Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz DeFranco #12291 üzenetére
Az összes olyan pólót megvettem már a qwertee-ről, amit fel is vennék. Mind az ötöt
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz DeFranco #12293 üzenetére
+istnag
zavvi mystery a barátunk lehet."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ideg
aktív tag
válasz DeFranco #12293 üzenetére
"Nerd" es pólóra visszatérve: nemrég linkelte valaki ezt a Levis pólót kemény 3k Ft-ért. Rendeltem is belőle és nagyon patika minőség és a minta is jó és ötletes. Utólag is köszi annak aki linkelte.
-
SOAD19
addikt
válasz DeFranco #12431 üzenetére
A fantázianévre természetesen nem adok, nem érdekel, de bevallom, hogy azért az árat szoktam nézni, kiindulni belőle, főleg, ha olyan dolgot akarok venni, amihez nem értek.
Én nagyon ritkán hordok öltönyt, de azért szeretnék egy alsó-közép kategóriás szintet. Nagyon max. 90-100k-t tudnék, ill.szeretnék most kiadni, erre a projektre. Itt a legnagyobb faluban, Debrecenben elég siralmas a felhozatal öltönyösökből, és az eladók szakértelméről már nem is beszélek. Alig pár darabot ajánlottak eddig nekem, de ezek is mind bőven 100k alattiak. Hozzátartozik, hogy elég kistermetű vagyok (168/61), és lehet ezért nincs választék. Tavaly a debreceni topikban is érdeklődtem, hogy hova lenne érdemes elnézni, ill. kérdeztem, hogy hol válallnak személyre szabott ölötny készítést és volt aki ajánlott is ilyen helyet. Kíváncsiságból rákérdeztem nála, hogy milyen az anyagösszetétele az elkészített öltönyének, amit az esküvőjére készítetett. A válasz az volt, hogy a zakóba az volt írva vagyon, hogy 65% poliészter, 35% gyapjú. És, ez az öltöny volt 2019-ben 140k (ajándék inggel). Akkor ez, lehúzásnak számít? Azért ennyiért, gondolom már illene jórészt természetes anyagból lennie?! Bár privátban írta az egyik itteni fórumtárs, hogy felhasználásfüggő is a dolog, hogy mennyire érdemes, csak gyapjúból készült ötltönyt venni.
Köszi amúgy!#12430nelsonmanian
Köszi, de ahogy írtam is, kicsit messzi lenne.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz DeFranco #12460 üzenetére
Itt is egy szemléltető példa: [link] Az ennyire izzadós embereknek tényleg érdemes lenne pólót hordani az ing alatt.
#12463Kos 7
Tegnap már gondolkodtam, hogy a végén még tényleg fel kell néznem Pestre Debrecenből. Oszkárral kb. 6-7k lenne oda-vissza, de nem sok kedvem van hozzá. A covidon már nagyon nagy valószínűséggel már átestem március elején, bár nincs róla tesztem. Tegnap voltam a Titemben, ahol össz-vissz 3 db öltönyt tudott mutatni az eladó hölgy a méretemben (46-48). Volt egy superslim, ami szűk volt hátban. A slim jobb volt, de ez meg már nem állt túl jól. Volt még egy minőségibb 100% gyapjús, ami pont jó lett volna, ez állt a legjobban, de ennek meg hátul a hasíték elállt. Pedig ritka lapos hátsóval rendelkezek.#12464Studi
Amíg nem próbáltad nem tudhatod. Lehet érdemes lenne azért venni egy ilyen pólót, és ha más nem nyáron dög melegben kipróbálni, hogy jobb-e vele a komfortérzet vagy sem. -
zseko
veterán
válasz DeFranco #12913 üzenetére
cundás, cundás... még szerencse, hogy a gugli okosabb mint én és megmondta melyik bolt, rá nem jöttem volna
Ha azt nézem, hogy azokat a szarokat amiket néztem 1200-1700 környékén adták, a 2000 forint nem is olyan vészes. Az a lényeg, ne legyen átlátszó. Megnézem találok-e tőlük boltot 50km-es körzeten belül.HR24.hu
-
veterán
válasz DeFranco #12943 üzenetére
Nem erről van szó.
Egyszerűen ezek a ruházati márkák megveszik a "Takko-minőségű" cipőket gombokért, rászitálják a márkajelzésöket, majd eladják tízszeres áron.
Ahogy valaki írta is: cipőt cipőgyártótól érdemes venni inkább.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
adalbert1
veterán
válasz DeFranco #12945 üzenetére
Lehet, hogy az árba a rendes minőségbiztosítás se fér bele, és azért ingadozik annyira a minőség?
Amúgy 40-50 ezres Jordan és Nike cipőkön is találkoztam már megfolyt ragasztóval, szóval nem feltétlen csak olcsóbb, nem cipőkre szakosodott márkáknál fordulhatnak elő ilyenek).Az aboutyou-nál mennyire rendszeres az, hogy nem küldik el a cipő saját dobozát? Ez most a 3. cipő, amit tőlük rendelek, az előző kettő a saját dobozában jött, ez viszont csak sima papírdobozban, igaz kb. az utolsót hoztam el, tehát lehet, hogy valaki már visszaküldte, hogy ez nem jó méret neki, és akkor a gyári dobozt vagy leamortizálták útközben, vagy nem is küldte vissza, stb.
-
erdey_a
addikt
válasz DeFranco #13723 üzenetére
ez az mh100 (a vízhatlan) egy bitang jó cipő. akkor vettem, amikor a reuma miatt a munkavédelmi cipőben már lépni sem tudtam és kellett valami kényelmes de strapabíró cipő.
ez egy álom. mintha felhőkön járna benne az ember.
azóta szerencsére a munkavédelmit is tudom hordani, ez meg átment kedvenc kimenős cipőnekVérboci
-
vince
őstag
-
TBT
addikt
válasz DeFranco #14606 üzenetére
Köszönöm!
Itt két teljesen különböző termékről van szó (nyilván 2 külön eredeti csomagban és dokumentumokkal). A weboldal a visszaküldéskor és az e-mailben is egy csomagszámot küldtek mindkettőre, illetve az oldal írta, hogy ha több cuccom van, akkor beletehetem egy kartondobozba is (gondolom ha van cipő vagy olyan termék). De ma a futár 2 külön csomagot keresett, illetve az alkalmazásban is 2 külön csomagszámot látok már a termékek visszaküldésénél. Kissé meglepődtem, talán nem lesz belőle probléma. De, legfeljebb írok majd az ügyfélszolgálatnak, hogy a csomagomban 2 külön termék lesz.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
mert_csokis
senior tag
válasz DeFranco #14606 üzenetére
Előre félek, hogy mi lesz a nemrég érkezett Emag rendelésemmel.
11 tételből áll, de mindent külön csomagoltak. Sajnos "örök ragasztós" csomagolása volt mindnek, így szakítás nélkül nem lehetett kibontani őket.
Biztos, hogy egy kartonban fogom visszaküldeni őket. Remélem nem lesz gond.
És ahogy néztem, majd a visszaküldés igénylésekor is minden egyes darabra külön fogja megcsinálni a folyamatot. Hiába egyetlen rendelésről van szó. Agyrém...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz DeFranco #14948 üzenetére
Magamtól tuti nem esett volna le, pedig annyira kézenfekvő. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy nyitott szemmel járok többnyire a világban és észreveszem az ilyen szövevényes, bőr alá kúszó marketinget, de úgy néz ki még mindig túl sokat "pislogok". Kérdés a valóságban hány % -ban tartom csukva a szemem az általam hitt 5-10% -hoz képest .
Köszi, hogy leírtad, így tényleg értelmet nyert az egész.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest