- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3600 - 3501
34780 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-05-25 08:58 Téma összefoglaló
-
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
-
Azie
őstag
northface recon 10+ éve használom, 1 csatja letört sajnos
más: akciós merino zokni
van szép tarka zöldben is
úgy tűnik a kedvenc vadászzoknim árát hozzáigazították a többi merinóhoz
és már az is 7000/2 pár. -
tomazin
veterán
Van hátitáskára tipp ami teljesíti ezeket:
- kényelmes
- 15" lapos szépen elfér benne
- átlagostól nagyobb (fontos, hogy pakolható legyen)
- van rajta pár különálló zseb (tehát nem 2részből áll, hogy lapos, meg minden más)
nem kell olcsónak lennie. jó legyen. -
petipetya
nagyúr
Tegnap benéztem a Decathlonba, de csak V-nyakú volt belőle (ezzel ki lehet kergetni a világból). A színe egész jó némelyiknek, és se nem túl vastag, se nem túl vékony.
-
b4lukapitany
tag
-
Kos 7
tag
Premierbe én múlt héten vettem szövetkabátot a Cinque-ben, 25k volt 75k helyett
egy próbát megérhet. -
kemotox
addikt
Ezt adom, mostanában szoktam rá erre a dologra én is
Mondjuk én lajtosabb őszi dzsekit pont nem találtam sajna, de azért még nézegetem.
Nyári, sportosabb cipőnek ott vannak a deszkás, kosaras cuccok, vagy a gyaloglócipők is nagyon jók. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
flash-
veterán
-
oszy
veterán
-
flash-
veterán
téli dzsekit hol-merre érdemes itthon venni?
-
mepet
addikt
Passz. A tatabányai plázában van egy csomó olcsó ruházati bolt. Vagy nézz be az új outlet depóba a Top kút mögött Vértesszőlősön, hátha. (Én még nem értem oda, 2 hete megyek.
) És ami méginkább nem jön ide: Tb-n van mégegy tuti sportruházati bolt, az EON-nal szemben a bringabolt mellett van a websportbolt. Ez úgy működik, hogy kinézed mi kell a neten a nagy választékból, majd a kisboltban felpróbálod, és csak akkor fizeted ki, ha jó a méret. Jófejek, korrektek az árak is. websportbolt.hu
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
Férfi szövetkabátot keresek ilyen max 25 e ft-ig. Mango outleten szoktam nézelődni, de most nem nagyon vannak. Nem tudtok valami jó boltot? Akár online, esetleg Győr-Tatabánya között. Vagy Premier Outlet. Bp-re nincs kedvem felmenni most.
-
IntelKiller7
nagyúr
Én is így jártam kb 1,5 hónapja, hogy semmi normális cuccot nem találtam az Árkádban.
Aztán haverom mondta, hogy Asosról szokott rendelni. Azóta már kétszer jött csomag onnan. Patika cuccok.
Ha mégsem jó 1 euró a visszaküldés.
Betudod állítani a méreteid, testalkatod stb. Eddig 1 nadrág nem volt jó rám, de az az én hibámból.
[link] -
kemotox
addikt
Üdv!
Sose nem rendeltem ruhát netről. Valami fasza kis boltot keresek, ahol kiegészítőket tudnék venni, főleg sapka, sál, kesztyű, esetleg tárca, hasonlók, de most elsősorban téli szajré kéne, mert winter is coming
IRL nem találtam tetsző dolgokat, és ezeket azért felpróbálás nélkül is meg lehet venni bátran. Aki szokott netről rendelni, az tudna ajánlani jó boltokat, ahol jó választék van, és normális cuccok? Köszi! -
IntelKiller7
nagyúr
Nike.com-ra van valakinek kuponkódja?
-
Kos 7
tag
-
kalanchoe
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
TripleB
senior tag
-
Salex1
őstag
-
HUNited
őstag
Hát akkor hasonlóan gondoljuk, max hogy én nem unom, mert pont teszek rá hogy néz ki amíg kényelmes. Amúgy ez a Decathlonos ami elkopott egész kényelmes, bár elég drága talpbetétet vettem bele. Lehet amíg nem ázik be, vagy esek vele seggre mert lekopott az erezete, addig hordani fogom.
-
Mercutio_
félisten
-
oszy
veterán
-
tomazin
veterán
-
Azie
őstag
-
mepet
addikt
-
oszy
veterán
-
hangyász2
aktív tag
-
titetoyz
tag
valaki tud esetleg olyan külföldi webshopot- ami szállít MO-ra és van nike bakancsuk!?
-
xEon1337
őstag
-
Mercutio_
félisten
-
123xyz
aktív tag
A szellőzés az egy dolog, de így van ideje megszáradni is a cipőnek. Ez mondjuk inkább egészségügyi szempontból számít, hogy lehetőleg ne olyan cipőt vegyen fel valaki, ami már alapból nedves, nyirkos, mert az erősíti pl. a lábgomba kialakulásának esélyét. Persze ez attól is függ h az illető lába (talpa) mennyire izzad.
De biztos van valami előny a cipő szempontjából is, azon kívül amit írtál, mert az csak józan paraszti ész h feleannyi használattal kétszer több idő alatt megy tönkre, ez önmagában biztos nem indokolná a minden másnapi használatot
Aki tud pontosabbat, remélem majd megosztja.@petipetya: értelemszerűen, amíg az egyik pár cipőd szellőzik / szárad, addig egy másik pár cipőt használsz. Senki nem tiltja, h egyszerre 1-nél több pár cipőd is legyen

-
tomazin
veterán
-
HUNited
őstag
-
HUNited
őstag
Vegyes terepen használtam. Volt benne járda, erdő, földút is. Gödöllő és környéke. Vettem egyébként feleennyiért vízálló túrabakancsot a Lidl-ben, az úgy tűnik egész jól bírja, csak túl meleg. Szóval lehet nem fogom erőltetni a Decathlont (és a Lidl-t sem, azért kérdeztem itt, hátha van valami alternatív jó árú cucc)
-
xEon1337
őstag
Nekem mondjuk minden évszakra van legalább 5 pár cipőm, így elég sokáig bírják, főleg, hogy pihenőidőben sámfa is van bennük.
szerk.: mióta nagyrészt Geox / Timberland vonalon mozgok (szóval tényleg minőséget veszek, de persze vannak még márkák, amiket ide lehetne sorolni), szerencsére a garanciával sem kellett foglalkoznom. Jóval előbb unom meg, minthogy tönkremenjen.
-
Azie
őstag
-
petipetya
nagyúr
-
WayneGace
őstag
-
Lorden
őstag
Az olcsóbb Dechatlonos cipők tényleg arra jók, hogy hétvégén az ember felvegye 2-3 órára az erdőbe, rendszeres használat vagy a 8-10 órás túrák kinyírják pár hónap alatt.
Persze nem véletlenül írják hozzájuk azt amit...de ez kb a 10k alatti futócipőkre is igaz náluk. -
123xyz
aktív tag
-
Azie
őstag
-
Mercutio_
félisten
-
kalanchoe
senior tag
-
Azie
őstag
https://www.mountex.hu/kereses?pp=43#ZHU6MDo6cGE6MTo6Y2E6fDI1N3w6OnZwOnxPTElfQU5ZQUd+fk1lcmluw7N8Ojo=
javítom, nem pamut, gyapjú a sísapka. -
Mercutio_
félisten
Ilyet keresek én is, a másik feltétel, hogy ne fülledjen be benne a fejem, szóval valahogy szellőzzön, de mégse fázzon benne a fejem, hm. létezik ilyen megoldás

-
krizmo_
addikt
H&M-ben van néhány, nem tudom milyen stílusút szeretnél, érdemes lehet körbenézni: [link], [link]
-
HUNited
őstag
Igazából most is Decathlonos cipőm van, QUECHUA NH150. Nem rossz, de a talpa nagyon hamar, úgy kb fél év alatt elkopott (úgy kb napi 4-10 km gyaloglás van benne). Olyan kéne, ami tartósabb. Árba nagyjából az a felső határ amit írtál.
-
Azie
őstag
aha, köttetsz csajoddal/anyukáddal.
amúgy a blizzardos beanie a tavalyi sale-ből nekem bevált, meg van egy 1000ft-os pamut sísapkám sportsdirectből -
Mr.Csizmás
Topikgazda
létezik emberi áron sapka, ami nem műszálas? semmi extra, csak télen ne fázzon a fejem.
-
Azie
őstag
-
123xyz
aktív tag
Nekem ez bevált: NEWFEEL NW 580 nordic walking a Decathlonból, 12 990 ft. Mondjuk az "olcsó" jelző relatív, nem tudom neked milyen árszintet takar, jobb lenne ha inkább megírnád hogy kb. mennyit szánnál rá. Egyébként ez tényleg nem futócipő, hanem gyalogló, viszont számomra kényelmes, az enyhébb esőt pedig simán kibírja

-
rushty
őstag
-
HUNited
őstag
Milyen olcsó jó minőségű vízálló futó/gyalogló cipőt érdemes venni?
-
maestro87
őstag
-
kalanchoe
senior tag
Fila sneaker és Vans Atwood mellé nézek valami olcsóbb bakancsot a hidegebb időkre. Tavaly egy Quechua SH100-at hordtam télen, ami egészen jól kiszolgált, de most utódot keresnék neki. 15k-ig van valami bb bakancs?
-
atee_13
őstag
-
petipetya
nagyúr
-
Zoty4
őstag
-
petipetya
nagyúr
-
atee_13
őstag
-
petipetya
nagyúr
-
atee_13
őstag
-
petipetya
nagyúr
Megérkezett a Xiaomi Youpin YUNCOO Ultralight Men Sneakers. Fontos kihangsúlyozni, hogy a rendelés pillanatában 24.99 USD volt szállítással együtt, amelynél szerintem nem is ér többet. Egy papirkönnyű és vékony cipőről van szó, amely ránézésre nem bírja a napi X km gyaloglást. Sebaj, ennyiért jó lesz tartaléknak, és legalább a méretet eltaláltám. A Xiaomi neve alatt futó cipők esetén a CHN értéknek kell 260-nak lennie, ezt megtanultam, amikor tavaly az Amazfit és Mijia cipőből egyaránt kétféle méretet rendeltem. Olyan érzésem van ezzel a lábamon, mint egy Paper Wallet-tel a kezemben, hogy bármikor szétszakadhat. Ajánlom bárkinek is ezt a cipőt? Nem. A Mijia és Amazfit sokkal jobb minőséget képviselnek ennél a Youpin-nál.
Sebaj, tartaléknak jó lesz, hiszen már úton van egy FreeTie 80 retro sportcipő is (legalábbis remélem, mert utána le is került a kínálatból, így már nem rendelhető). Ha nem jönne meg, vagy nem lenne jó, akkor tavaszig bőven van időm, hogy mást vegyek.
Ezért jó télen nyári cipőt nézni, és fordítva, mert nem hajt a tatár, még Kínából is ráér megvárni a cuccot, azt árak sincsenek elszállva, és még biztosan kapható az adott méretben.
-
rushty
őstag
-
petipetya
nagyúr
Tény, hogy teljesen más egy puha és egy keményebb talpú cipőben sétálni.
Előbbire jó példa a Xiaomi Mijia 1, amely a túl puha középréteggel vízhólyagot okozott a sarkam oldalsó élén - másfajta cipőtől sosem volt ilyen.
A Kappa Rocket a nem létező középréteggel és vajpuha talpával füvön kényelmes lehet, de még Karácsonytól sem várható el, hogy ezzel borítsák be Budapest járdáit. Így a beton és a rücskös felületek elég kényelmetlenek voltak benne, ráadásul úgy elkopott, mintha smirglipapírral dörzsöltem volna.
A Xiaomi Amazfit Antelope kemény talpa már kényelmesebb volt hosszútávon, csak a fejemben kellett átállítani az ezzel kapcsolatos gondolatokat. Jó cipő volt, sajnos a szövet kilyukadt.
A kőkemény talppal megáldott Cat Instruct jól gördül a betonon, és nagyon jól kiszűri az egyenetlenségeket, legyen az rücskös aszfalt, vakvezető csík a járdán, kavicsok, aszfaltozozás előtt felmart járda stb.
Egyszóval a tapasztalatom alapján valóban jó, ha van a cipő talpán egy kemény réteg.
-
petipetya
nagyúr
A kismillió, Xiaomi égisze alatt futó cipő (tehát nem futócipő) között találtam egy érdekes cuccot, amely lényegében a Decathlonos vadászbakancs szintjét hozza, ahhoz hasonló áron (méret 38-44):

-
Azie
őstag
-
hangyász2
aktív tag
Elég jól látszik, hogy fogalmad sincs, miről írsz.
Ergonómia...
A legegészségesebb mezítláb járni, utána egy kemény talpú cipőben. Felsőrésznek - ha a környezettudatosságtól eltekintünk - a legideálisabb a természetes bőr. Szellőzik, de tartja a hőt, részlegesen vízálló is. A mostani száraz enyhe telekben pár nap, hét kivételével végig lehet járni "őszi" zárt bőrcipőben. A GTX bakancsaitoknak sokkal kevesebb értelme van városban, amelyek alapvetően túrázására, terepre terveztek.
A modern futócipőkben meg "ellustulnak" a talpizmok (futni jók a már eleve problémával küzdőknek, illetve a súly miatt szükségesek egyedül a technikai anyagok), ezért pronál a lakosság 70 %-a. Vékony kemény talpú cipő, és akinek szűksége van rá, egyedi talpbetét.
Ezek közül nyilván egyik sem téli, de ahogy a kolléga írta, bestbuy topikos keresztbe vásárol.
A zoknis megfejtésed teljesen értelmetlen, és nem tartozik a témához, ízlésről meg felesleges vitatkozni. -
petipetya
nagyúr
-
Digitalpimp
senior tag
-
Azie
őstag
bokavillantós-mezítlábas, ergonómiát nélkülöző, energia-elnyelésről hírből sem halló cipőőőőőők! szevasztoook!
nem értem, hogy télre ez miért jó, de mindenki úgy kepeszt a fagyban, ahogy akar

kinézetre az alsó a legvállalhatóbb, utána középső majd első. az első nagyon bazári hatást kelt. -
petipetya
nagyúr
Nem rémlik, de jelzem ha látok.
-
kcsa
veterán
Kínai méretezés szerint eleve legalább 47-es kellene. Ismerős érzés, "egy cipőben" járunk

-
Vérboci
addikt
a csónakpiacra még nem tört be a xiaomi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
customer114
őstag
-
hangyász2
aktív tag
"Látatlanban" szerintem ember nem mondja meg neked, melyik lehet jobb. Szinte kizárólag 70's, 80's retro sneakersekben járok, ami értelemszerűen futó-, teniszcipőt jelent, néha kosaras dorkót. A deszkás jellegre hasonlít a bőr teniszekhez, így se mernék tippelni se. Elvi alapon a futónak kellene kényelmesebbnek lenni gyalogláshoz, a gyakorlatban ez tök random.
A rücsköket tuti nem fogod érezni, mert ezek általában rettentően kemény talpúak, viszont nem is igazán rugalmasak. Cserébe jól gördül. Én szeretem ezt az érzést is, és elvileg egészséges is.
Olyan rettentően nagy szórás azért nincs a két cipőhöz felvehető felsőruházatban. Inkább magát a megjelenést befolyásolják ugyanazzal a szettel. -
petipetya
nagyúr
Vajon melyik lehet jobb sok gyaloglásra a két felső cipő közül?
Xiaomi FreeTie Skateboard
A bőr valószínűleg kevésbé lyukad ki a tetején a nagylábujjamnál, mint egy szövet. Szemmel láthatóan mindenhez megy: rövidgatya mellett farmerhez, pólóhoz, inghez, kapucnis pulcsihoz, elegánsabb cipzáras pulcsihoz, tavasszal, nyáron és ősszel egyaránt. Azt nem tudom, milyen lehet benne gyalogolni? A gumitalp strapabírónak tűnik, de vajon kellően tömör ahhoz, hogy ne érezzem a rücskös felületeket a városi környezetben? Előnye lenne, hogy a bakancs és emellé nem kellene külön tavaszi/őszi bőrcipő, igaz ez a Xiaomi nem vízálló.
Xiaomi FreeTie 80 retro
A gyengepontja a nagylábujjamnál lévő szövet lehet. Ezenkívül az anyaga strapabírónak, az alsó rétegek kellően rugalmasnak, és a talp kellően szilárdnak tűnik ahhoz, hogy a rücskös felületeket ne érezzem rajta keresztül. Sportcipő lévén behatárolja a hozzá felvehető felsőruházatot.
A deszkás cipő mellett szól, hogy már szállítás alatt van egy ízig-vérig sneakers a Xiaomi Youpin személyében, amely mellé minek vennék még egy sportcipőt a 80 retro személyében.

-
tama2000
tag
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
qwerteen randomnapok vannak
-
xcvbxcvb
aktív tag
Egy kis zacskóba beraksz formalinos vattát, majd a zacskót a cipőbe úgy hogy a száját nyitva hagyod, de a cipővel ne érintkezzen a vatta közvetlenül. Majd a cipőket egy nagy zacskóba 24 órára, majd 24 óra szellőztetés.
De ózonozást is meg lehet próbálni, de többször rövidebb időre ajánlom. -
AtHoS
nagyúr
-
krizmo_
addikt
Inkább ez a jó megoldás, engem ezzel az ecetezéssel ki lehet kergetni a világból, annyira utálom a savanyú szagot, ami maga után hagy. Egy időben vízkőrtelenítésre használtam a fürdőben, de napokig olyan szaga volt, hogy nem bírtam elviselni, mondjuk a málnaecetnek nem, amire áttértünk...
-
Digitalpimp
senior tag
-
petipetya
nagyúr
Ezt én is köszönöm, télen a nyári, nyáron pedig a téli cipőnek lesz ideje kiszellőznie a művelet után 👍
-
sing1ep1ayer
őstag
Vattadarabokat (pl. sminklemosó) itass át picit ecettel és rakj bele négyet-ötöt a cipőbe, majd az egészet kösd be egy nejlonba 1 napig. Hadd járja át az ecet gőze rendesen. Utána egy bontsd ki és éjszakára, vagy egy egész napra tedd ki szellőzni az ablakba. Ezzel kész vagy. Egy-két hétig még lehet hogy picit ecetszagú lesz tőle a zokni, de utána elillan és többé nem lesz büdös, ez minden bacit kipusztít belőle.
Ez az egyetlen igazán hatásos módszer. -
w.miki
veterán
Téli kabátot én is keresek, ami tényleg meleg... de azért kompakt...
Farmer most lesz a Lidl-ben, 4300Ft-ért 24.-től.
Cipő szagtalanításra van valami tippetek?
Kedvenc merrell junlge moc-om eléggé bepállott a sok hordástól.
Keresek valami olcsó tartalékot, amíg szellőzik.
Xiaomi Mijia Youpin cipő milyen? -
-secret-
Arcképgyáros
Frankó téli parka kabátot nem láttatok mostanában valahol?
-
AtHoS
nagyúr
Méretemben a miskolci Kiss Ernő-n lévő üzletben nem volt, faternak tudtam venni, de ebben semmi bélés nincs, talán még vékonyabb is, mint a nyári farmer
címke viszont thermo-t ír rajtaÚjság szerint sima farmer holnap lesz a lidliben, de ha tudom, hogy ma van aldi-ban, akkor átmentem volna (a 2 üzlet egymás mellett van az előbbi helyen)
-
w.miki
veterán
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
AtHoS
nagyúr
A mostani lidli újságban reklámozott thermo farmer jó cucc? 3500-ért nem egy veszett árat kérnek érte.
A thermo felső/nadrág aláöltöző is 2600-ért jó árban lehet, de nem ismerem ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
3600 - 3501
34780 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Bluetooth hangszórók
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és már az is 7000/2 pár.
Bár asszem akkor még egy nagyobb üzlet volt az egész és most már csak az az egy db echte cinque bolt van ugye?
Mondjuk én lajtosabb őszi dzsekit pont nem találtam sajna, de azért még nézegetem.

"

A legegészségesebb mezítláb járni, utána egy kemény talpú cipőben. Felsőrésznek - ha a környezettudatosságtól eltekintünk - a legideálisabb a természetes bőr. Szellőzik, de tartja a hőt, részlegesen vízálló is. A mostani száraz enyhe telekben pár nap, hét kivételével végig lehet járni "őszi" zárt bőrcipőben. A GTX bakancsaitoknak sokkal kevesebb értelme van városban, amelyek alapvetően túrázására, terepre terveztek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)