Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
SD-n próbálj nézni leakciózott HH -t. Én nemrég úgy vettem 40 volt idehaza legolcsóbb 110 ért láttam. Én is fázós vagyok, de nem volt feltűnő problémám a hideggel. Érdemes előtte megnézni, hogy milyen technológiák vannak a kabáthoz, mert sokszor csak amolyan héj kabátok amik kb esőkabát és annyi, szerintem a Columbiádnál is ez lehet a probléma ott az OMI tec/heat a jó ha jól emlékszem. Egy sapkát sikerült szereznem tőlük termo belsős állati jó.
-
atee_13
őstag
válasz anorche1 #1399 üzenetére
Ha SD játszik akkor én mindenképp azt javasolnám, ha találsz méretben jót akkor nagy "fogások" lehetnek ott.
Én nemrég mikor 20% os kedvezmény volt appból ezt vettem. Tartósságát nem tudom mert még friss, de vettem már Nike SB is, Pumát is onnan itthonihoz képest apróért a Puma nem bírja olyan jól a strapát viszont a Nike SB most is a lábamon van szerintem lassan 3 éve.
-
atee_13
őstag
válasz petipetya #1573 üzenetére
Ismerik rogánt? (rogán anti_lop ) Ha megjön neked én kíváncsi lennék a tapasztalataidra, hogy milyen.
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy mindegy a márka nincs 2 egyforma méretezés és sokszor még márkán belül sem ugyan akkora mondjuk 2 különböző típusú 42 es méret. Hátha majd fel tudok próbálni valahol belőle live ban és akkor be tudom lőni a méretet.
Én többnyire SD ről rendelek cipőt eddig szerencsére még nem fogtam mellé velük, viszont amit itthonról rendeltem már befürödtem hiába az is Puma 42 es volt mint ami kintről jött kicsi lett.
-
atee_13
őstag
Nem volt a kosaratokban pre-order? Akkor sem emgedi szerintem még a paypal fizetést sem.
Még mindig a ksoarat farigcsálom, de lassan révbe érek
-
atee_13
őstag
válasz Predator2 #2142 üzenetére
Hali!
Nekem nincsenek jó tapasztalataim HT val. Tesómnak volt/van táskája 2 hónap alatt szétfoszlott a teteje haveromnak pólója volt az sem bírta 3 hónapnál tovább. Lehet csak szélsőséges esetek és csak pehhesek voltak az ismerősök, de én annyira nem erőltetem a HT-t.
11 ért annyira szerintem nem nagy akció. Ha nem sürgős szerintem nézelőffj még. Hervisban J&J cuccok szoktak lenni olcsón vagy SD-n is akár.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz Mr.Csizmás #2685 üzenetére
Hogy működik ez az oldal? Hol lehet pl méretet választani? Eredetiek a termékek? Van néhány RALPH LAUREN cucc ami egész jó áron van, de ezzel a felülettel és az egyszem semmitmondó képpel kicsit gyanús.
-
atee_13
őstag
válasz aranyhegyi #2687 üzenetére
Sejtem, hogy valami megmaradt mért miatt lehet akciós, de nem látom, hogy az milyen
Vaterán meg más eladónál találtam meg.
Nem a leggördülékenyebben megy a keresés, de lehet csak én bénázok nagyon.
Ahann megvan, az adatok fül alatt lesz. A részletek tök üres így nem gondoltam, hogy ott lehet valami
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz aranyhegyi #2689 üzenetére
jogos elnéztem a vaterás eladónevet
-
atee_13
őstag
válasz Mr.Csizmás #2761 üzenetére
Ránéztem volna de ez fogadott "NO RESULTS FOUND"
-
atee_13
őstag
Komolyan érdekelne mi a baj az SD vel mert én itthon is voltam többször üzletükben és rengeteget rendeltem tőlük. Semmi probléma nem volt.
De pozitív tapasztalat igen PL. Egy kangol kardigánt rendeltem, abból a rendelésből az volt a legdrágább tétel. Rajta hagytak a mágneses műanyagot amit le kell csippantani. Írtam nekik egy levelet és 48 órán belül minden további szövegváltás nélkül visszautalták az árát PP -on. Leírtam, hogy messze vagyok sok lenne a posta és egy pillanatig nem szemétkedte. Sok webshop és kínai is csinálta már, hogy nem akart se cserélni se fizetni, ha baj volt.
-
atee_13
őstag
Húú ekkora lett a geb@sz a SD nél? Szerencsére én a karácsonyi ingyen szállítás óta nem rendeltem, de mindig ott motoszkál a fejemben a kisördög, hogy túl sok a pénz a számlámon
De akkor hanyagolom őket. Úgy tudom a tulaj épp el akarja adni a new castle-t de ott is nagyon sok a zavaros ügy. lehet összefüggésben van?
-
atee_13
őstag
válasz Digitalpimp #3413 üzenetére
Ha addig alku nélkül eltünnek -gyanítom nem így lesz- akkor nem rendelek, már évek óta annyit rendeltem, hogy vagy 4 polc van még tele tőlük cimkés bontatlan cuccal, Columbia kabát Adidas Nike pólók meg tudom is én mi.
Most sincs igazán szükségem semmire de már hozzászoktam, hogy levadászok mindent ami akciós, hátha később még jó lesz -
atee_13
őstag
Áh még semmit nem néztem, mert akkor tuti előtte is szórom a pénzt
Akkor sem akartam venni itt keresett valaki kabátot és ajánlottam neki az SD és én is ránéztem. Átszámolva valami 25 000 re jött ki pár hónappal később a dockyardban 75 volt ugyan az akciósan , de azóta is cimkésen lóg a szekrényben még soha nem használtam csak felpróbáltam, hogy jó e a méret. Néhány éve HH kabátot vettem 400 font vol nézegettem, mondom annyiért nem veszek én. Egyszer ránézek a fekete M es méret 90 mondom mivann de csak az az összes többi 400 annyira gyorsan vettem meg, hogy nem volt időm még fontra sem váltani paypalon úgy ahogy eset úgy puffan alapon abban a pillanatban fizettem
Én úgy szoktam, hogy nincs konkrét keresési cél beállítom a rendezést diszkont szerint ilyenkor a legnagyobb % os kedvezményt dobja előre és akkor elkezdem mustrálni, hogy van e valami kihagyhatatlan. De nem szabad ám minden hónapban nézegetni, ha nem tudsz uralkodni magadon mert úgy jársz mint én, hogy lassan több a bontalan címkés cuccom onnan mint ami használva van
-
atee_13
őstag
Na a brexites megegyezés nem használt a font árfolyamnak kilőtt és ki tudja hol áll meg mire SD ről ingyenes szállítás lesz.
-
atee_13
őstag
válasz Mr.Csizmás #3494 üzenetére
régen sok cuccom volt tőlük igazi nosztalgia végigbogarászni
nem ismerem a boltot, mennyire érdemes innen rendelni?
szállítási ár vészes szokott lenni?
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Az SD vel mi lett? Máskor ilyenkorra már vagy 80 db cucc muc van a kosárban, hogy majd mire lesz ingyenes szállítás meglátom milyen méret marad és szelektálok az elkölteni szánt pénzhez mérten. Most meg gyakorlatilag semmi bestoff ajánlat üres a kosár.
-
atee_13
őstag
válasz Digitalpimp #3962 üzenetére
is úgy vettem észre, hogy eddig évekig voltak ilyenkor BB ajánlataik most meg minden drága náluk
-
atee_13
őstag
válasz ktommy91 #3965 üzenetére
Annyira nem rossz ez a póló, de pl volt puma akció nemrég az is ilyesmi árra jött ki akkor vettem 4 et.
Azért vagyok szomorú mert máskor mindig rengeteg BB ajánlatuk volt vettem columbia kabátot 24 ért G-star farmerokat 6000/darbértMost kb 1 nike melegítőfelsőt találtam, de az sem azért mert annyiért BB hanem csak mert simán tetszik
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4015 üzenetére
Az a nagy kérdés, hogy mennyi a keret? Van pár tízezerért és van millió felett is
Városba/Utcára ha tartósat akarsz amivel nem lősz mellé célszerű befutott márkát venni ami víz/szél 20/20 as az nagy valószínűséggel meleg is lesz. Ha nem sok a keret akkor célszerű valami kifutó modellre vadászni nagyobb márkánál.
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4020 üzenetére
Márkában én egy helly hansen kabátot vettem SD ről pár éve 400 font helyett volt 90-en. Maximálisan elégedett vagyok vele. Vásárlás előtt olvasgattam róla teszteket, itt azért nincsenek olyan mostoha körülmények mint ahová tervezték úgyhogy mindennek megfelel.
Tavaly egy Columbiát vettem SD ről az valami 24 000 re jött ki szintén így év végén ingyenes szállítással azt nagyon még nem hordtam, de tesztelgettem mikor nagy mínuszok voltak arra jutottam, hogy érzésre nem veszek észre különbséget.
Ha max 40-50 a keret én azt mondanám, hogy azzal próbálkozz, hogy keresel nagy leárazásokat minden vonalon kinti és itthoni shoppokban is és ha találsz olyat ami valid leárazás és még tetszik is akkor azok szerintem be fognak jönni.
helly hansen, columbia, solomon, the north face tuti nem okoznak csalódást max a típusra érdemes rákeresni, hogy tesztek vásárlói vélemények alapján mennyire meleg.
Ha kimondottan adott márkát vagy modellt keresel nevesebb márkákból akkor oda szerintem karcsú lesz a 40-50.
-
atee_13
őstag
válasz atee_13 #4025 üzenetére
Most gyorsban körbenézegettem de kb semmi nagy ajánlat nincs, nem használ, hogy csúcsidőszakban akarod megvenni.
SD
Dockyard
Mountex
Ezt a Columbiát vettem
és HH-ból ennek a 2.0 ás verzióját -
atee_13
őstag
válasz fjudors #4027 üzenetére
HH kabát már 4 éves hibátlan, annyi, hogy tisztítása macerás így látni, hogy használt, de kopás vagy megszakadt varrás/cérna sehol sincs. Volt Oxbo kabátom is az koránt sem bírta ennyire, azelőtt egy Billabong volt az is lényegesen gyorsabban amortizálódott mint a HH. Cipőt nem tudom ott inkább a sport vonalat követem. Columbia kabát tartósságáról meg azért nem tudok mit mondani mert nagyon nem használtam az tartalék.
Lehet típus függő is márkán belül, de én ismét mernék HH-t vagy Columbiát venni. Nyilván csak akciósan teljesáron soha nem veszek ilyesmiket
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4037 üzenetére
Alapjában a Timberland egy tartós márka nem is noname, viszont kabátban szerintem inkább divat mint technikai. Ettől persze még lehet meleg, de ezt nem tudom. Én ha meleg kell valami technikait vennék. Snowboard, Sí ilyesmi.
Columbiában az Omni-Heat et kell keresni, ha meleget akarsz, az a hőtartó réteg náluk. Az általad kinézettnél még a hivatalos oldalon sem látom feltüntetve az omni heat et. Persze ettől még lehet, hogy neked ez is elég meleg, de én ha nem tudom előre felpróbálni, megnézni és fázós lennék akkor inkább omni heat eset keresnék.
Nekem még a sapkám is ilyen dockyardól rendeltem így nem akartam rizikózni
Méretre annyit tudok mondani, hogy én 177 cm vagyok és 85 kg nekem az M-es tökéletes méret lett.
-
atee_13
őstag
válasz petipetya #4039 üzenetére
húú már vagy 3 éve vettem de rákeresek
Ilyen kinézetre csak fehér a csík nem sárga
Azok is olyanok lesznek amiket te linkeltél aminél ott van az omni heat az belülről olyan mintha valami szűrke alufólia jellegű valami lenne az a hőtartó rétek, ha személyesen is meg tudod nézni akkor ha kifordítod látni fogod, de ha csak rendeled az sem baj tuti ott leszEsetleg youtubon írd be a sapka típusát és keres róla videókat abban is benne lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4164 üzenetére
Tuti meleg lesz, arra figyelj, hogy az ujjánál az alján húzd méretre, hogy a hideg ne tudjon "huzatolni" és ha nem lesz valami extrém időjárás változás nem hiszem, hogy lesz olyan hideg amiben fázni fogsz.
Én fázós típus vagyok, de póló pulcsi kombival a HH kabátban tök jól elvagyok. Hétvégén letesztelem a Columbiát ami eddig a szekrényben pihent, a Kékes van kitűzve hétvégére uticélnak.
Kíváncsiságból megkérdezhetem melyik modellt vetted?Már látom[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest