesítés, hogy meggyőződjenek a kilétedről. Ez nálam régebben elég nehézkesen ment, mert ami oldalt meg adtak erre, az kis hazánkat nem ismerte. Végül facebookon és egyéb dolgokon keresztül "befogadtak"
Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).A másik egyszerű megoldás az új magyar oldal lenne, de itt meg alig akad eladó és az árak is eléggé elszálltak tudnak lenni.
Sajnos amíg nem vagyunk euró övezeti tagok, addig ez van, szopunk rendesen az eurós utalásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).