Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a grinderre azt írják, hogy megállíthatatlan, a kulcs az, hogy mindig legyenek a közelében egyéb egységeink. Valszeg én is kipróbálom, talán mégsem adom el. Ha bejön, le is cserélem vele a grimvine-t.

Tegnap amúgy meglett a Giant Wyrm 2 is, szóval most örülök.
Mondjuk a sunbridge vége advanceden, egyedül egy kicsit húzós volt, amikor át kellett menni a másik oldalra is kinyírni azt az épületet. 8 XL egységemet 1 perc alatt szétszedte az összegyűlt ellenség, mivel a játék közben folyamatosan gyűltek a wave-ek, és nem volt másik játékos, aki kinyírta volna azokat. 
Csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz meg a razorleaf és deepcoil worm upgrade, mert azok 4 személyes pályán vannak. Standardban még szerintem simán megcsinálom egyedül, de advanceden már húzós lesz. Ugyanez igaz a mark of the keeper-re meg a wheel of gifts-re is (ezek egyikére sincs még semmi upgrade-em).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest