Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- +363025648**
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
válasz Digitalpimp #3864 üzenetére
Mi az a csodaszivacs?
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Fashiondays-ről rendeltem, de méretprobléma miatt visszaküldeném. Jól gondolom, hogy csak a termék árát kapom vissza, a szállítási költséget buktam?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Akkor jól gondoltam. Köszi a választ.
Emag-nál hogy működik a visszaküldés?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Fashiondays visszaküldésnél meg kell címeznem a csomagot, vagy a futár hoz címkét és csak rá kell azt ragasztani?
(Soha nem küldtem még vissza csomagot, fogalmam sincs, hogy működik ez a dolog.)[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
About you visszaküldéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Azt írják, hogy abban kell visszaküldeni, amiben jött. Ha zacsiban küldték, akkor gondolom, abban is várják vissza. Ez oké.
A zacsin ugye van egy címke a nevemmel és címemmel. Ez maradhat rajta, vagy le kell valahogyan kapargatni róla?[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
-B-
senior tag
A Viszlay Sport-on kívül tud valaki olyan webshopot ajánlani, ahonnan cipőt, illetve egyéb ruházati termékeket is lehet szép kártyával vásárolni?
-
-B-
senior tag
About you-s rendelésemből az egyik póló az oldalán a varrásnál szét van nyílva 5-6 cm hosszan. Visszaküldésnél hogy kell ezt jeleznem, hogy már eleve így kaptam és nem én szaggattam szét. Vissza fogom így kapni az árát egyáltalán?
Járt már így valaki? -
-B-
senior tag
H&M-nél hogyan működik a visszaküldés?
Azt írják vegyem fel a kapcsolatot a DPD-vel.
Aki küldött már vissza nekik csomagot, leírná pontosan hogyan működik a dolog?
Előre is köszi! -
-B-
senior tag
About you-nál boxeralsót is vissza lehet küldeni?
-
-B-
senior tag
válasz hangyász2 #5955 üzenetére
H&M-nél vissza lehet küldeni, ha nem viselted.
Egyébként pont velük szoptam be, mikor berendeltem egy 10 db-os pakkot, amiből már korábban is rendeltem, ugyanabban a méretben, csak más színben. Ki is dobtam a csomagolást, rögtön, hisz mi gond lehet. Hát hiába ugyanaz a típus, ugyanaz a méret, mégis kisebb. Pont annyival, hogy már rettentően kényelmetlen viselni. Így most 10ezer forintom megy a kukába.[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem About You-ról 2 pólót és egy papucsot. Méretprobléma miatt visszaküldtem az egész csomagot.
Most kaptam emailt a visszaküldésről, viszont csak a 2 póló szerepel benne.
Járt már így valaki?[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Hogy működik most ez a 18ezer Ft feletti 25%-os about you kupon visszaküldés esetén? Mi van akkor, ha több terméket rendelek, de abból visszaküldök valamit és így már 18ezer alatt lesz a rendelés értéke? Ugyanúgy visszakapom a pénzem?
(Még mielőtt letámadna valaki: nem, nem azért rendelek 18ezer felett, hogy megkapjam a 25%-os kedvezményt és utána visszaküldjem a felesleget.) -
-B-
senior tag
H&M-nek visszaküldhetek 2 rendelést 1 csomagban?
-
-B-
senior tag
A Hollister pólók milyen minőséget képviselnek?
-
-B-
senior tag
marsu.
Kos 7
Köszi a válaszokat. -
-B-
senior tag
A Reserved melyik futárszolgálattal szállíttat? Elvileg már úton van a csomagom, de követési számom nincs. Jó lenne tudni, hogy mikorra várjam.
-
-B-
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Akkor várok, hátha jön email.
Bár a GLS legutóbb nem küldött emailt, csak csörgött a futár, hogy itt van. -
-B-
senior tag
Nekem van két 10%-os sorry kuponom, de egyiket sem fogadja el.
Nem igazán értem, hogy van az, hogy valakinek megy a sorry kupon, valakinek meg nem.
Már a múltkori nagyobb akciónál is így volt. Többen írták itt, hogy sorry kuponnal vásároltak, nekem meg akkor sem fogadta el egyik kuponomat sem. Érdekes. -
-B-
senior tag
Fashiondays kuponja nincs esetleg valakinek?
-
-B-
senior tag
Ezt nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Van most működő 20%-os about you kupon?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz weberbarna #14825 üzenetére
A múlt heti rendelésemből nekem is töröltek 1 tételt.
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
9 nappal ezelőtt küldtem vissza egy csomagot az AY-nak, de még mindig nem igazolták vissza. Ennyire be lennének lassulva, vagy kezdjek aggódni, hogy meg sem kapták? -
-B-
senior tag
válasz b4lukapitany #14953 üzenetére
Tegnap este írtam nekik, erre ma reggel jött az email, hogy megkapták a csomagot.
-
-B-
senior tag
válasz pajorgergo #15289 üzenetére
Akkor szerencsés vagy. Én december 22-én küldtem vissza egy csomagot, december 30-án jött az email, hogy megkapták, a pénzt meg még azóta sem kaptam vissza.
-
-B-
senior tag
válasz tahepa #15428 üzenetére
Meg is csappana a forgalmuk rendesen.
Amúgy meg ők reklámozzák magukat állandóan az ingyenes visszaküldéssel. Sőt, az appban nekem többször ajánlotta a méret kiválasztásánál, hogy rendeljem meg 2 méretben és amelyik nem jó, majd küldjem vissza. Szóval, nem értem mi a problémája itt egyeseknek.
Én is rengeteg dolgot küldtem már vissza, mert nem volt jó a méret, vagy nem tetszett az anyaga stb.
Mondjuk soha nem rendeltem csak azért valamit, hogy plusz kedvezményt kapjak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest