Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Filder

csendes tag

válasz ollie #543 üzenetére

A múltkor kényszerűségből egyedül védtem kb. 6-7 percig a négy falat.
    A támadás előtt 4 perccel felértem (1 sámán + 3 íjász), megtisztítottam az orbok környékét.
    Felhúztam a négy falat. A két belsőnél 1-1 mark of the keepert és 1-1 primal defendert építettem, míg a két külsőhöz 2-2 primal defendert. (Ez a védelem, belülre még kell 1-1 primal, 5-6 percig tart.)
    Utána jöhet a tower of flame (frost esetén már akár a hammerfall). Mivel advanced fokozaton légi egységekkel nem támad, elég a földi egységek elleni védelem.

A negyedik orb megszerzése 3 orbos egységekkel (itt 5 magma hurlert használok) elég gyorsan megy. Nyilván más egységekkel is lehet tisztítani, de én nature-fire-t használok crusaden.

Úgy 6 perc alatt végig lehet menni a másik soron, tehát jó időgazdálkodással, a negyedik orb megszerzése után van 3-4 perced egy komolyabb védelem építésére. (12-13 percem szokott maradni a 4. orb után.)

Nyugodtam kritizáljátok, ugyanis végig egyedül még nem vittem, csak mint írtam úgy 6-7 percig védekeztem egyedül, s mellette támadtam a saját oldalamon. (Megszereztem a 3. orbot.)

Még valami, én lecserélem a tornyokat, tehát lerombolom a primal defendert, és a helyére építem az erősebbet.

Egyébként a nightmare shard, sunbridge is simán szólózható advanced szinten, a slave master már nehezebb (az egyes pozicióból csináljátok, mert a kettesnél nem csatlakoznak a kiszabadított rabok). A convoy és a insane god már nagyon necces.

Zoli valamikor lenne kedvetek hárman (pl. Horjával) kipróbálni valamelyik 12-es pályát?
    A hétvége lenne jó, hogy legyen idő esetleg több próbára.
    Így könyebben lehetne megszerezni onnan az upgradeket.

Bocs fiúk! Hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák