Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #4968 üzenetére

arra mindenki számíthatott h azután lemegy az ára.

és hiába modndo nem fixek az árak tehát ezt mindneki tudja ez 1 mikropaymentes játék itt számítani kell az ilyenekre.
    pl vki vezs 1 tomot és nincs benne 1 értelems lapja akkor ő hiába sírja a phenomicnál nem kapja vissza a bfp-jét.

Ollie:
    A cc mennyisége zavar.
    pl én amikor naturéval mentem csak a rootot semmi más cc-t nem használtam a cldsnapot sem használom ami napig.
    és ezért unom a legtöbb pvp csatát mert másból nem áll csak abból h cc zik egymást.

azt elfogadom h a cc és heal nélkül nem lennejó ez de akkor is nagyon erős egységei vannak statügyileg is.
    pl grimvine wrym azok 1 nature orbosok és kb a játék egyik legjobban használható xl-jei.
    1 orbon a sámán windvevars spermen is nagyon jó.
    Ha egyneként a lapjait megnézzük 10X erősebb kb mint a shadow.
    a shadwo jó és pl már jobban megyek vele mint a naturéval de a tény az tény.
    a shadwoba a harvesteren kívül más igazán értékes lap nincs is.
    és pl nem egy rare lap értékesebb még ennél is.
    pl altart of nihil v gift of wheel össze sem hasonlítható az egyik gyakorta hasztalan a másikk meg kb UR árú és értékű lap.

pl itt a grim bahir esete mi a fenéért nem lehetett volna neki több sebzést adni?
    Mintha csak óckodnának attól h a shadwo egy erős sebzésű lényt kapjon.
    a másik 3 frakció tele van olyanokkal.

Amúgy meg a hivatalos fórumon 1 topicot nem nyitottam ami nerfel lenne kapcsolatos....

Új hozzászólás Aktív témák