Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz World #1935 üzenetére

Tegnap 4 személyes random PvE-ket nyomtam, dif9-en. Első körben csak azért léptem be mert kíváncsi voltam a nehézségére. Viszont most azt kell mondjam könnyebben kivitelezhető mint diff7-8, ugyanis itt több az időd, így van lehetőség arra, hogy fejlessz egy nagyobb sereget a második orb helyének betámadása előtt. Amennyiben a vége előtt min.10 perccel 4. orbon vagy akkor van esély a győzelemre.

N-Frost-N-N paklival játszottam.

Az első támadás megindításához 5 shaman+ 6 windweaves kell minimum.
    megtámogatva Surge, Ensnaring-al esetleg még hurrivane jól jön hozzá.

2. orbon 3 aggressort hívok még a csapathoz + itt már több spell is elérhető lesz, (Curse, Coldsnap). Matter Mastery ugyan elérhető már itt, de azt csak a végén a fő bázisoknál az ágyúk feletti irányítás átvételére szoktam használni.

3. orbon lehívok 3 Rageflame-t ill. lerakok egy Shrine of Memory-t ami feltölt amíg elfoglaljuk 4.orbot. miután megvan a 4. orb a shaman- windweaversek közül a megmaradtakat leölöm, és aktiválom a Shrine of Memory-t így a keletkezett void power pillanatok alatt felhasználható lesz erősebb egységek hívására.

Az első komolyabb bázis támadására csak az aggressor-rageflame csapatot használom, ügyelve arra hogy legyen elég power. Ekkor a Matter-t rányomom a középső ágyúra, egy nagyobb monsztára, pl tortogun, meg dobok egy mind controlt. igaz hogy ez utobbi 350 power, de lesz egy t4-es egységem (egy erős ellen-nel kevesebb) és mivel a Shrine of Memory fél percenként aktiválható, ez a power vissza is térül amíg a spell újratölt. A varázslatnak még az is az előnye, hogy rögtön használatkor a 90%-a megy a void-be és nem kell várni az egység pusztulására.

Amikor már kifogytam a spellekből idézek le t4-es egységeket: colossus, grimvine, giant wyrm. t1-t3-ig elég az a négy egység amit írtam, t4-re kell többet tenni, hogy ne kelljen várni a kártyák újratöltésére.

Tegnap még annyiból volt szerencsés, hogy egyik embernek volt Wheel of Gifts-e, így nem kellett a gyógyítással foglalkozni.

Elég jó volt a csapat is, 5-6 meccset nyertünk meg egymás után, 22-24 perc szintidővel. :D

Új hozzászólás Aktív témák