Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
bár írtad ne válaszoljak azért megteszem.
A CC nerf engem nem érint és örülök is neki miért mert totálisan elbaxxa a játékot, tiszta unalamas ha cc-zik eggymás egyfolytában.
Ezért is nem szeretném ha most a shadowba és a firébe emg a frostba is elkezdenék rakni a sok xar cc-t.
A baj h alapból sok van benne ha nem lenne ennyi taláán nem lenne baj vele.A linked fire az tényleg hülyeség nem kellet volna.
Bár én sejtem miért csinálták.A másik hogy az ilyen dual orbos frakciók addig tuti nem kapnak új lapot amíg az összes dual orb lehetőség le nem ment.
Ezt már a renegade előtt tudni lehetett.
A stonekinek meg amúgyis erősek a baditák szívnak ilyenkor
Az h Pve mapok nem jönnek az talán a a leggonoszabb döntés.....
a másik h tel van ez a kiadás oylan lapokkal amik csak pvp-be használhatóak.
Mostmár csak az editorral kéne megtanulnom bánni és akkor talán kárpótolna a mapok hiánya bár nekem még jó sok map van én nem unom őket,persze én enm si nyomtam őket le annyiszor. -
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
sajnálom én is a cc-t még ha annyit nem is használtam, én inkább linked fire miatt vagyok padlon, egyik kedvec lapom a razor és most forgeban, 7 livingel!!!! nem tudott beverni egy bandit walkert... ennyit a root networkről.
amugy azt vettem észre hogy rengeteg PvP. ben használatos lap jött ki kb a pve-hez semmi korszakalkoto. van egy nagyon jo ! shadow spell Benfallen Curse nagyon király. használni fogom. pvp ez is.
4 boostert vettem eddig, és 1ben skycatcher volt másikban lost warlod, aszem most mákom van

még valami én sem értem hogy miért a régieket kell nerfelni és miért nem ugy megcsinálni az uj kaidást hogy alapbo lerősebb legyen a réginél és akkor talán nem kéne nerf, meg még a cc nerf nem értem mert jott egy csomo olyan lap amivel lehet ellene védekezni spell blockerek stb, nem is egy. na mind1 dehát kik vagyunk mi akik csak játszunk hogy véleményt mondjunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.