- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Pachito : Egyetértek, régen zavart de most már élvezem

Amúgy sokatoknak az a problémája hogy még nem játszott elég deckel. Én nekem semelyik t1-el nincs semmi bajom, mindegyikkel toltam már eleget, tudom melyiknek mi a hibája stb.
Ha kikapok akkor inkább csak az szomorít el hogy mért pont azt a színt kaptam ellenfélnek amelyik a mumusom, tehát nem nagyon tudom megállítani.
Amúgy mindenkivel egyet értek valamilyen szintén, mert tényleg sok lap van ami zavaró erősségű, de meg kell szokni, illetve védekezni ellene.Hiába idegesítő de pl: Szerintem jó érzés csontra verni void pörgetős vagy épp church-el védekezős szerencsétleneket.Shockit: jobb ha hozzászoksz, ilyen a magyar mentalitás
Miután az életben a legtöbben lúzerek, valahol kell szerezni sikerélményt 
Valaki nem ismerte a Sanyivagyok nevű bf játékost ? Csak mert vett tőlem 6k bfp-t Csak "elfelejtette" kifizetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest