- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
válasz mert_csokis #30948 üzenetére
Én nem szoktam az appban visszaküldést igényelni, csak ráragasztom a csomagra a matricát és leadom a postán. Sose volt problémám ebből.
A GLS-es visszaküldés más volt, mert ott ugye neked kellett megigényelni a futárt. -
-B-
senior tag
Köszi a válaszokat. Írok a foxpostnak.
-
-B-
senior tag
Valaki küldött már vissza a H&M-nek csomagot foxpost automatán keresztül? Mennyi időt vesz ez igénybe? Múlt héten küldtem vissza egy csomagot.
Létezik, hogy 1,5 hete a raktárban áll a csomag?
-
-B-
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Fehér ing alá keresnék v-nyakú, testszínű pólót.
Tudtok valami bestbuy lehetőséget? Én 10ezer alatt nem találtam. -
-B-
senior tag
válasz mert_csokis #18224 üzenetére
Szerintem csak átmeneti hiba. Nálam sem látszik a délelőtti rendelésem.
-
-B-
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat! Úgy látom, elég vegyesek a tapasztalatok.
Lehet maradok a külön-külön visszaküldésnél. -
-B-
senior tag
Hollister 3 PACK 10.190 Ft (15%-os hírlevél kuponnal még lehet faragni az árból)
[link] -
-B-
senior tag
Legutóbbi about you rendelésemben szerepelt egy 2 darabos tréning nadrág pakk, viszont a csomagban csak 1 db nadrág volt. Ezt rögtön jeleztem is email-ban az ügyfélszolgálatnak. Azt a választ kaptam, hogy nyugodtan visszaküldhetem, nem lesz gond.
Most megjött a visszaigazolás a visszaküldésről, viszont a tréning nadrág pakk nem szerepel benne, mintha azt nem küldtem volna vissza.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy vissza kapom-e az árát.
Járt már így valaki? -
-B-
senior tag
Aki kapja, marja!
About you 15%-os kupon. Ma még jó, holnap már nem biztos.zuav4yfg
-
-B-
senior tag
válasz Salex1 #16370 üzenetére
Szerintem maga a talpbetét a probléma. A korábbi conversekben keményebb volt a talpbetét és egyáltalán nem nyekergett. Az újabbakban nagyon puha szivacsos a betét.
Nálam pár óra után jön elő a probléma. Reggel elmegyek dolgozni, délelőtt még semmi gond nincs vele, de délután már nagyon durván nyekereg. Valószínű, ahogy izzad a lábam úgy lesz egyre hangosabb. -
-B-
senior tag
Converse Chuck Taylor kérdés:
Az elmúlt 15-20 évben elnyűttem már egy jó párat belőle, de még sosem volt olyan problémám mint most.
Jelenleg 2 pár is van belőle és mindkettőnek rettenetesen nyikorog a talpa a sarok résznél. Elég puha a talpbetét bennük. Korábban ez jóval keményebb volt, de legalább nem nyekergett.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ilyen marad?[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz SOAD19 #15439 üzenetére
Nem is a te hozzászólásodra reagáltam, hanem arra aki szankcionálná a rendszeresen visszaküldözgetőket.
Te is, meg én is több dolgot küldtünk vissza, mint amit megtartottunk, szóval simán ránk lehet ezt sütni. Nem olyan egyszerű azt megítélni, hogy ki számít annak.A kevesebb akció és kupon akár betudható annak is, hogy lejárt a beetetési időszak. Induláskor igyekeztek minél több vevőt magukhoz csalogatni, de ezt ugye nem lehet a végtelenséig folytatni. Most már elég ismertek lettek, van sok vásárlójuk is, nem kell már annyi akció. De ez csak az én elméletem.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz nrg_52 #15435 üzenetére
Biztos vannak ilyen versenyszerűen rendelgetők is, amit írsz, ezt nem tudom. Én csak saját részre szoktam rendelni.
Örülök neki, hogy vannak ilyen shopok, mint pl. az AY, mert amúgy utálok vásárolni. Így nem kell plázáznom, otthon kényelmesen fel tudom próbálni.
Hátránya, hogy pár kép alapján kell rendelnem és ezért benne van a pakliban, hogy nem lesz megfelelő. -
-B-
senior tag
válasz DeFranco #15433 üzenetére
A mindig ingyenes visszaküldéssel reklámozzák magukat.
Egyébként miért is harácsolás az, hogy ha visszaküldöm azt, ami nem jó?
Egy online vásárlásnál nyilván benne van a pakliban, hogy nem lesz jó a méret, vagy nem azt kapod, amit a kép alapján vártál. És ezt ők is nagyon jól tudják.
Én elég sok dolgot küldtem már vissza, de mindet azért, mert nem volt megfelelő. Soha nem rendeltem csak azért pluszban valamit, hogy nagyobb kedvezményt kapjak.
Hadd ne érezzem már magam szarul azért, mert élek egy olyan lehetőséggel, amire a shop még külön fel is hívja a figyelmem. -
-B-
senior tag
válasz tahepa #15428 üzenetére
Meg is csappana a forgalmuk rendesen.
Amúgy meg ők reklámozzák magukat állandóan az ingyenes visszaküldéssel. Sőt, az appban nekem többször ajánlotta a méret kiválasztásánál, hogy rendeljem meg 2 méretben és amelyik nem jó, majd küldjem vissza. Szóval, nem értem mi a problémája itt egyeseknek.
Én is rengeteg dolgot küldtem már vissza, mert nem volt jó a méret, vagy nem tetszett az anyaga stb.
Mondjuk soha nem rendeltem csak azért valamit, hogy plusz kedvezményt kapjak.[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz pajorgergo #15289 üzenetére
Akkor szerencsés vagy. Én december 22-én küldtem vissza egy csomagot, december 30-án jött az email, hogy megkapták, a pénzt meg még azóta sem kaptam vissza.
-
-B-
senior tag
válasz b4lukapitany #14953 üzenetére
Tegnap este írtam nekik, erre ma reggel jött az email, hogy megkapták a csomagot.
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
9 nappal ezelőtt küldtem vissza egy csomagot az AY-nak, de még mindig nem igazolták vissza. Ennyire be lennének lassulva, vagy kezdjek aggódni, hogy meg sem kapták? -
-B-
senior tag
válasz weberbarna #14825 üzenetére
A múlt heti rendelésemből nekem is töröltek 1 tételt.
-
-B-
senior tag
Van most működő 20%-os about you kupon?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Ezt nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Fashiondays kuponja nincs esetleg valakinek?
-
-B-
senior tag
Nekem van két 10%-os sorry kuponom, de egyiket sem fogadja el.
Nem igazán értem, hogy van az, hogy valakinek megy a sorry kupon, valakinek meg nem.
Már a múltkori nagyobb akciónál is így volt. Többen írták itt, hogy sorry kuponnal vásároltak, nekem meg akkor sem fogadta el egyik kuponomat sem. Érdekes. -
-B-
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Akkor várok, hátha jön email.
Bár a GLS legutóbb nem küldött emailt, csak csörgött a futár, hogy itt van. -
-B-
senior tag
A Reserved melyik futárszolgálattal szállíttat? Elvileg már úton van a csomagom, de követési számom nincs. Jó lenne tudni, hogy mikorra várjam.
-
-B-
senior tag
marsu.
Kos 7
Köszi a válaszokat. -
-B-
senior tag
A Hollister pólók milyen minőséget képviselnek?
-
-B-
senior tag
H&M-nek visszaküldhetek 2 rendelést 1 csomagban?
-
-B-
senior tag
Hogy működik most ez a 18ezer Ft feletti 25%-os about you kupon visszaküldés esetén? Mi van akkor, ha több terméket rendelek, de abból visszaküldök valamit és így már 18ezer alatt lesz a rendelés értéke? Ugyanúgy visszakapom a pénzem?
(Még mielőtt letámadna valaki: nem, nem azért rendelek 18ezer felett, hogy megkapjam a 25%-os kedvezményt és utána visszaküldjem a felesleget.) -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem About You-ról 2 pólót és egy papucsot. Méretprobléma miatt visszaküldtem az egész csomagot.
Most kaptam emailt a visszaküldésről, viszont csak a 2 póló szerepel benne.
Járt már így valaki?[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz hangyász2 #5955 üzenetére
H&M-nél vissza lehet küldeni, ha nem viselted.
Egyébként pont velük szoptam be, mikor berendeltem egy 10 db-os pakkot, amiből már korábban is rendeltem, ugyanabban a méretben, csak más színben. Ki is dobtam a csomagolást, rögtön, hisz mi gond lehet. Hát hiába ugyanaz a típus, ugyanaz a méret, mégis kisebb. Pont annyival, hogy már rettentően kényelmetlen viselni. Így most 10ezer forintom megy a kukába.[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
About you-nál boxeralsót is vissza lehet küldeni?
-
-B-
senior tag
H&M-nél hogyan működik a visszaküldés?
Azt írják vegyem fel a kapcsolatot a DPD-vel.
Aki küldött már vissza nekik csomagot, leírná pontosan hogyan működik a dolog?
Előre is köszi! -
-B-
senior tag
About you-s rendelésemből az egyik póló az oldalán a varrásnál szét van nyílva 5-6 cm hosszan. Visszaküldésnél hogy kell ezt jeleznem, hogy már eleve így kaptam és nem én szaggattam szét. Vissza fogom így kapni az árát egyáltalán?
Járt már így valaki? -
-B-
senior tag
A Viszlay Sport-on kívül tud valaki olyan webshopot ajánlani, ahonnan cipőt, illetve egyéb ruházati termékeket is lehet szép kártyával vásárolni?
-
-B-
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
About you visszaküldéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Azt írják, hogy abban kell visszaküldeni, amiben jött. Ha zacsiban küldték, akkor gondolom, abban is várják vissza. Ez oké.
A zacsin ugye van egy címke a nevemmel és címemmel. Ez maradhat rajta, vagy le kell valahogyan kapargatni róla?[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Fashiondays visszaküldésnél meg kell címeznem a csomagot, vagy a futár hoz címkét és csak rá kell azt ragasztani?
(Soha nem küldtem még vissza csomagot, fogalmam sincs, hogy működik ez a dolog.)[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Akkor jól gondoltam. Köszi a választ.
Emag-nál hogy működik a visszaküldés?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Fashiondays-ről rendeltem, de méretprobléma miatt visszaküldeném. Jól gondolom, hogy csak a termék árát kapom vissza, a szállítási költséget buktam?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
válasz Digitalpimp #3864 üzenetére
Mi az a csodaszivacs?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Apple notebookok
- Kompakt vízhűtés
- Tenisz topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...