Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
szerintem nem kell specifikálni hogy mivel van itt többeknek problémája, de írok pár példát:
- nem tudod hogy az adott cipőből 43 vagy 44-es méret lesz jó, berendeled mindkettőt, a másik megy vissza - OK, én is csináltam már, fogom is
- nem tudod hogy fog állni a susogós jogging de amúgy szeretnél susogós joggingot, berendeled, ha nem jó megy vissza - OK
- 20k-s értékhatár van kuponra, berendelsz egy 3k-s bőrövet meg még 30k-ért dummy terméket amit eleve visszaküldesz - nagyon nem OK
- unatkozol és összerendelsz minden szart mert a futár legalább szóbaáll veled, és úgy is visszaküldesz mindent, és akkor már kétszer beszéltél élő emberrel - nagyon nem OK
- berendeled, hogy felvedd egyszer amikor mész flexes képet lőni a gyártelepre hogy legyen mit feltölteni instasztoriba aztán megy vissza hamargyorsan mert kell az ára hogy tudj tankolni péntekre ötezerért - nagyon nem OK
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest