Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
de, egy egyszeri összeget megérne természetesen, de ha jól sejtem legalább negyedéves szinten bele kell nyomni egy full játék árát, hogy szinten maradjon a paklid, és ilyesmire nem vagyok hajlandó, tehát inkább az alapjáték megvételétől is elállok.
Egy évig kb lineage2 függő voltam, de sikerült feleszmélni belőle, és ez is olyannak tűnik amire nagyon rálehet kattani, arra pedig semmi szükségem, és ebben csak segíteni fog az a tény, hogy nem lehet még csak közepesen jó se free lapokkal

Azért ingame szívesen vennélek fel titeket friendnek, JoeYi néven tolom (meglepő)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest