- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz petipetya #4011 üzenetére
Én egy Xiaomi Mijia Shoes 3-at rendeltem a Mijia Homes Store-ból 11.11-én. Egy héttel később váltott shippedre, a kapott RP...CN azonosító viszont sosem váltott át Waiting for pick up-ról bármi másra. Írtam az eladónak, hogy mi lesz, jött is a válasz: jajbocsi, összekeveredett a tn, küldött egy másikat, várjak pár napot és menni fog. Vártam két hetet, persze meg sem mozdult, ez is maradt Waiting for pick up. Írtam megint, ismét sűrű bocsánatkérések között kaptam egy RO...EE azonosítót (itt már december 18-at írtunk, a küldeményt pedig 19-én indították el – micsoda véletlen egybeesés ), ami úgy néz ki, hogy működik, jelenleg már Németországban van, a posta.hu-n is is van egy bejegyzése DEHNHY helyszínnel.
Meglátjuk, hogy ideér-e rendben és megfelelő lesz-e a portéka...[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
- Eredeti 45N1113 Lenovo laptop akkumulátor 75%-os 2-3 órás X240 X250 X260 X270 T440 T450 T460 45N1112
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Canon Eos 5D MarkIV