Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
frost kezdés tényleg hatásos Frost Mage + Ice Guardian powa!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a korábbi kiadás lapjainak ára várhatóan esni fog, (lesz rengeteg ember aki BFP-t akar szerezni az új lapok megjelenésekor, ezért nyomott áron adja el a lapjait)
amikor kijött a 2 Sneak Peak Deck, pl. Mountaineer-t kb 200 BFP-vel olcsóbban vettem az addig megszokott árhoz viszonyítvaa Deep One-al nem tudom mit tegyek, eddig el akartam adni, mivel ha jön az új kieg. már nem fog 350 BFP-t érni uncommon lapként, de amit írtál, hogy módosíthatják R vagy UR-re (amire már volt példa, Core Dredge ) valószínűleg többet fog érni.
de ugye ezt nem tudhatjuk előre (Giant Wyrm is jó lap mégis common) .. no mindegy, tegnap felraktam 350-ért, ha nem viszik el estig, megtartom.
az új kiadás érkezésekor, a régi lapok közül érdemes vásárolni (persze ha tényleg esik az ára) de nem 10esével, mert nem garantált, hogy az áruk ismét növekedni fog.
a Sneak Peak Deck-nél ugye 4 új lap jött ki,
itt jön 120, tehát várhatóan ez rendesen bekeveri az árakat, most az hogy + vagy - irányba az attól függ hogy az érkező lapok a gyakorlatban milyen értéket képviselnek. (mennyire használhatóak)az eladom visszaveszem verzió valszeg működni fog (én is erre hajtok
), de a lapokat időben kell eladni (gyak. már most), mert szvsz ahogy közeledik a kieg megjelenése, egyre több kártya lesz fenn AH-ban és így az árak is csökkenésbe kezdenek.
tehát ebből a célból már nem érdemes a kieg. érkezése előtt pár nappal feltenni lapokat, mert akkor már nyomott árak lesznek.az új lapokból meg akkor érdemes vásárolni ha már használni is akarod őket, kereskedés céljából nem, mert szerencse kell ahhoz hogy olyan lapból vásárolj be ami a későbbiekben jóval többet fog érni.
de ha bejön a megérzésed sokat lehet vele keresni, ha nem akkor meg nagyot bukhatsz.a vége (#2769) World ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Hardcore café
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- Arc Raiders
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de a lapokat időben kell eladni (gyak. már most), mert szvsz ahogy közeledik a kieg megjelenése, egyre több kártya lesz fenn AH-ban és így az árak is csökkenésbe kezdenek.