Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz pachito #4363 üzenetére

Te kész vagy. A multkoriból se tanultál?

Na uraim. Ma gazdagabb lettem néhány tanulsággal és szegényebb néhány illúzióval.

A nature nerf jól sikerült. 1v1-ben szinte értelmetlen naturéval kezdeni, majd még t3 estleg t4-re naturét hivni.
    A cc ugyanis jóormán használhatatlan, a deep one nerf is jó lett nagyon (ráadásul ott a fireworm is).
    2v2-ben is nagyon megneheziti a dolgot a nerf.

A lost lapok jól sikerültek. Annak is örülök, hogy a bétában bevezetett naturét érintő nerfek megmaradtak. Amig a lostra pl vigilre bevezettet (hogy ne lőjje át a fél pályát) nerfek törölve lettek.

Mielőtt megkapom, hogy sirok közlöm, hogy tényeket irok (murder szépen kérlek ne olvasd és ne is válaszolj). Az rendben, hogy a nagyobb forgalom érdekében a lost és twi erős lett. De!!! A régi kártyákat ennek fényében nem kellene agyatlanul nerfelni is.
    Szerintem sok szegényebb játékos akinek volt egy nature-frost-stonekin paklija hamarosan befejezi a játékot. Nekik ugyanis van x lapjuk amiből kihozták a pvp és pve decket. Igy egyszerübb is volt az up is, a charge is meg nem kelett másik fél vagy egész decket őssze rakni. Ugye ezt a deckjét pvp-ben igen korlátozottan tudja használni, pve-meg mapok hiányában lássuk be unalmas.

Szóval szerintem lassan én is visszatérek az imádkozáshoz a Blizznek, hogy tolják ki a játékokat. Addig meg agyatlanul el lövöldözgetek valamelyik cod-l. Ott ugyanis a kezdetek óta az ak47 ugyan akkorát sebez.

Nem mondom, hogy nem fogok játszani, de szerintem nem annyit. Hiszen rossz a szám ize.
    Miért nem váltok paklit? Mert én ezzel szeretnék játszani ami van. Csak ép ez most lehetetlen. Nem is gondolok bele mi lesz fél év múlva mikor jön a nature-shadow, és a fire-frost dual.

Mégvalami. A 2v2 ranked táblázat 148 helyét immár overserg és én foglaljuk el. A vereségeket ma szereztük be. 3 lostos volt nem kommentálom. Egy meg meleg volt nagyon. Mert a srácok nagyon erősek voltak (1v1-be is, azt nem nyerhettük).

Szóval akinek tetszik ami történt azok örüljenek (legalább ők). Én ( gondolom más is, tehát mi) meg búslakodunk néhány elveszett illúzió miatt.

Új hozzászólás Aktív témák