-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Megjött a rendelésem, és szinte mindennel elégedett vagyok, köszi!
A boxerek (700-900Ft) best buyok voltak ezzel akcióval szvsz.
A zoknik is megérték (főleg a simák 3-as szettben 250ft/pár áron), de legközelebb magamnak maradok az artengo-nál, az puhább.
A mamusz alja kicsit keményebb műanyag mint szerettem volna, de 1800-ért poén.
A fürdőnadrág is nagyon megérte 2600-ért."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
AssAssynn
őstag
válasz AssAssynn #16628 üzenetére
Na, ma visszajött ecipőről a pénz. Miután a futár elvitte, a 6. munkanapra meg is lett. Nem rossz. Először mondjuk néztem, hogy mi ez az utalás, mert valami lengyel szöveg volt benne, de aztán az összegről rájöttem.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
phenomHUN
senior tag
válasz spiderpig820 #16792 üzenetére
Tesómtól kapott ment nálam is.
-
narobik
tag
válasz spiderpig820 #16789 üzenetére
nem az
-
oszy
veterán
A sinsay oldalán a mai nap van az utolsó ingyenes kiszállítási nap. Tudom lesz még valamikor. Plusz sok mindenre megy a sinsay30hu kód.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
knoxhu
senior tag
Nem tudom hiba-e, de a sorry kuponomat most használtam fel 3. alkalommal aboutyou-n, nézzetek rá, hátha nektek is működik.
-
veterán
Biztosan vannak ilyen csoportok is a fb-on
A csapat, akivel minden évben járunk (bár idén csak egy 1 napos kisebb ausztriai túra lesz 14-16km és 1100-1200m-es szinttel, esetleg egy második napi levezetéssel - többen költözésben vagyunk nyáron), egy egységes, fix banda, 32 fő van benne, de persze sose tud mindenki jönni, 27 fő volt a max. Többnyire Magas-Tátra, néha Fogarasi Havasok, Ausztria, Szlovénia.
Összeszokott csapat, ismerjük egymás határait, amikben rendre segítünk egymásnak átlépni azokat. Este jó beszélgetések, nap közben mászás. Hol csillagtúraszerűen, hol körtúra (ez a bulibb, de ilyenkor 12-15 fő csak, mert nomádabb és nehezebb)Van egy másik, kisebb csapat, akikkel el szoktunk menni egy-egy túrára, ez 2-4 fős és inkább a bizalmas beszélgetésé a szerep (május végén megyünk legközelebb, csak ketten leszünk)
Évente (tavalyi volt kivétel, idén megint) van még egy Ausztriai utunk Lachtalba, de ott már az összes csúcsot kívülről ismerjük, ott nincs mászás, csak túra (2200-2300m közötti csúcsokkal). Viszont ott már mentünk komoly hóviharban is 90-100km/h-s szélben, 23-an indultunk fel, végül kilencen mentünk fel az első csúcsig (feleségem is jött), utána már csak hárman mentünk a következő két csúcsra a gerincen
Végül feleségemmel szoktunk menni. Legutóbb Ausztriában, egy 6 csúcsos kör volt, élveztük. Idén van a 20 éves házassági évfordulónk, Grúziába mentünk volna 4000m fölé, de a házvásárlás miatt oda lett az erre félretett pénzünk. Majd talán '24-ben.
Igen, ha kialakul egy társaság, akkor már ideális, amíg ez nincs meg, nehezebb nekikezdeni. Egyik baráti társasággal úgy kezdtük, hogy az itt levő Bakonyba elkezdtünk egyre komolyabb túrákra hívni néhány barátot, aztán legutóbb már egy egy napos, 1440m szintkülönbséges, 22km hosszú sziklás túra volt (+3 óra oda, 3 vissza autóval). Szóval lehet formálni is saját csapatot.
Viszont vannak weboldalak, fb csoportok erre, ami elsőre idegenül hathat, mikor elmész, de alapvetően gyors az ismerkedés. Legtöbb városban van túrakör is, el lehet járni oda, aztán azokkal, akik többet akarnak, tovább lehet menni.
Persze sose fogunk Sterczer Hildával menni túrázni (de beszélgetni vele élmény). Aztán ahogy elkezded, egyre jobban belemélyülsz, és kiderül, hogy mások is túráznak (kiderült, hogy lelkésztársaim közül egyesek már a téli Alpokat hódítgatják meg sorra).
Szóval keress fel egy helyi csapatot, és indulhat a folyamat, jövőre már jönnek a nagy csúcsok (vagy ha már szervezik, talán még kapcsolódhatsz). Vannak fizetett túrák is, bár olyanon még nem voltam. A lényeg, hogy menj 😃 - nagyon bátorítalak rá. De pl ha van párod, ősszel Lachtalba eljöttök egy házaspáros hosszú hétvégére, ott egy nap tervezünk megint felmenni a Hoher Zinken-re (2222m), ami egy kifejezetten könnyed túra kb 700m szintkülönbséggel. Onnan esetleg tovább lehet menni a másik két Zinken-re, esetleg a
Schiesseck-re."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz gergo5991 #16782 üzenetére
Tavaly nyáron!!! a Magas-Tátrában a 60km/h-s szélben és 2000-től jeges hóesésben, alatta havas esőben, esőben senkinek nem volt olyan ruhája, ami ne ázott volna át, pedig mindenféle volt a 21 főnek. Persze azért az elázottsági szintek között nagy különbségek voltak.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gergo5991
őstag
az a vicc, nekem van egy eső köpenyem/ poncsóm ki minek nevezi a decathlonból, 1500-2000ft körül van, 2000mm-es csak, de 4 órát kibirt kibebaszott nagy esőben
nagyon meglepettde ha vennék, akkor csak goretex / goretex pro (de az már nagyon drága kb 150-200k ft-os árkategória a goretex pro)-es kabátot, mert az tud 25k-30k mm vizállóságot, de ugyan ennyit tud légáteresztésben is, túránál ez nagyon fontos szempont
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz fjudors #16777 üzenetére
Vízállóságra valóban tudja a 14000mm-t? (Adler Performance)
M3 Outlet Budmil üzletében "csak" 5000mm-es kabátokkal találkoztam, azt nagyon keveslem. Egy erős záporban szétáznak. Viszont a 14000mm már jelentős esőt is kibír, de a marketing számoknak inkább nem dőlnék beHa van ez irányú tapasztalatod vele, akkor légy szíves írd le. Köszi
read-only mode on the forum
-
lord_m
senior tag
válasz IntelKiller7 #16778 üzenetére
Akad.
-
IntelKiller7
veterán
AY-re van valakinek vmi kuponja?
rendelnek egy nagyobb csomagot.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Azie
őstag
nem random cipőt szeretnék, hanem
merrell moab v. alverstone-ból kéne 45ös
tekintettel arra, hogy AY-n értelmes túracipő csak az adidas terrex van, de annak katasztrofális a méretezése és a fazonja, így nem nagyonvan mit tenni"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mclovin
senior tag
válasz hyperspace #16768 üzenetére
-
AIex
tag
Sajnos túrni kell. Asics-ok is úgy lettek most BB vételek, hogy volt talán a lista árból 20% kedvezmény, az 1M vásárlós akció keretein belül az AB dobott még rá 20%-ot, és ilyen olyan kuponnal faragtunk még rajta 15-25%-t.
De van amikor ilyen akciónál kupont már nem is enged használni.
-
Azie
őstag
jó ez az about you, meg tuti én vagyok a béna, de nem találtam értelmes túracipőt normálias áron
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
AIex
tag
-
haiduo82
aktív tag
Igen, mindig is akartam egy Kayanot, csak sajnáltam a felárat. Évek óta a kistesó GT 2000 modellekben futottam és imádtam mindegyiket. Mostanában kísérleteztem neutrális cipőkkel is, de lehet, hogy pont ez vágta haza most a bal térdemet. Rámentem egy Hoka Rincon 3-ra, ami csoda egy cipő, csak lehet nem az én lábamra...adom is el szerintem.
"Együtt vagyunk senkik"
-
AIex
tag
válasz adalbert1 #16759 üzenetére
Anno, amikor megjelent az első Ultraboost (1.0) akkor elég sokat olvastam utána, illetve a "tesztelők" is relatív sokat írtak róla, az ujdonság miatt.
Az egyik cikkben írta egy srác, hogy egy futócipő átlagos élettartama kb. 1000Km, utána érdemes lecserélni, mert az EVA hab / anyag (tul.képpen ez felelős a csillapításért, ha nincs más csillapító anyag, pl. gél / zselé) összeroskad, és nem csillapít annyit. Elméletileg utána sétálásra még teljesen jó, de pl. futáshoz annyira nem ajánlják. Persze, gondolom ez is több tényező függvénye, hány kg az illető, hol szokott futni stb, de talán iránymutatásnak jó.
@margithid
Nekem is vastagon túl van a lélektani határon, utcai cipőt, mindig outletben vettem, jellemzően akkor, amikor a kiírt árbó még elengedtek 20-30% kedvezményt , de sajnos a térdem nagyon nem tökéletes, talán az utóbbi időben romlott is, így ezen most lehet nem kellene cigánykodnom.@haiduo82
Mázlista Azt hiszem a 26-os óta követem a modellt, jellemzően azt mondták, hogy akinek egy stabil kényelmes cipő kell, annak tökéletes, de azért neutrálisban van jobb választás is ennél. A 28-asnál azt írták, hogy a különbség már elég kicsi / elenyésző a többi neutrális cipőhöz képest.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz margithid #16727 üzenetére
Hát, mondjuk 8k-ért nem várok túl nagy értéket, de ha azt nézem, hogy az eredeti ára drágább lenne, akkor már jogos.
Converse cipőm még nem volt, az elmúlt években nagyrészt Nike-ot vettem egyszerű utcai viseletre, általánosságban véve elégedett vagyok velük.
Nem mindennap ugyanazt az egyet hordom, hanem rotálom, így annyira nem is kopnak gyorsan, szerintem az anyag hamarabb fog némelyikben elfáradni, mint hogy elkoptatnám (pl. egy React habnak vagy hasonlónak mi lehet az élettartama? 2-3-4 év? )fjudors: köszi, még utánanézek ezeknek, te vettél ezek közül, mi a tapasztalatod velük?
Janaboy: köszi a linket, egy ilyen Nike-ot végül én is behúztam, kíváncsi vagyok, formára kicsit Cortez/Md Runner 2-re emlékeztet.
-
jcrk
tag
Sziasztok! Nincs most valami működő celeb kupon? A sorry kuponomat lejárt a múlt héten :/
-
AtHoS
nagyúr
válasz fjudors #16739 üzenetére
Használtál már a linkelt Adler Performance SS felsőt?
A leírás szerinti 14000mm-es vízállóságot valóban tudja?
A linkelt téliesített klasszikus verzió hőtartásban/súlyban messze elmarad a Decathlonban vett SH500 X-Warm téli kabáthoz képest...ez saját tapasztalat
read-only mode on the forum
-
DemonDani
addikt
Philips 55PUS7956/12 55" LED 4K UHD Android televízió | 3840x2160, Ambilight
190>128kLG NanoCell 50NANO753PR
168>123kLG Nanocell 43NANO753PR 43" Okostelevízió | 4K UHD, LED, HDR, Magic Remote, 109 cm
150>110kPhilips 43PUS7506/12 43" Okostelevízió | 4K UHD, LED, HDR, 108 cm (43PUS7506/12)
130>94kk#akció
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
SOAD19
addikt
Ezt nem viszi el valaki, elég jó áron van: [link]
-
Ace owner
addikt
About youra van most kupon vagy toroltek oket a 20% altalanos akcio miatt?
Galaxy Fold 4
-
lord_m
senior tag
Bullboxer rövid szárú nyári cipő: [link] 8392 Ft mínusz kupon.
41-es méret van.
-
lord_m
senior tag
válasz gangstagergo #16730 üzenetére
A 10-es az új 20-as?
-
berbatov2
senior tag
-
berbatov2
senior tag
Nem szoktam kéregetni, de valakinek egy 20as ay kuponja esetleg?
-
-
-
adalbert1
veterán
válasz margithid #16718 üzenetére
Megvettem előre télre egy ilyen North Face kabátot
20%-os kuponnal 40k-ért már vállalhatónak tartottam, igaz tavaly nyáron más színben 30-ért hoztam el.
Viszont az "olcsóbb" (adott márkán belül értve) kategóriában szerintem érezhetően gyengül a minőség, legalábbis ebből a kabátból ez lesz a harmadik darabom 6 év alatt.
Az elsőnek 2-3 év alatt kilyukadt a külső rétegnél az ujja, a másodiknak 1 szezon alatt kicsit bolyhosodik, szerintem 2-3 alatt ki is lyukad majd.
Jobban meggondolva lehet, hogy nem ezt a típust kellene vásárolnom
Ehhez képest egy korábbi North Face kabátom olyan 7-8 évig volt meg (ott is a külső réteg kezdett el széthullani), az azt megelőző Columbiát 9 évig használtam.Ha már kabát, soft shellből van valami best buy mostanában? Mire kell figyelni a vásárlásánál? A gyereknek van valamilyen egyszerű a H&M-ből, és nagyon megtetszett, ilyen tavaszi időben praktikusabbnak tűnik, mint a széldzseki vagy a polár magában.
Illetve a múltkori gyapjú póló sikerén felbuzdulva vettem még egy ilyet.
lord_m: szivesen, én is sokat informálódom innen akciókról, ha valami jót látok, akkor megpróbálom megosztani.
Greentea: azta, O'neillből vásároltam még karácsony környékén is inget, és most ránézve a választékra 4 férfi termékük van - ezeknek ennyire nincs piacuk itthon? Vagy mi van az ilyen kivezetések hátterében?
-
Alps
csendes újonc
[Hugo Pólók] 2db-os csomag, 10%-ossal ~7900 HUF
[Tommy jeans pulóver] 10%-ossal ~ 12.200 HUF
[Tommy jeans átmeneti dzseki] 10%-ossal 18.000 HUF -
Greentea
senior tag
válasz gangstagergo #16720 üzenetére
"Sajnos ez a márka nem elérhető az országodban. Itt megtalálod a többi márka széles választékát."
Sajnos az Oakley, O'neill mellett ezt is kivezették. Most már kiírja, de remélem visszajönnek még ezek a márkák.
-
bugizozi
őstag
válasz gangstagergo #16681 üzenetére
Grat, szép fogás
Egyébként hol van ez a kabát az oldalon? Én Patagonia márkát sem találokVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
margithid
veterán
Szétnéztem, de kb semmi jót nem láttam. Majd talán nyáron lesznek nagy akciók. Tavaly is úgy volt.
-
narobik
tag
Működnek a 10%-os CS kuponok is AY-n
-
adalbert1
veterán
aboutyou-n extra 20% mindenre, a múltkor kapott 20%-os sorry kupon működött.
-
HKorn
veterán
válasz gangstagergo #16710 üzenetére
Beírtam ezt a kuponkódot, de azt írja túl sok karakter, biztos jó ez?
Run&Ride
-
SOAD19
addikt
-
gangstagergo
senior tag
AY 20% ma éjfélig UbulRóbertRóbertZoltánWGéza4W
-
AIex
tag
Sziasztok !
AY-ra 25%-os kód, 18.000 Ft felett, ma éfélig érvényes :
-MZQRKYN7
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz gangstagergo #16681 üzenetére
Nincs mit
Èn is addig kètelkedtem csak, mìgnem egy tìz ève meg nem vettem az első Patagonia puloverem.
Azonnal èreztem ahogy megfogtam, hogy ez valòs minősèget takar, nem csak egy tùlárazott szokásos brand termèk, ami mögött nincs semmi.
Használd sokáig -
-B-
senior tag
Aki kapja, marja!
About you 15%-os kupon. Ma még jó, holnap már nem biztos.zuav4yfg
-
Szila|H|
tag
Sziasztok!
Jó ár érték arányban tudtok pólóinget javasolni? Honnan milyen fajtát érdemes? AYn is jack&jonsbol is van amin látszik hogy jobb fajta
Life is better with a frenchie
-
SOAD19
addikt
Van egy 20%-os kuponom 18k felett felhasználható. Ma még jó.
EM9KAMNC
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Drón topik
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest