Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a grinderre azt írják, hogy megállíthatatlan, a kulcs az, hogy mindig legyenek a közelében egyéb egységeink. Valszeg én is kipróbálom, talán mégsem adom el. Ha bejön, le is cserélem vele a grimvine-t.

Tegnap amúgy meglett a Giant Wyrm 2 is, szóval most örülök.
Mondjuk a sunbridge vége advanceden, egyedül egy kicsit húzós volt, amikor át kellett menni a másik oldalra is kinyírni azt az épületet. 8 XL egységemet 1 perc alatt szétszedte az összegyűlt ellenség, mivel a játék közben folyamatosan gyűltek a wave-ek, és nem volt másik játékos, aki kinyírta volna azokat. 
Csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz meg a razorleaf és deepcoil worm upgrade, mert azok 4 személyes pályán vannak. Standardban még szerintem simán megcsinálom egyedül, de advanceden már húzós lesz. Ugyanez igaz a mark of the keeper-re meg a wheel of gifts-re is (ezek egyikére sincs még semmi upgrade-em).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest