Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darkzbane

tag

válasz Cr4Zy #19215 üzenetére

Soul splicert én cserélném egy Phase towerre ha nagy t1 et akarsz játszani ,ha nem akkor egy unholyra.

Nightguard zöld sokkal jobb shadow naturebe. Ugye alapvető tény hogy a shadow affot azért használják elvileg mert csere után könyebb megfogni mivel nem swift. Nos shadow nature nek van root és oink is swap után amivel nyugodtan megengedheti magának hogy zöld nightguardot használjon. Sokkal jobban lehet vele mikrózni a swift miatt

Egy dolog amit én 1v1 shad nature pályafutásom alatt megfigyeltem. XL egység megállítására aoc+root a nyerő, fathom lord számomra totálisan 'hasztalan' ilyen szempontból shadw naturebe. Támadni meg ashbone jobban adja buffolva meg healelve.

@pachito Drones alapvetően nasty-soulshatter célra jó mint silverwind lancer. az hogy milyen L counter hát áltagos,kicsit vézna szerintem.

Parasite swarm ot használják egyesek t3 mon L egységek ellen talán próbáld ki bár én sose használtam 2 nature orbot. Cultist master+Evocator woe volt a fő fegyverem, ami az összes frost spalsh ellen kiváló. ( Ehhez akár lehet csapni t3 mon zöld nether warpot ha veszel el helyet t1 ből)

Hát kb ennyi ugrott be.

Új hozzászólás Aktív témák