Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
quarg volt nekem is
szerettem bár sose voltam nagy ász igazán mert ugye ott igazán az volt a jo aki minnál több pénzt költött rá mert azt a tempot ahogy jöttek ki az uj kártyák nem lehetett bírni, egyszer vettem legdrágábban 1200forintért egy lapot a Zarknodot, nem volt rosz, amugy elég sokat játszottamJa hát az affinity mint késöbb kiderült számomra is tulképpen ugye csak azt jelenti hogy minden lapnak 2affinityje van ugyanaz a lap de van egy kicsit eltérő képességre, pl nature healel vagy forstal fagyaszt ilyenek, érdemes nézni őket mert van egy pár igen jo. szoval erre figyelj, hát igen ez sem olcso játék, szerintem azért kevesebb pontbol is öszerakhatsz valami jo paklit a 4 laptol meg annyira ne félj mert mire meglesz minden uprgade... félőg a 3...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- iPhone topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Pixel 7a Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerettem bár sose voltam nagy ász igazán mert ugye ott igazán az volt a jo aki minnál több pénzt költött rá mert azt a tempot ahogy jöttek ki az uj kártyák nem lehetett bírni, egyszer vettem legdrágábban 1200forintért egy lapot a Zarknodot, nem volt rosz, amugy elég sokat játszottam