Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz hokuszla #4930 üzenetére

nem volt.

az említett eset a fyre pályán történt, az egyik ellen phanze kezdőorbját támadta be war eaglekkel a hegyek felől. nyomtam rájuk oinkot, eruptiont , de egyik se hatott.
    előszór bugra gondoltam, mivel előfordult már velem random pve-n hogy nem tudtam lehívni aggressort. de aztán irt phanze hogy neki is gondja van a lehívással.

viszont lehet meg van mi okozta ezt.

úgy emlékszem van vmi új shadow spell ami blokkolja a varázslat+ épület vagy az egység lehívást afftól függően.
    bfcards.infó még mindig romokban, úgyhogy nem tudtam rákeresni, mert a spell nevére nem emlékszem.

de ha ezt használták akkor is felvetődik pár kérdés, a hegyen keresztül hogy nyomták be a spellt az orbhoz? (ugyanis repülő egységnél tudtommal nem lehet alkalmazni a legtöbb spellt) healt pl. lehet, most akkor ez a spell is ilyen lenne?

illetve én spellt, phanze egységet akart lehívni, tehát akkor mindkettő affot aktiválnia kelett ebből a varászlatból. és csak az egyik ellennnek volt shadow orbja, tehát az az eset nem áll fenn hogy mindkét ellen aktivált egy-egy affot.

és felettébb érdekes hogy a kör elején minden mozdulatunkat kommentálták, mikor meg rákérdeztünk hogy ez mi volt, semmi válasz.

Új hozzászólás Aktív témák