- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Nem tudom, ki szeretne interes melegítőben járni (szurkereken kívül), és a 25 %-os akció egy alapból aranyáras Nike melegítőre egy bestbuy topikban szerintem amúgy is elég sovány.
Mondjuk Nike-t pont nem hordok, én ilyen kapcinist vettem a héten 7000-ért, és nem voltam elájulva az árától különösebben, pedig %-ban igen szép nagy kedvezmény, és nagyjából valós is.
[link]
Ez a nadrággal együtt megállna a 15-ből ezen az oldalon, de azt már vettem korábban 5-ért Fashiondaysen, igaz, nem Tiger, hanem sima Asics. Nálam az volt bestbuy kb.Viktor S
Futnék még egy kört a postánál, de előtte felhívnám a központi számukat, mert nekem pl. Asos MPL Standard Európa csomagjának DHL-es (külföldi partner) címkéjét nem ismerték fel, a központtal kellett íratnom emailt, hogy bevegyék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpársportok
- Robot fűnyírók
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest