- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
a dress code-os munkahelyektől ments meg uram minket...
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz DeFranco #13723 üzenetére
ez az mh100 (a vízhatlan) egy bitang jó cipő. akkor vettem, amikor a reuma miatt a munkavédelmi cipőben már lépni sem tudtam és kellett valami kényelmes de strapabíró cipő.
ez egy álom. mintha felhőkön járna benne az ember.
azóta szerencsére a munkavédelmit is tudom hordani, ez meg átment kedvenc kimenős cipőnekVérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz Czimby #11721 üzenetére
Fb csoportban is hármasával rendelik a cipőket, hogy a jó méretet majd megtartja a többi megy vissza stb...
szerintem ez a normális gyakorlat. de meggyőzhető vagyok. az mennyivel jobb, hogy rendelek egy méretet, nem jó, rendelek még egyet, nem jó, aztán rendelnék egy még nagyobbat, de addigra kifut az akció, vagy éppen elfogy a cucc. ez miért jobb nekem?
Vérboci
-
erdey_a
addikt
köszönöm az aldis zokni tippet, holnap benézek. aztán ha nincs, akkor csütörtökön lidl
Vérboci
-
erdey_a
addikt
sima vagy vállalható mintás fekete / sötétszürke / sötétkék zoknira valami BB beszerzési forrást tudtok?
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Viiktor1989 #11360 üzenetére
hibás teljesítés + kellékszavatosság
[link]6 hónapig nálad az előny.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
hali, modivo-ra nincs valami kupon?
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #9100 üzenetére
plusz jön az év vége, amikor amúgy is jobban le vannak terhelve a futárok.
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
7 éves kislánynak fehér ünneplős inget merre lehet találni?
Zara, C&A, H&M, Takko, Kik, Pepco, Tesco kilőveVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz -secret- #6118 üzenetére
visszaküldési űrlapon annyi van, hogy vigyem be a postára...
valami hiperforgalmas postán nem is tartanék a dologtól, de egy zsákfaluban...
a honlapon lévő gyik-ben sem írnak a postás dologról, csak a gls-ről.
mondjuk jobban is bízom a gls-ben. asszem kitalálok valamit, hogy megoldjam futárral, végülis van rá 90 napomVérboci
-
erdey_a
addikt
Postán küldött már vissza valaki About You-s csomagot?
Mi a menete? Kell írni ilyen ajánlott szelvényt?
Eddig mindig futároztam, csak most egy darabig nem leszek egyhelyben...Vérboci
-
erdey_a
addikt
hát téged az összes futár át akar cseszni, engem meg egyik sem. pedig én sem ma kezdtem a rendelősdit. biztos szerencsés csillagzat alatt születtem
btw. ha másnak adta le, akkor az az ő sara. le kell boxolni, az igaz, de úgyis visszajön a pénz. az életemet nem úgy élem, hogy folyamatosan a legrosszabb forgatókönyvekre készüljek.Vérboci
-
erdey_a
addikt
a telefonos fizetéshez elég sok dolog kell (szifon, nfc, mókolt gpay, vagy otp kártya, stb.) plusz továbbra is jelen kell lennem amikor jön a csomi.
az utánvétezés - pláne kápéval - egy múltszázadi paranoia maradványa
nem is véletlen, hogy a webshopok sarcolják a népet, ha utánvét fizet valakide természetesen - még - szabadon eldöntheti mindenki, hogyan fizet
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz -secret- #6042 üzenetére
mert nem kell ott lennem mikor jön a futár, mert nem kell nálam lennie a kártyának amikor jön a futár, mert nem feltétlen kell fizikai kártyámnak lennie, mert nem minden futárnál / webshopnál lehet kártyával fizetni és pláne nem használunk készpénzt 2020-ban.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
ecipő-re nincs most valami ákcijós kupon?
Vérboci
-
erdey_a
addikt
csomagold vissza abba, amiben volt. ha abba nem tudod, akkor az elvárható leggondosabb módon, aztán mehet a dobozba \ zacsiba vissza, amiben jött.
külön rendeléseket ne csomagolj össze.
természetesen egy napon, a futár egy időben jön a több csomagért
a pénzt a bankszámlára utalják vissza, amiről fizettél
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz petipetya #5170 üzenetére
hidd el, mindent megpróbáltunk már. egy darabig követ akasztottunk a nyakukba, enni se kapnak már egy ideje, de csak nőnek...
viccet félretéve, az a fő gondom, hogy a gyerekruhák méretezése nagyon szór. van ahol a 134-es kicsi a lányomra, de máshol a 116 is nagy rá, így a rendelés elég gáz, de ez van
Vérboci
-
erdey_a
addikt
gyerek pizsamát (5 és 7 évesnek) hol érdemes rendelni?
sajnos ebben a nagy vírusos lezárásban arra nem gondoltak a beszélő fejek a parlamentben, hogy a gyerekek esetenként kinőnek dolgokat...
bon prix-t, reservedet néztük eddig
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
ma jön nekem is. (vicces, hogy én rendeltem elsőnek és mégis van aki már megkapta )
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
ócsó cropp kabát feladva
most jött az üzi[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4063 üzenetére
köszi... akkor én is rányomtam a rendelésre. így is nyerő a buli. majd kifekszem azt az 1600-at valahogy
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4056 üzenetére
azóta sem sikerült aktiválni neked sem? nekem is múltbeli aktiválási dátumot ír, mégsem fogadja be.
pedig 16ezres rendelésem lenne, 1600-ért meg azért lehajolnék, ha menne a kuponVérboci
-
erdey_a
addikt
cropp-on elárazásgyanús télikabát, két színben: [link]
én behúztam egyet...
Vérboci
-
erdey_a
addikt
modivo.hu -n BLACK kuponkóddal 30-50% kedvezmény van dec. 2-ig.
csak a Triumph melltartókat néztük tüzetesebben, de azok amúgy is jó áron vannak, 30% kedvezménnyel meg pláne. Asszony rendelt is hármat.10ezer felett ingyen fuvar és a visszaküldés is ingyenes
van paypal is, ha valaki azt szereti[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
Priviben kérdezték, de másnak is jól jöhet:
a croppos xxl pólók 78-79, a pulcsik 78-80 centisek gallértól az aljáig mérve.
Ahogy írtam én kb 185 cm magas vagyok, 110 kg, a derékbőségem (köldöknél) 113cm, mellbőség 116cm.
Nekem az xxl pont jó.Vérboci
-
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #3124 üzenetére
hát ezer hála a croppos tippért... igazából kellett egy szövet öv, de mondom rendelek pár pólót meg pulcsit 11ezerért, hogy ingyen fuvar legyen, aztán majd jól visszaküldök mindent, de annyira faszányos a minősége és a mérete mindennek, hogy mindent megtartok. 3 póló, 3 pulcsi, 1 öv, 11.400 Ft. És piszok jó minőség...
Köszi...Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #3124 üzenetére
ez a cropp is ilyen egységsugarú legóemberkékre szabott bolt, mint a pl. a zara, vagy normális a méretezés?
szinte mindenhol xxl-es pólót veszek, de az ilyesmi üzletekben gyakran az xxxl is kicsivan pár póló meg pulcsi is ami teccik... csak nincs kedvem többezerér visszapostázni
szerk: hopp, most olvasom, hogy ingyen futár van... akkor tuti a buli
[ Szerkesztve ]
Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest