Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a grinderre azt írják, hogy megállíthatatlan, a kulcs az, hogy mindig legyenek a közelében egyéb egységeink. Valszeg én is kipróbálom, talán mégsem adom el. Ha bejön, le is cserélem vele a grimvine-t.

Tegnap amúgy meglett a Giant Wyrm 2 is, szóval most örülök.
Mondjuk a sunbridge vége advanceden, egyedül egy kicsit húzós volt, amikor át kellett menni a másik oldalra is kinyírni azt az épületet. 8 XL egységemet 1 perc alatt szétszedte az összegyűlt ellenség, mivel a játék közben folyamatosan gyűltek a wave-ek, és nem volt másik játékos, aki kinyírta volna azokat. 
Csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz meg a razorleaf és deepcoil worm upgrade, mert azok 4 személyes pályán vannak. Standardban még szerintem simán megcsinálom egyedül, de advanceden már húzós lesz. Ugyanez igaz a mark of the keeper-re meg a wheel of gifts-re is (ezek egyikére sincs még semmi upgrade-em).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs