Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
Deichmannban 20% kedvezmény van csak ma a teljesárú, nem akciós cipőkre a GLAMOUR kuponkóddal.
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #2767 üzenetére
az elefanten és bärenschuhe gyerekcipők pl. rendkívül jó minőségűek és nem is drágák.
@Azie: decathlonban is pl. a gyerekruházat, játszós gyerekcipők abszolút best buy kategóriásak. A fél óvoda olyanokban nyomul.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #3124 üzenetére
ez a cropp is ilyen egységsugarú legóemberkékre szabott bolt, mint a pl. a zara, vagy normális a méretezés?
szinte mindenhol xxl-es pólót veszek, de az ilyesmi üzletekben gyakran az xxxl is kicsivan pár póló meg pulcsi is ami teccik... csak nincs kedvem többezerér visszapostázni
szerk: hopp, most olvasom, hogy ingyen futár van... akkor tuti a buli
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #3124 üzenetére
hát ezer hála a croppos tippért... igazából kellett egy szövet öv, de mondom rendelek pár pólót meg pulcsit 11ezerért, hogy ingyen fuvar legyen, aztán majd jól visszaküldök mindent, de annyira faszányos a minősége és a mérete mindennek, hogy mindent megtartok. 3 póló, 3 pulcsi, 1 öv, 11.400 Ft. És piszok jó minőség...
Köszi...Vérboci
-
-
erdey_a
addikt
Priviben kérdezték, de másnak is jól jöhet:
a croppos xxl pólók 78-79, a pulcsik 78-80 centisek gallértól az aljáig mérve.
Ahogy írtam én kb 185 cm magas vagyok, 110 kg, a derékbőségem (köldöknél) 113cm, mellbőség 116cm.
Nekem az xxl pont jó.Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
modivo.hu -n BLACK kuponkóddal 30-50% kedvezmény van dec. 2-ig.
csak a Triumph melltartókat néztük tüzetesebben, de azok amúgy is jó áron vannak, 30% kedvezménnyel meg pláne. Asszony rendelt is hármat.10ezer felett ingyen fuvar és a visszaküldés is ingyenes
van paypal is, ha valaki azt szereti[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
cropp-on elárazásgyanús télikabát, két színben: [link]
én behúztam egyet...
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4056 üzenetére
azóta sem sikerült aktiválni neked sem? nekem is múltbeli aktiválási dátumot ír, mégsem fogadja be.
pedig 16ezres rendelésem lenne, 1600-ért meg azért lehajolnék, ha menne a kuponVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4063 üzenetére
köszi... akkor én is rányomtam a rendelésre. így is nyerő a buli. majd kifekszem azt az 1600-at valahogy
Vérboci
-
erdey_a
addikt
ócsó cropp kabát feladva
most jött az üzi[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
ma jön nekem is. (vicces, hogy én rendeltem elsőnek és mégis van aki már megkapta )
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
gyerek pizsamát (5 és 7 évesnek) hol érdemes rendelni?
sajnos ebben a nagy vírusos lezárásban arra nem gondoltak a beszélő fejek a parlamentben, hogy a gyerekek esetenként kinőnek dolgokat...
bon prix-t, reservedet néztük eddig
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz petipetya #5170 üzenetére
hidd el, mindent megpróbáltunk már. egy darabig követ akasztottunk a nyakukba, enni se kapnak már egy ideje, de csak nőnek...
viccet félretéve, az a fő gondom, hogy a gyerekruhák méretezése nagyon szór. van ahol a 134-es kicsi a lányomra, de máshol a 116 is nagy rá, így a rendelés elég gáz, de ez van
Vérboci
-
erdey_a
addikt
csomagold vissza abba, amiben volt. ha abba nem tudod, akkor az elvárható leggondosabb módon, aztán mehet a dobozba \ zacsiba vissza, amiben jött.
külön rendeléseket ne csomagolj össze.
természetesen egy napon, a futár egy időben jön a több csomagért
a pénzt a bankszámlára utalják vissza, amiről fizettél
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
ecipő-re nincs most valami ákcijós kupon?
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz -secret- #6042 üzenetére
mert nem kell ott lennem mikor jön a futár, mert nem kell nálam lennie a kártyának amikor jön a futár, mert nem feltétlen kell fizikai kártyámnak lennie, mert nem minden futárnál / webshopnál lehet kártyával fizetni és pláne nem használunk készpénzt 2020-ban.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
a telefonos fizetéshez elég sok dolog kell (szifon, nfc, mókolt gpay, vagy otp kártya, stb.) plusz továbbra is jelen kell lennem amikor jön a csomi.
az utánvétezés - pláne kápéval - egy múltszázadi paranoia maradványa
nem is véletlen, hogy a webshopok sarcolják a népet, ha utánvét fizet valakide természetesen - még - szabadon eldöntheti mindenki, hogyan fizet
[ Szerkesztve ]
Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest