Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
A jövőbe nem látok (talán jobb is), csak a játék megjelenése utáni időszakban lezajlott változások alapján igyekszem a becsülni a várható mozgásokat.
Lényeges, hogy egy-egy kártya valódi értéke (használhatósága) csak a megjelenést követően derül ki. Így volt ez az enlightenment-tel is (hiába volt béta teszt hónapokig), én bizony 480-500 BF pont körüli áron vettem április végén.
A grindernél is most kezdenek rájönni, hogy jól használható. Az orb megkötések miatt hatalmas karriert nem fog befutni (szerintem), de 4 orbos egységnek egy frost-nature pakliba kiváló.
Mivel még relatív "olcsó", össze lehet szedni belőle négyet (a charge-hoz), s kb. 900 powerért (breeding grounds!) szinte egyszerre idézhető.A kártyavásárlás meg szerintem csökken, gyorsan elmúlik a varázs. (Ergo csökken a picra dobható kártyák mennyisége.)
Hamarosan meglátjuk, kiderül mennyit ért az okoskodásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest