- Depression: Hardver rúzs effektus?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliano
tag
gondolkoztam írjak-e..beleszóljak-e...? Leírom a véleményem "hagy" pörögjön a fórum. A 3 épületes taktikát egyáltalán nem tartom/tartanám lámulásnak mivel eddig másnál nem nagyon láttam..szóval ötletnek egyáltalán nem rossz. A baj az, hogy részben a voidstormra épül ami meg szerintem a játék 2 éves (kb.) történelmének legnagybb "csalása". Tehát én nem értem hogy engedik a fejlesztők ezt a lapot egyáltalán játékba.....mondjuk ki. "Instant kill". Valljuk be kicsit megöli a játékot.
Hozzászólva régebbi vitákhoz......Onset Murdeer. Imádlak Titeket. Annyira jó a nature és a shadow lapokról mindig újabb és-újabb infókat megtudni. De mindkettőtöknek igazat adok. Minden színben van lap ami kiemelkedik és nem NOOB...szerintem De a voidstorm kiüti nálam a biztosítékot. Ideje lenne egy nerfnek. (így visszaolvasva elég zagyvaság amit írtam de csak elküldöm).
Szép hetet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Robot fűnyírók
- E-book olvasók
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szép hetet mindenkinek!