-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timeola
aktív tag
Akit érint és tag lessen be az utálatos bravúros csoportba. About you cipők (nem) eredetisége a téma éppen.
-
petipetya
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #4894 üzenetére
6 cm a legszélesebb részén. 3ezerért pedig van hagyományos kialakÍtású bőröv is.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #4829 üzenetére
Ma voltam az obsitos bőrövért (a Belvárosban ingyenes átvétellel), és bitang ég cucc. Az elején az elszíneződés a vízteszt, a külső és belső felén egyaránt gondolkodás nélkül beszívta. Kb. 4 mm vastag, a masszív fém csat pedig magáért beszél. Talán nem ez az ideális szín egy kék farmerhez, de nálam a legfelső réteg mindig ki van lógatva (télen a pulcs kilógatvai, alatta a póló begyűrve, nyáron pedig a póló kilógatva, alatta a habtestem begyűrve). Kapható fekete színben is. Még mindig azt mondom, hogy a 70 kilóra és 33/30-as nadrág méretre ez a 110 cm (csat nélkül 105) kényelmesebb, mint a 95 centis.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #4886 üzenetére
np.
4885. ezt próbáltam megértetni én is.
4887. esküvőfüggő van ahova farmer, ingben is túlöltöztem."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Kos 7
tag
válasz zoltan6 #4870 üzenetére
Esküvőre szerintem elég egy zakó, meg egy igényes chino, bőrcipővel. Pinteresten érdemes utánamenni, hogy mi az ami neked tetszik. Zakóból viszont kijön már 50k körül is jó, sőt annyiért talán már szabnak is.
BTW: Topik összefoglalóban csinálhatnánk valami guide-t az öltönyökhöz. 🤷
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Khm beszantottam parat, no offense.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Attila2011
aktív tag
Nem nagyon akarok belekotyogni, de kb másfél hete vettem öltönyt. Jó néhányat felpróbáltam az üzletbe, mire olyan lett, ami tökéletesen passzol. Ráadásul két méretsor is van, a kicsit rövidebb és a hosszabb fazonúnak is más a méretezése. Sőt adott méret esetén is, a picit más fazonú, anyagú már nem volt jó.
Persze ha valakinek olyan modellalkata van, mint a képeken látható, akkor lehet egyszerűbb helyzetben van a rendeléssel. -
zoltan6
őstag
Jó,nem értek hozzá,fogalmam sincs mennyiért mennek az öltönyök,pár éve vettem utoljára egy kínai boltba temetéshez.Nem szoktam öltönybe járni.De a linkelt aboutyou-sok is kb. annyiért voltak.Kétszer fogom felvenni idén,két esküvőre,tehát csak alkalmi kell.
[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
Ha már zakók, akkor a Balance zakókról mi a vélemény?
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Kos 7
tag
válasz zoltan6 #4866 üzenetére
Ha bp környékén vagy akkor érdemes kimenni a premier outletbe, cinque, saxoo london, pierre cardin esetleg, vagy esetleg mrsale de én azt elengedném. Ki lehet fogni van graaf-ban is. 50k keret szerintem pont az amiért a gagyi műszálasra sok, de rendes gyapjúra kevés.
De hátha van még itt a topicban bomba ötlete valakinek . -
zoltan6
őstag
Urak! Normális öltönyt hol érdemes venni ami már vállalható kategória? Nem kínai,és nem is horror ára van.alkalminak kellene.
-
vince
őstag
válasz hangyász2 #4847 üzenetére
Végül csak behúztam a fekete TH övet a mai 25%-os kuponnal, ha szűk lesz, majd visszaküldöm
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
titán
válasz gingerbalm #4853 üzenetére
Ha nem ápolod víztaszító anyaggal a bőrcipőt, akkor bizony beissza a vizet mint a pinty. Pont azért , mert a bőr egy porózus szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Lowa renegade
Rengeteg tesztet találsz róla a neten. -
Digitalpimp
senior tag
A Columbiának tényleg nagyon jó a vízlepergetése, én egész télen a túracipőben jártam, mert a tél megint elmaradt. A Merrell bakancs pihent a dobozában.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Mercutio_
félisten
válasz hangyász2 #4849 üzenetére
Akinek jó a 45-ös méret ez a barna bőrcipő se rossz.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
titán
Azt hiszem erre meg is kaptam a választ. Kipróbáltam az itt olvasott víztesztet. Hát igen, a valódi marhabőr övem pillanatok alatt beissza a rácsepegtetett vizet, addig ezen az aldis övön csak áll a pötty. Ha elkened rajt kenődik, a másik öv ha elkened a cseppett azonnal beissza. Az aldis öv percek után is csak egy icipici vizet vett fel, a csepp ottmaradt egyébként a felületen. Szóval nem tudom milyen bőr ez, vagy mennyi a bőrtartalma.
-
vince
őstag
válasz hangyász2 #4847 üzenetére
Gondolkoztam rajta, de nem merem bevállalni Múlt héten vettem az aldiban 95 cm-es bőr övet (nagyon korrekt minőség), annál a legszorosabb vagy a következő állás jó nekem, de a 85 cm-t neccesnek érzem
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hangyász2
aktív tag
Valaki vékonyka vigye már el a fekete Hilfiger bőrövet 3893 Ft-ért, most nincs rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
-
vince
őstag
Én kb. két éve vettem a Lidl-ben egyet, így ezt most fájó szívvel skippelem. Nálam mondjuk a kapucni alapkövetelmény
-
vince
őstag
Aldiban van most épp ilyen kabát, a zöld/kék nagyon jól néz ki.
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
Valami tavaszi jellegű kabát van valahol akcióban? (Olyasmi mint az emagos beneton volt) -
w.miki
veterán
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #4829 üzenetére
Ezt kell venni, örök darab.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
petipetya
nagyúr
110-160 cm (és persze közöttük) hosszú övek.
"nincs rá lezsóidő"
-
hangyász2
aktív tag
válasz gingerbalm #4827 üzenetére
Már nincs, látom. Mikor berakták az akciót, barnából még átlagos méretek is voltak.
Én már korábban is néztem, csak akkor még csaka fekete volt akciós, és csak 85-ös volt, azért sem osztottam meg.
-
hangyász2
aktív tag
válasz gingerbalm #4820 üzenetére
Én biztos a Hilfigert venném, ahhoz még kupon is lehet. Pl. nekem is van. És kb. 4-ért ajándék.
Pedig én kifejezetten kedvelem az olasz manufaktúrákat. De elég gyanús, hogy szinte csak emagos, fashiondayses találat van rá. Ettől persze még lehet jó, bőrövvel nehezebb bukni.
-
w.miki
veterán
Teljesen vizálló, viztaszító bakancsot keresnék, tudnátok valamit ajánlani?
Webshopból, vagy Decathlonból jöhetneOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gingerbalm
aktív tag
Emag Pierro Poggi bőröv. az extra 20%-os kuponnal ötezer párszáz pénzre jön ki. Van belőle barna és fekete is. A családba érkezett egy tegnap, nagyon minőséginek tűnik. Elvileg 31 ropi a rendes ára.
Arra kell ügyelni, hogy ennél a márkánál a választható méretek az öv teljes hosszára vonatkoznak, csattal együtt, tehát nem a derékbőségre. Ami a családba érkezett, 110-es derékra kellett és a 130-as hosszúságot rendeltük.
[ Szerkesztve ]
-
Kos 7
tag
-
petipetya
nagyúr
válasz pingu22 #4813 üzenetére
A 70 kilóhoz olyan 86 vagy 87 centis derékbőséget mértem most, szóval a 95-ös öv elég neccesnek tűnik. Mintha valamelyik filléres vászon övet akkorára vágtam volna, és csak a nyári rövidgatyához kényelmes, a téli farmerba begyűrt trikóhoz és pólóhoz már nem. A most használt övem 100 cm, ez perfekt méret, igaz használni kell a bújtatót is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz pingu22 #4813 üzenetére
Fúú, ezt így nehéz megmondani. Én mikor 85 körül voltam, akkor 100cm-es övem volt, plusz a csat. Semmivel sem tudsz mérni? Vonalzó meg egy darab zsinór?
-
pingu22
tag
válasz Digitalpimp #4807 üzenetére
Én 71-72 kiló vagyok, esélytelen a 90 centis? Nem tudok most mérni, de már csak abból van.
-
hangyász2
aktív tag
Emagon 20 %-os kupon van divatcuccokra az ingyenes szállítás mellett.
#akció
-
őstag
En 100cmest tudtam venni, asszem elkapkodtak :(
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Digitalpimp
senior tag
válasz hangyász2 #4806 üzenetére
85 cm-es? Hát...elég határ eset, mérd körbe magad előbb. Meg azért a nadrág is felvesz még valamennyit.
-
darkrock
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Majd vissza küldöm ha nem jó, ha még egy mérettáblázat sincs ezen az AboutYou-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest