- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Jó, mondjuk mennyi csirkefarhátot lehet venni annyiért, érthető.
#15422 margithid
Szerintem, ez már kicsit pofátlanság, mármint, ha direkt azért rendel az ember bizonyos számú terméket, hogy elérje az adott értékhatárt, hogy igénybe tudja venni a kupont, majd visszaküldeni az összeset egyet kivéve. Úgy, hogy az oda-vissza postát is a webshop állja. Az lesz a vége, hogy majd megszünteti az ingyen postát meg a kuponozást az AY, és majd csak akcióznak.Nem vagyok álszent answear-nél nekem is két regem van, de azt nem tartom gáznak. Ott nem szivatom őket plusz posta díjjal, meg plusz melóval (visszáru termék átnézése, esetleg újracsomagolása).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest