- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz BoneDragon #30895 üzenetére
Én csak disznek is megvenném 14 -20% ért 42 méretben
-
atee_13
őstag
Ha valakinek 52,5 lába van
Jordan JORDAN STAY LOYAL 3 - Magas szárú edzőcipők - white/team red/wolf grey/fehér - Zalando.hu
-
atee_13
őstag
válasz realmadrid92 #30828 üzenetére
Sajna oda sem jön meg. De köszi azért. Várok hátha holnap megérkezik
-
atee_13
őstag
válasz realmadrid92 #30824 üzenetére
Van valami trükk? Feliratkoztam, de kód nem jön hiába írja, hogy küldte mailben.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Asszony valami sport/sportos cipőt akar. Természetesen nem teliáron
Van valami megfelelő lelőhely manapság?
-
atee_13
őstag
válasz mert_csokis #28672 üzenetére
emailban ha jól rémlik benne van, hogy azután látni, ha beérkezett az országba
-
atee_13
őstag
Valaki playersroom CLUB CARD KEDVEZMÉNY / KUPONKÓD / ÜGYFÉLKÁRTYA - PLAYERSCLUB közül valamit tudna adni
-
atee_13
őstag
OFF
1000 éve csináltam insta fiókot. Mondom most hasznát venném. Nem jó a jelszó, mailen keresztül belépett, de nem tudok jelszót változtatni. Kérem a kódot kattintok a linkre és érvénytelent dob. Így app ból nem tudok bejelentkezni. Aki böngészőből megtalálta az opciót mondana tippet mit keressek?
-
atee_13
őstag
válasz margithid #19277 üzenetére
Itt kezdődik
Nagyvonalakban: Első ránézésre is kicsit amorf volt a formája, lógtak róla a szálak a rossz varrás mindenfelé, messziről sütött, h nem olyan mint a többi nike termék amit vettem.Írtam is nekik, h igazolják a termék eredetiségét. De nem tették azzal védekeztek, h vigyen/küldjem vissza. De mivel több termékes akció volt csak a baj lett volna vele. Így benyeltem, de azóta meg sem nyitottam az oldalukat.
-
atee_13
őstag
válasz Dronte #18514 üzenetére
szedj ki mindent a kosárból esetleg böngészőből töröld a sütiket is
tedd a kosárba 7x
nézd meg így megy e rá a kupon -
atee_13
őstag
válasz Dronte #18509 üzenetére
én ma rendeltem nekem ment, de úgy vettem észre nem mindenre adja, legfőképp ruhákra, de ott se mindre dobta be és a kosárban a kedvezmények is folyamatosan változtak, ahogy jöttek mentek benne a tételek.
pepecs munka sajna, de ha eltalálod a 48 ezres limitet majdnem féláras lesz a cucc azért lehet megéri -
atee_13
őstag
Modivos rendelésnél számít a kedvezménynek, h akciós e a termék?
50 felett nekem csak 7900 von le
-
atee_13
őstag
válasz hyperspace #17925 üzenetére
Végül az 5db os BURTON MENSWEAR LONDON-t vettem. Amúgy egész jó, nem az az átlátni rajta vékony, de nem is vastag póló, nyárinak jó lesz, majd nyomtatok rá mintákat, h menő is legyen
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz hyperspace #17658 üzenetére
Jók ezek a pólók minőségre/strapabírásra? Nyomtatnék rájuk erre a célra jó lehet?
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
akkor könnyen lehet, hogy vakszos sprével volt lefúlva
-
atee_13
őstag
válasz Viiktor1989 #11043 üzenetére
Polárban még nem nagyon kutakodtam, de kabátoknál kb ha olyan kell ami szellőzik, de mozogsz közben az a GORE-TEX. Ha van lehetősség és neten keresgélsz akkor a legjobb módszer szerintem olyan kifutó modellt keresni ami nagyon drágán nyitott és már a a ciklus vége felé jár így akciózzák ilyenkor lehet jó darabokat kifogni, ha a dizájn másodlagos.
Nekem columbia -ám és a HH van kabátból. Érdemes az omni heat -et keresni, de minden nagyobb márkának megvannak a maga elnevezései. Ha ismertebb a típus megnézed az amazonon ott nagyon gyakran vannak értékelések a termékekhez, ha olyanokat írnak ami te szempontodból pozitív akkor csapj le ha az ár is jó. -
atee_13
őstag
válasz Viiktor1989 #11037 üzenetére
Mi a keret? Ha drágább is belefér The North Face, Columbia és társai tuti jók lesznek, ha olcsó kell akkor az kb próba szerencse, hogy egyik másik márka mennyire teljesít jól
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #10328 üzenetére
Minden márkának megvan a maga technológiája a melegen tartásra. Columbiánál pl az omi heat
HH kabátom is van most nem ugrik be ők hogy nevezik. Ha van lehetőség olyat nézz aminek az alapára magas most lényegesen olcsóbb és a google keresés szerint régóta piacon van. Célszerű rákeresgetni neten ha komolyabb márka típusa akkor van róla teszt vagy amazon értékelések. -
atee_13
őstag
válasz Real_Necro #8986 üzenetére
A világunk egészen biztonságos már így
-
atee_13
őstag
válasz atee_13 #8878 üzenetére
Leveleztem a sportfactory val. Hát nem mondanám, hogy egyszerű. Hiába kérdeztem, hogy eredeti e a termék mindig standard válasz küldjek képet. Míg utolsó levélben leírtam, hogy amennyiben nem kapok értelmes választ az eredetiségről visszaküldöm a terméket.
Mondjuk így sem jutottam sokkal előrébb:"Kézhez vettük levelét, melyre válaszunk a következő:
Nagyon sajnáljuk, hogy problémája adódott a nálunk vásárolt termékkel.
Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy üzleteinkben és a webáruházban kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk.
Eredetiségre vonatkozó dokumentumot nem áll módunkban kiadni Önnek." -
atee_13
őstag
hirtelen jött "fonetikus" ötlet volt
(#8894) istnag
Egy galléros póló van tőlük, azt hiszem valami golf széria, de elkezdett kevés használat után fesleni. Nézegetem egyébként UA cuccokat, de valahogy nekem dizájnban gyakran nem jönnek be az akciósak. Mert természetesen teljes árút soha sem veszek semmiből -
atee_13
őstag
válasz xeno204 #8882 üzenetére
Húú hát, ha ez a helyzet akkor lehet lemondok a Nike-ról. Eddig maximálisan elégedett voltam velük. Igaz teljes árút soha sem vettem mindig csak az akciósokat, de szerintem 15 év alatt nem találkoztam annyi lógó cérnával mint ezen a darabon.
Még egyenlőre rájuk írtam, hogy 100% eredeti e termék és hogy tudják e valamivel igazolni. Kíváncsi leszek.
Nemrégiben vettem egy Jordent azzal semmi gond nem volt. Igaz eddig csak felpróbáltam azóta is a dobozában van, de akartam egyetMi az amit érdemes mostanság venni ami dizájnban és minőségben is rendben van?
-
atee_13
őstag
Tegnap bontottam a sportfactoris rendelést. Mennyire 100%, hogy onnan eredeti áru jött?
Nike felsőt vettem, de valahogy első ránézésre is érdekes. Cipzár alján lógnak a cérnaszálak össze vissza. Nem jellemző a Nike-ra az ilyesfajta kivitelezés. -
atee_13
őstag
Jól látom, hogy a mérettáblásosdi eltűnt? Vagy csak valamit elnézek?
-
atee_13
őstag
válasz Mr.Csizmás #8212 üzenetére
Az a sárga igen vad
-
atee_13
őstag
válasz Mercutio_ #7938 üzenetére
"Rendezed végigtekered ha márka-ár tetszik megállsz ránézel"
Látom, hogy olyan márka amit egy ezresért sem vennék meg nem foglalkozom vele tekerem tovább.
Olyan márka ami tetszik ha pár ezres megállok ránézek, elsőnek méret még mielőtt rányitnék külön lapon. Sokszor van, hogy még a legelején kiderül fölösleges rányitni mert nincs méretben.
Ritka, hogy 1 oldalon 1-2 darabnál több van, gyakran oldalakig semmi ezért eléggé haladós. -
atee_13
őstag
Én is dolgozok. Rendezed végigtekered ha márka-ár tetszik megállsz ránézel pár perc. Ha meg ennyi időd sincs az utolsó darabosokat se tudod megvenni. Én is lecsúsztam anno a TNF kabátról ez van.
Van 1-2 utolsó darab, itt olvassák sokan. Arra lenne időd, hogy itt mindenki előtt megvedd, de arra, hogy ránézz az oldalra nincs
"Neked van időd ~fél óra/óránként ránézni az oldalukra?" Szerintem itt sincs fél 1 órád amíg megmarad az utolsó darabos link.
Én így gondolom -
atee_13
őstag
válasz hangyász2 #7539 üzenetére
Azokat tudom mondani amiket vettem mert megvan a számla 07 ről.
Ez pl 3125 volt.
Néztem a farmert is de 32 es kellett volna belőle világos színben pár hete megvettem, számlám nincs, de emlékeim szerint legutóbb is kb ennyi volt a sötétebb színű mint amire most jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz hangyász2 #7533 üzenetére
Azért annyira ne es kétségbe. 07-én rendeltem egy nike sapkát 3106 ft volt most többre jön ki kuponnal
Bár még azóta sem kaptam meg -
atee_13
őstag
Egy ötlet: Lehetne témaösszefoglaló és benne dátum szerint frissítve az AB-s aktuális kuponok amik működnek
-
atee_13
őstag
válasz gangstagergo #7405 üzenetére
Most van 30 ért
De annyiért rá se hederítek -
atee_13
őstag
válasz Mr.Csizmás #7399 üzenetére
Szép szép de meghagyom másnak
A the north face is csak az ára miatt kellene. Van egy 1x használt columbiám egy használatban lévő HH, de nyugtatott volna a tudta, hogy pihen a szekrényben egy the north face is -
atee_13
őstag
the north face kabát nincs megint pár ezerért, a múltkor sajna elhappolták előlem
-
atee_13
őstag
köszi az infókat
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Ilyen övet próbált már valaki?
Az érdekelne legjobban, hogy a szélei mennyire feslenek szét? Volt már korábban olyan ebből a fazonból ami nagyon könnyen, de van olyanom ami még most is hibátlan. Mondanom sem kell én most is ilyet szeretnék
-
atee_13
őstag
válasz Scarabeus #6395 üzenetére
Valamelyik nap vettem 4 nadrágot meg pulcsikat tőlük. Most meg találtam replay farmert 6300 ért mikor a hivatalos oldalukon is 58 angol font.
Asszonynak már nem is szóltam mert a múltkor is ő ürítette a kosarat, hogy ne vegyek már megint annyi mindent
Tönkrevágnak ezek a kuponozások -
atee_13
őstag
válasz Zamasun #5521 üzenetére
Nemrég vettem még nincs befogva csak kipróbálva. Elsőre teljesen jó a talpa memóriahabos / vagy ahhoz nagyon hajazó cuccból van. Ha benyomod lassan veszi vissza az eredeti állapotot. Kidolgozása tök jó nincsennek elvarrások lógó cérnák elfolyt ragasztások. Nekem a full piros van élőben jobban mutat mint a képen. Ha van valami kérdésed este megnézem.
-
atee_13
őstag
Asszonyt a Sinsay érdekelné oda szokott lenni valami kupon/kedvezmény vagy valami járasítás?
-
atee_13
őstag
válasz Mr.Csizmás #5201 üzenetére
emagos nike r jordan nál nem botlottál bele véletlen olcsóbban valahol?
tervezem megvenni, de ha van olcsóbban akkor inkább onnan venném -
atee_13
őstag
válasz Digitalpimp #4307 üzenetére
Lehet perverz vagyok, de szerintem nem rossz
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4164 üzenetére
Tuti meleg lesz, arra figyelj, hogy az ujjánál az alján húzd méretre, hogy a hideg ne tudjon "huzatolni" és ha nem lesz valami extrém időjárás változás nem hiszem, hogy lesz olyan hideg amiben fázni fogsz.
Én fázós típus vagyok, de póló pulcsi kombival a HH kabátban tök jól elvagyok. Hétvégén letesztelem a Columbiát ami eddig a szekrényben pihent, a Kékes van kitűzve hétvégére uticélnak.
Kíváncsiságból megkérdezhetem melyik modellt vetted?Már látom[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz petipetya #4039 üzenetére
húú már vagy 3 éve vettem de rákeresek
Ilyen kinézetre csak fehér a csík nem sárga
Azok is olyanok lesznek amiket te linkeltél aminél ott van az omni heat az belülről olyan mintha valami szűrke alufólia jellegű valami lenne az a hőtartó rétek, ha személyesen is meg tudod nézni akkor ha kifordítod látni fogod, de ha csak rendeled az sem baj tuti ott leszEsetleg youtubon írd be a sapka típusát és keres róla videókat abban is benne lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4037 üzenetére
Alapjában a Timberland egy tartós márka nem is noname, viszont kabátban szerintem inkább divat mint technikai. Ettől persze még lehet meleg, de ezt nem tudom. Én ha meleg kell valami technikait vennék. Snowboard, Sí ilyesmi.
Columbiában az Omni-Heat et kell keresni, ha meleget akarsz, az a hőtartó réteg náluk. Az általad kinézettnél még a hivatalos oldalon sem látom feltüntetve az omni heat et. Persze ettől még lehet, hogy neked ez is elég meleg, de én ha nem tudom előre felpróbálni, megnézni és fázós lennék akkor inkább omni heat eset keresnék.
Nekem még a sapkám is ilyen dockyardól rendeltem így nem akartam rizikózni
Méretre annyit tudok mondani, hogy én 177 cm vagyok és 85 kg nekem az M-es tökéletes méret lett.
-
atee_13
őstag
válasz fjudors #4027 üzenetére
HH kabát már 4 éves hibátlan, annyi, hogy tisztítása macerás így látni, hogy használt, de kopás vagy megszakadt varrás/cérna sehol sincs. Volt Oxbo kabátom is az koránt sem bírta ennyire, azelőtt egy Billabong volt az is lényegesen gyorsabban amortizálódott mint a HH. Cipőt nem tudom ott inkább a sport vonalat követem. Columbia kabát tartósságáról meg azért nem tudok mit mondani mert nagyon nem használtam az tartalék.
Lehet típus függő is márkán belül, de én ismét mernék HH-t vagy Columbiát venni. Nyilván csak akciósan teljesáron soha nem veszek ilyesmiket
-
atee_13
őstag
válasz atee_13 #4025 üzenetére
Most gyorsban körbenézegettem de kb semmi nagy ajánlat nincs, nem használ, hogy csúcsidőszakban akarod megvenni.
SD
Dockyard
Mountex
Ezt a Columbiát vettem
és HH-ból ennek a 2.0 ás verzióját -
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4020 üzenetére
Márkában én egy helly hansen kabátot vettem SD ről pár éve 400 font helyett volt 90-en. Maximálisan elégedett vagyok vele. Vásárlás előtt olvasgattam róla teszteket, itt azért nincsenek olyan mostoha körülmények mint ahová tervezték úgyhogy mindennek megfelel.
Tavaly egy Columbiát vettem SD ről az valami 24 000 re jött ki szintén így év végén ingyenes szállítással azt nagyon még nem hordtam, de tesztelgettem mikor nagy mínuszok voltak arra jutottam, hogy érzésre nem veszek észre különbséget.
Ha max 40-50 a keret én azt mondanám, hogy azzal próbálkozz, hogy keresel nagy leárazásokat minden vonalon kinti és itthoni shoppokban is és ha találsz olyat ami valid leárazás és még tetszik is akkor azok szerintem be fognak jönni.
helly hansen, columbia, solomon, the north face tuti nem okoznak csalódást max a típusra érdemes rákeresni, hogy tesztek vásárlói vélemények alapján mennyire meleg.
Ha kimondottan adott márkát vagy modellt keresel nevesebb márkákból akkor oda szerintem karcsú lesz a 40-50.
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4015 üzenetére
Az a nagy kérdés, hogy mennyi a keret? Van pár tízezerért és van millió felett is
Városba/Utcára ha tartósat akarsz amivel nem lősz mellé célszerű befutott márkát venni ami víz/szél 20/20 as az nagy valószínűséggel meleg is lesz. Ha nem sok a keret akkor célszerű valami kifutó modellre vadászni nagyobb márkánál.
-
atee_13
őstag
válasz ktommy91 #3965 üzenetére
Annyira nem rossz ez a póló, de pl volt puma akció nemrég az is ilyesmi árra jött ki akkor vettem 4 et.
Azért vagyok szomorú mert máskor mindig rengeteg BB ajánlatuk volt vettem columbia kabátot 24 ért G-star farmerokat 6000/darbértMost kb 1 nike melegítőfelsőt találtam, de az sem azért mert annyiért BB hanem csak mert simán tetszik
-
atee_13
őstag
válasz Digitalpimp #3962 üzenetére
is úgy vettem észre, hogy eddig évekig voltak ilyenkor BB ajánlataik most meg minden drága náluk
-
atee_13
őstag
Az SD vel mi lett? Máskor ilyenkorra már vagy 80 db cucc muc van a kosárban, hogy majd mire lesz ingyenes szállítás meglátom milyen méret marad és szelektálok az elkölteni szánt pénzhez mérten. Most meg gyakorlatilag semmi bestoff ajánlat üres a kosár.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest